Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije

Kurc Emuchelo

Recommended Posts

Evo ovako

Komentar mi jeste bio neprimeren i bljutav za Kol Entonija, naravno da ne zelim decku sve najgore u zivotu, i sam je plakao i bilo mu je zao sto je to uradio, post napisan u teskom afektu zbog gubitka fantazi perjanice Ajvija. Takodje, odgovor Papanikoleskuu takodje vulgaran i nepotreban i izvinjavam se coveku za to. Sigurno da moze da se ponovi situacija, da isto ne bih napisao.

S druge strane, da li je moguce da moderacija cuti i kulira nakon sijaseta njegovih postova ovde, i pored multiple reportova ? Covek me ozbiljno izvredjao, daleko gnusnije od jednog pusi kurac na jedi govna, psihoanalizirao, odredjivao moju seksualnu orijentaciju sa ozbiljnim elementima homofobije, da bi mi na kraju inputirao neko vredjanje porodice, zene koje se nikad nije desilo i prakticno virtuelno pretio (Iz svih postova provejava vajb kao da bi zeleo da ovo resimo na nekom drugom mestu). 

Od Olimpijade kao da je pozeljno otvoreno vredjati Brona i njegove fanove. Moderacija stiti takve likove i ima ogromne dvorstruke arsine. Sram vas bilo, sta drugo mogu da kazem. 

• Like 2
  • Ha-ha 2

1 hour ago, delgado said:

Evo ovako

Komentar mi jeste bio neprimeren i bljutav za Kol Entonija, naravno da ne zelim decku sve najgore u zivotu, i sam je plakao i bilo mu je zao sto je to uradio, post napisan u teskom afektu zbog gubitka fantazi perjanice Ajvija..

On 1/4/2025 at 1:53 PM, Papanikolesku said:

Lagano, napisao je meni, rekao sam da mu je upis splačina jer; želi xy osobi sve najgore u životu. Unervozio se, ne bi me čudilo da povređenog igrača ima u fantaziju ili ... 👋🏼

Pretpostavio sam, fantazi. Afekat? U pisanoj formi? Okej. 

Par sati kasnije, meni odgovaraš opet u afektu ili? 

Čini se da onda često imaš suženje svesti. 

1 hour ago, delgado said:

S druge strane, da li je moguce da moderacija cuti i kulira nakon sijaseta njegovih postova ovde, i pored multiple reportova ? Covek me ozbiljno izvredjao, daleko gnusnije od jednog pusi kurac na jedi govna, psihoanalizirao, odredjivao moju seksualnu orijentaciju sa ozbiljnim elementima homofobije, da bi mi na kraju inputirao neko vredjanje porodice, zene koje se nikad nije desilo i prakticno virtuelno pretio (Iz svih postova provejava vajb kao da bi zeleo da ovo resimo na nekom drugom mestu). 

Ako je vređanje što sam vas obeležio kao Bron fanbojeve, idolopoklonike njegovog lika i dela, što je apsolutna istina i svi to ovde znaju. Sve što ide ka fanatizmu ne tolerišem, pa mi nije problem ni da istrpim kazne zarad svojih principa. 

Ništa ti nisam imputirao, napisah da ti može pasti na pamet da mi sledeći put vređaš porodicu, a ne da si je vređao. Pošto vidim da imaš problem sa delovanjem u afektu, jasno je da postoji i ta opcija. 

Nigde ti nisam pretio, rekao sam da se nadam da si i vani dovoljno veliki šmeker da preuzmeš odgovornost za svoje postupke i istrpiš posledice brzog i oštrog jezika. 

Dobrodošao nazad, tvoj drugar mi je sugerisao da možda nećeš da se vratiš 🥹

• Like 1

2 minutes ago, Smrtokapa said:

Na stranu to što Delgado voli Brona, što uopšte nije kul, on ima sasvim legit poentu u ovome što je napisao.

Dočekasmo i jedan tvoj nekvalitetan post. Bože moj, pogreši čovek.

• Love 2

2 minutes ago, Čvarkov said:

Bože moj, pogreši čovek.

Ljudi smo, praštajmo jedni drugima u prazničnom duhu, predlažem da se svi ovde kolektivno virtuelno izgrlimo dok nas Bron odobravajuće posmatra sa Delgadovog havatara. ❤️

• Love 2

7 minutes ago, Papanikolesku said:

Čini se da onda često imaš suženje svesti. 

Koliko je bezobrazno napisati ovo. Ispao je daleko više class act od tebe.

Inače o delgadu mogu da kažem samo sledeće, on i ja smo se pre cca 2 godine žešće iznapušavali na NBA temi, gle čuda baš oko Lebrona. Oboje smo zaradili ban (moj prvi na forumu hehe) i kad sam se vratila, ja mu napišem na PP podužu poruku, u fazonu ne mislim ništa loše o tebi što voliš Lebrona, ne hejtujem te bla bla.

On me seenuje :classic_biggrin: Ja pomislim pa dobro, šta sad, verovatno mi je baš zamerio. Posle par meseci mi odgovori na poruku, e Dame nisam želeo da ti odgovorim dok ne promenim svoje ponašanje prema tebi.

Tako da sram te bilo za ovo što pišeš.

Edited by DameTime
reč
  • Like 1

Meni je nadrealno da se neko vredja sto neko drugi vredja Lebrona 🙂

Inace, cisto radi potpunog sagledavanja slike, hardkor Lebronovi navijaci po internetu (ne ovde) su verovatno najodvratnija grupacija hejtera na koju sam ikada naleteo. Ponekad mu pridju branioci drogiranog Sinera, ali retko.

• Like 4

On 1/5/2025 at 8:09 PM, Papanikolesku said:

Tema je naduvavanje kurcem što nekako momčiću iznad prolazi ispod radara; te se fokusirao na mene, umesto na svog drugara po aspiraciji

On 1/4/2025 at 2:16 PM, Papanikolesku said:

To je adekvatna reakcija na onakvu želju drugom biću. Napisao bih mu opet, nulta tolerancija za takve tipove. 

Za ovo iznad, pokazao sam dovoljno "klase", time što mu nisam odgovorio kako zaslužuje tog momenta i kako bi verovatno reagovao da mi to kaže uživo. 

On 1/4/2025 at 1:53 PM, Papanikolesku said:

Lagano, napisao je meni, rekao sam da mu je upis splačina jer; želi xy osobi sve najgore u životu. Unervozio se, ne bi me čudilo da povređenog igrača ima u fantaziju ili pak što nije proveo sa Bronom Novu godinu pa mu "stojko" ne izlazi iz glavice

Elem, šaljem mu pozdrave i da doček '26 provede sa osobom koju želi 👋🏼

Ooo nemoj sad da se pravimo dobri. Ovo su postovi koji zasluzuju minimum 7 dana kazne, i u kojima su iskazani elementi homofobije, virtuelnih pretnji, a evo nastavlja sa psihoanalizom - Prica o suzenju svesti i deli dijagnoze kao forumski Frojd, a moderacija i dalje ne reaguje. 

Mislim, kulminacija je bila letos za vreme Olimpijade kad je Grofu vredjana porodica a on je dobio veci ban za prozivanje Bogdanovica, nego nekoliko forumasa koji su njega najbrutalnije izvredjali. Nije te bilo tad da se boris se vece dobro

Forum je i postao ovakvo smetliste i sve manje ljudi pise upravo zato sto moderacija ima dvostruke standarde i nekima opusteno tolerise vredjanje.

Edited by delgado
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3

Ma ovo je virtuelni svet, ovde mogu da kažem Čvarkovu da je đubre, vani ne bih, ne zato što se bojim, svakako bih ga jednim potezom nokautirao, nego što mi neprijatno. Koliko puta sam slušao ljude da lupetaju gluposti, ružno bi bilo da im kažem da su glupi. Na kulturan način im objasnim da nisu u pravu. Pre desetak godina mi je taksista sve najgore pričao o fudbaleru SMS-u, nešto što čoveka ne čini čovekom, al sam i njemu biranim rečima objasnio da preteruje. Da sam mu rekao - ne seri, njegov odgovor bi verovatno bio u Delgadovom stilu. Druga je stvar da je mene vređao ili nekog mog najbližeg, naravno da bih mu odgovrio rečnikom koji najbolje razume. Ja kad primetim da je ovde neko nervozan, napiše nešto neljudski, nema potrebe da ulećem, pogotovo ne sa nečim što može dodatno zakuvati situaciju. Postoje pravila i reagovaće moderacija. 

• Love 3

@delgado

Ponoviću još jednom, pošto vidim da jednom nije dovoljno; suženje svesti je definicija afekta, nisam ja ništa izmislio ni nadogradio, niti ti delim dijagnoze kako imputiraš. Ti očigledno neretko deluješ (čitaj: postupaš) u afektu, i to zbog fantazija, a zatim i jer ti neko skrene pažnju da ti je inicijalni upis splačina. Što i jeste bio. Bar si to prepoznao. Ako je ovo psihoanaliza, definiši mi, neukom, šta je afekat? Proširenje svesti? 

Letos sam se praktično i registrovao, a i nisam bio toliko aktivan na forumu, pa tako nisam ni mogao da reagujem na vređanje porodice. A bih, da sam bar video. Čak i nakon tvog napušavanja kurcem, da ti neko ne daj Bože vređa porodicu ovde; sigurno bih oštro reagovao. 

Smetlište ili ne, ti ga delimično i činiš takvim. 

Može i 7, 15, i 35 dana kazne, i dalje to neće ništa promeniti; znam šta pišem i stojim iza svojih reči. Al pošto ih već drugi put pozivaš da reaguju, zarad tvog duševnog spokoja, zamoliću ih i ja da ti ispune želju.