DameTime Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 27 minutes ago, Zli Gli said: Ja samo da pohvalim pravednu ruku jednog meni neznanog moderatora Jokicevca i brzu reakciju preksinoc na NBA temi dok su Nagetsi gubili od Lejkersa. Neko je u toku meca napisao nesto tipa "stalno napadaju Jokica u picku (piku) itd itd", jer je to logicno zato sto je ocajan u odbrani, jel... na sta sam ja dosao na ideju da napravim genijalnu foru i kvotovao deo "napadaju Jokica u picku" a zatim dodao "prijatelju, ni ja ga ne volim ali bar ne pisem da je zena" ocekujuci da mi bar verni saborac delgado udeli lajk ali avaj, moderator Jokicevac je bio budan i brzinom munje obrisao taj ekstremno kriticni post i bezobraznu doskocicu. Jos jednom sve pohvale za moderatora Jokicevca, samo polako i pun gas. Jokic/Srbija ne sme da stane 🥳 Moderator koji je obrisao taj upis te je spasio. Ne znam samo kako izgleda proces razmišljanja tokom kog nekom padne na pamet tako mizogina i prostačka "doskočica", pa još pomisliš kako bi bilo kul da to podeliš sa svima? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Gli Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Bila je u pitanju samo prosta igra reci, generalno nije tesko razumeti i verovatno bi proslo da je bilo vezano za bilo kog drugog igraca ( kao sto prolazi mnogo toga, cak i mnogo gore stvari) ali posto je u pitanju Jokic, sve je jasno. Samo ostro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Znam da će ti biti teško da poveruješ, ali nisi ti prvi koji je ovde upotrebio tu "igru reči" sa pičkenrolom. Nije pička problematična, a ni Jokić. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Resenje je da se zabrani ova osisana latinica ako se koristi rec pick :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago I da se zabrani osisana latinica kada se koriste reči osisana latinica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 48 minutes ago Share Posted 48 minutes ago A zašto se odrasli ljudi kojima Željko nije ništa drugo do trener kluba za koji navijaju toliko trigeruju kad neko napiše da je on sore loser (dokazano milion puta) i ljomber (dokazano milion puta)? Jaka stvar, teraj dalje. Meni više smeta što mnogi KKCZ navijači na ovom forumu nemaju da ponude mnogo drugog sadržaja izuzev konstantnog ukazivanja na ove činjenice iz prvog pasusa. Međutim, biti loš forumaš - nije kažnjivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 38 minutes ago Share Posted 38 minutes ago Nisu se oni trigerovali nakon što smo nas desetak konstatovali da je sore loser, trigerovali su se jer je kritika dobrano prevazišla "dobar ukus" i svelo se na to ko će i koliko i nije bitno kad da opljune o njega. Tako da, istina je tu negde između. To da je sore loser je jedno i to svi vidimo. To da je ljomber ja ne znam kad je dokazao pošto ja čoveka ne znam lično. Inače, eto kad smo kod ljombera mogli smo nakon derbija u fudbalu da vidimo da naš klub vodi jedan baš težak ljomber. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 36 minutes ago Share Posted 36 minutes ago Ne trigeruju se ljudi na to, već na pokušaje da se Želimir sada označi kao najveće zlo u srpskoj košarci, izvor svih problema i the one koji podiže tenzije do usijanja. Hajde da se ne pravimo blesavi, to što (mahom) navijači KKCZ pišu ide mnoooogo dalje od priče "sore loser i seljak". Btw, meni je to kako neko priča o Obradoviću dobar lakmus papir, na osnovu kog dobijem neke insighte. Kad se ispiše 10 stranica, to o njemu ne govori apsolutno ništa, ali mnogo govori o nama koji smo autori tih postova. Mogu da garantujem da je Želimir manje sujetan i arogantan od većine na forumu, pogotovo onih koji ga ne ispuštaju iz tastature. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 17 minutes ago Share Posted 17 minutes ago (edited) edit: forum je puk'o ili sam ja Edited 16 minutes ago by Chaos Is Me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 15 minutes ago Share Posted 15 minutes ago 20 minutes ago, Chaos Is Me said: A zašto se odrasli ljudi kojima Željko nije ništa drugo do trener kluba za koji navijaju toliko trigeruju kad neko napiše da je on sore loser (dokazano milion puta) i ljomber (dokazano milion puta)? Jaka stvar, teraj dalje. Meni više smeta što mnogi KKCZ navijači na ovom forumu nemaju da ponude mnogo drugog sadržaja izuzev konstantnog ukazivanja na ove činjenice iz prvog pasusa. Međutim, biti loš forumaš - nije kažnjivo. Pišu se mnogo gore i ružnije stvari od toga što si naveo. Čoporativno. Pretvaraju forum u novi rsb. Sreća pa im par vas s vremena na vreme skrene pažnju na košarku i KKCZ, ali bude kratkog daha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 14 minutes ago Share Posted 14 minutes ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: edit: forum je puk'o ili sam ja Meni ne radi ubacivanje slike, a za reakcije prijavljuje grešku. Takođe, i notifikacije vrte u beskonačno, ne mogu da otvorim. To je neki plugin puko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 14 minutes ago Share Posted 14 minutes ago 23 minutes ago, JPM said: Nisu se oni trigerovali nakon što smo nas desetak konstatovali da je sore loser, trigerovali su se jer je kritika dobrano prevazišla "dobar ukus" i svelo se na to ko će i koliko i nije bitno kad da opljune o njega. Tako da, istina je tu negde između. To da je sore loser je jedno i to svi vidimo. To da je ljomber ja ne znam kad je dokazao pošto ja čoveka ne znam lično. Inače, eto kad smo kod ljombera mogli smo nakon derbija u fudbalu da vidimo da naš klub vodi jedan baš težak ljomber. Naš FK nije tema ovde i ne znam ko može da spori da je u pitanju čisti trulež i jeziva grupa bednika na jednom mestu. No, oni ne mogu ni da se predstave kao neka evropska elita u bilo čemu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 10 minutes ago Share Posted 10 minutes ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Naš FK nije tema ovde i ne znam ko može da spori da je u pitanju čisti trulež i jeziva grupa bednika na jednom mestu. No, oni ne mogu ni da se predstave kao neka evropska elita u bilo čemu. Jasno ali ja sam to napisao upravo zato što se bukvlano niko od njihovih nije sjatio na temi o Superligi Srbije da nam objašnjava kao papagaj da je naš trener seljačina. A naši su to radili njima. Kao da nešto imaju od toga. Brate, konstatovali smo da je posoljen, našalili se malo, kraj. Ali ne...sutradan kreće ponovo, i tako 15 dana nakon derbija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts