Mrk Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 22 minutes ago, Eddard said: Pa i ne daje, vidiš da Kooin dovlači džakove novca iz inostranstva za te svrhe 😁 @Kooineeperk Vuline, sine, ti li si? Ti dzakovi novca su za lobiranje da se ugasi ABA, brzo se zaboravilo da je upravo Utopista provalio Koina na kakvoj je misiji. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago (edited) 8 minutes ago, DameTime said: Bolje ne pitajte kako znam tekst Zanmiljivo je da svaki roman Dostojevskog ima svoj pandan u nekoj pesmi ovoga artista. Ali o tome neki drugi put, nije za ovu temu. Nekoliko teasera: Spoiler Zločin i kazna = Umri baba odmori u grobu Idiot = Oj, Šešelju Zli dusi = Komunjare Braća Karamazovi = Pusti Miću, gadan je u piću Kockar = Poker aparat Edited 1 hour ago by Smrtokapa 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Smrtokapa said: Zanmiljivo je da svaki roman Dostojevskog ima svoj pandan u nekoj pesmi ovoga artista. Ali o tome neki drugi put, nije za ovu temu. Nekoliko teasera: Reveal hidden contents Zločin i kazna = Umri baba odmori u grobu Idiot = Oj, Šešelju Zli dusi = Komunjare Braća Karamazovi = Pusti Miću, gadan je u piću Kockar = Poker aparat HAHAHAHAHAHA Zločin i kazna - Sude mi Kockar - Braćo moja kockari Dvojnik - Dva zemljaka Bedni ljudi - Iz inata Zapisi iz podzemlja - Himna srpskih radikala Poniženi i uvređeni - Ja sam svoje odsvirao 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 18 minutes ago, Smrtokapa said: Bonus, Ivica Dačić navija za Partizan. On je socijalista odprilike kao sto je Vucic naprednjak ili Seselj radikal. Sva trojica su obicne barabe koje se kriju iza kvaziideologija dvadesetog veka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago @DameTime Haha, odlično odlično! Večni muž = serijal o Danijeli (Danijela, Danijela švercerka, Danijela - razvod braka) San smešnog čoveka = Ne damo ti Tuđmane ni metra 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 10 minutes ago, DameTime said: HAHAHAHAHAHA Zločin i kazna - Sude mi Kockar - Braćo moja kockari Dvojnik - Dva zemljaka Bedni ljudi - Iz inata Zapisi iz podzemlja - Himna srpskih radikala Poniženi i uvređeni - Ja sam svoje odsvirao Vaginini monolozi - Vanredno obracanje Predsednika Srbije? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago @Smrtokapa Pošteni lopov - Baraba sa sela Piščev dnevnik - 90% mi uzela kafana Odvratna priča - Crni gavran Selo Stepančikovo - Bukovico, oj Jelka i svadba - Krajišnik i srbijanka Ovo se samo piše 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Ja bih samo rekao 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 44 minutes ago, DameTime said: Komunjare, komunjare vi volite samo pare. Svi ste vi komunisti pravljeni na kalup isti Hide contents Bolje ne pitajte kako znam tekst 😄 Feministkinja i levicarka koja voli BMK,e sad sam sve video. Sta je sledece, Seselj se izjasnjava kao nebinarna osoba? 😄 ( doduse bilo bi vepra i za tri osobe ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Kosjan Willavić said: Feministkinja i levicarka koja voli BMK,e sad sam sve video. Eh, kad bi ti znao šta su meni udvarači pevali... Spoiler Ti imaš dusu, ti imaš dušu i ti si meni dobra dušmani misle, dušmani misle da si otrovna kobra Ovaj eminentni umetnik ima stihove čak i za napaćenu braću grobare i zvezdaše, koje prozivaju hejteri socijalista: Spoiler Braćo moja, ostavite radžu prepiranje, gluposti i svađu neka oči sijaju od vina nije život 'iljadu godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Prethodnih par postova... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 56 minutes ago Share Posted 56 minutes ago 13 minutes ago, DameTime said: Eh, kad bi ti znao šta su meni udvarači pevali... Kuku tebi ako ti ovo pevaju. Nikad nije dobro privlaciti ljombere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 55 minutes ago Share Posted 55 minutes ago 14 minutes ago, DameTime said: Ti imaš dusu, ti imaš dušu i ti si meni dobra dušmani misle, dušmani misle da si otrovna kobra Mislim da je svima ovde lako da odgonetnu misterioznog udvarača, daj nešto teže. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 55 minutes ago Share Posted 55 minutes ago 21 minutes ago, Kosjan Willavić said: Feministkinja i levicarka koja voli BMK,e sad sam sve video. Sta je sledece, Seselj se izjasnjava kao nebinarna osoba? 😄 ( doduse bilo bi vepra i za tri osobe ) Mislim da je odavno jasno da ideologija kao takva nema nikakvu tezinu vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utopista Posted 55 minutes ago Share Posted 55 minutes ago 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 53 minutes ago Share Posted 53 minutes ago 2 minutes ago, JPM said: Kuku tebi ako ti ovo pevaju. Nikad nije dobro privlaciti ljombere. 1 minute ago, JPM said: Mislim da je odavno jasno da ideologija kao takva nema nikakvu tezinu vise. You must be fun at parties xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 50 minutes ago Share Posted 50 minutes ago @Utopista Ahaaaaa, ok, to je kao ono kad Luis Hamilton kaze kako smo svi mi pomalo Ferarijevci? Cool, sad si mi jasan. Hvala. 3 minutes ago, DameTime said: You must be fun at parties xD Don't go to parties only metal concerts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts