Ne sam Safete Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Znači na osnovu 1 posta, koji je napisao realni ti praviš sljedeće zapažanje sa sve množinom i pozivanjem moderatora 4 hours ago, Sprivel said: Jedno zanimljivo zapazanje: Na najhumanijem topicu se ocekivalo da standardni evroligaski plejmejker Leo dodje i bude rezerva i to od strane “vidjenijih” forumasa, da ne kazem moderatora. I onda kad neko na istom tom topicu ih podseti da imaju para kao pleve, taj isti se tera i neretko biva banovan. Je li stvarno misliš da na KKCZ topiku nema mali milion postova na koje se ne može uletiti sa tata raspravom, mnogo gorih od posta koji ti je toliko zasmetao? Treba li na svakom topiku voditi iste infatilne rasprave? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Ne treba u opšte voditi rasprave. Samo zvanična verzija. Kome je do rasprave ima Tata temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Čim sam video da je Safet postao moderator, znao sam da je ovaj forum otišao u krasni. Ne znam da li sam dva puta ušao od tada. Najhumaniji topik više i ne čitam, za to isto sada ide ban. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 I meni smeta što je Safet moderator, lik je previše dobar da bi se jebavao sa našim glupostima. Ne samo on, važi i za ostale nesretnike na funkciji, život je prekratak da bi ga se traćilo ovako. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Znači na osnovu 1 posta, koji je napisao realni ti praviš sljedeće zapažanje sa sve množinom i pozivanjem moderatora Je li stvarno misliš da na KKCZ topiku nema mali milion postova na koje se ne može uletiti sa tata raspravom, mnogo gorih od posta koji ti je toliko zasmetao? Treba li na svakom topiku voditi iste infatilne rasprave? Realnog sam uzeo kao primer (dobar), da ne bi citirao patkometre. Kupi se i pojavi sa nekom doskocicom na nasem topicu, ali nisam primetio da ga ciganski mod tim tera odatle. Dakle, vidjeniji pisu da je Leo bekap, a patkometrija je da ste puni love. Ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 33 minutes ago, K.Dot said: Čim sam video da je Safet postao moderator, znao sam da je ovaj forum otišao u krasni. Ne znam da li sam dva puta ušao od tada. Najhumaniji topik više i ne čitam, za to isto sada ide ban. otkad je safet postao moderator, ban ide i za postavljanje pitanja...na ovom topiku...ali samo ako si sa pogresne strane brda ako si sa prave onda mozes da fmp-ises do mile volje redefinisao covek moderaciju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Nači i dalje je realni nekoliko ljudi odjednom pa pišeš u množini. Zamisli sad kakve konstrukcije se mogu praviti od Ivanović i Pefi na pleju a vi niste zadovoljni tražite mamojeba sa poenima u rukama. I da na svaki upis slijede tri tata odgovora. Da ne spominjemo koliko se puta pominje prebogati Partizan na istom topiku. Treba li svaka tema da bude ista? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Nije sramota biti bogat. Sramota je ukrasti, biti lopov… Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 (edited) Ma sramota je nemati prskalice za farove ako su iznad 2000 lumena. Ostalo je ok. Edited July 29, 2021 by Hugo Punch Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Just now, Valensija said: Nije sramota biti bogat. Sramota je ukrasti, biti lopov… Kako postati bogat u doba aparthejda, vezanih ruku i nogu? Knjiga sa ovim naslovom je bestseler u Amerlkama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 6 hours ago, Sprivel said: Jedno zanimljivo zapazanje: Na najhumanijem topicu se ocekivalo da standardni evroligaski plejmejker Leo dodje i bude rezerva i to od strane “vidjenijih” forumasa, da ne kazem moderatora. I onda kad neko na istom tom topicu ih podseti da imaju para kao pleve, taj isti se tera i neretko biva banovan. klasican apartheid. jezivo... 23 minutes ago, Ne sam Safete said: Nači i dalje je realni nekoliko ljudi odjednom pa pišeš u množini. ne radi realni nista na svoju ruku. svi znamo ko ga placa i koga pretstavlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Nači i dalje je realni nekoliko ljudi odjednom pa pišeš u množini. Zamisli sad kakve konstrukcije se mogu praviti od Ivanović i Pefi na pleju a vi niste zadovoljni tražite mamojeba sa poenima u rukama. I da na svaki upis slijede tri tata odgovora. Da ne spominjemo koliko se puta pominje prebogati Partizan na istom topiku. Treba li svaka tema da bude ista? Ne kontas izgleda. Aj vidi barem sta ces sa slawetom, glupo mu je ono bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 tu za moderatore ne trebaju normalni, nepatkomeri nego vaspitaci i vaspitacice. i to za decu od 30+ godina. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 (edited) 6 hours ago, ranzo said: Brateeeeeeeeeeeeeeeeeee Kako vam se da j e b o t e Pa jel vas tera neko da dolazite na taj topik Ama covece budite srecni sto znate istinu i ne zivite u zabludi, na pravoj ste strani i bas vas briga, nama tamo ocigledno nema spasa, probali ste toliko puta da nam otvorite oci ali ne vredi jbg sta sad teraj dalje dignite ruke vise od nas i pustite nas da zivimo u svojim bespucima Pa i ona kuknjava kako nemate šanse za titulu a sezona još i nije počela i a veze i sa drugim klubom posto se aludira na regularnost lige. Evo da krenemo mi u basketu da nemamo šanse u šampionatu posto se ulaže u drugi klub, loši smo, ne treba da nam bude prioritet takva titula i na šta bi to ličilo, opustite se i vi , gazite u fudbalu, basket jak, vaterpolo, malo optimizma i sve ok. Edited July 29, 2021 by Misterija Organizma Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Ama covece sta si se navrzo na mene Napisao sam na temi naseg fk-a da ovaj tim nema kvalitet da osvoji titulu - i nema i nece je osvojiti, ovom timu za bilo sta ozbiljnije neophodna su pojacanja kojih ocigledno nema i nece ih ni biti... tako da ono bez brige opet cete slaviti bal na vodi Mi razloga za optimizam bas i nemamo, ljude je prodrmao zocov povratak ali ne zaboravimo gde zivimo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 3 hours ago, Sprivel said: Ne kontas izgleda. Aj vidite barem sta ceste sa slawetom, glupo mu je ono bilo. Isto kao što je tebi glupo ovo što pokušavaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Jel postoji podesavanje na ovom forumu da ceo jedan topic ignorises, tacnije da ga ne vidis da postoji uopste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 24 minutes ago, Hugo Punch said: Jel postoji podesavanje na ovom forumu da ceo jedan topic ignorises, tacnije da ga ne vidis da postoji uopste? Pa nije ti ovo avangarda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 3 minutes ago, pavijan2 said: Pa nije ti ovo avangarda. Ali lici na to. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Pa šta ima da podesavas, tolko li je teško biti karakter pa ne uci na neku temu, posebno ako te nervira ili ti se ne svidja ono sto se piše tamo? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 8 hours ago, Ridji said: Pa šta ima da podesavas, tolko li je teško biti karakter pa ne uci na neku temu, posebno ako te nervira ili ti se ne svidja ono sto se piše tamo? Ali... 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 8 hours ago, Ridji said: Pa šta ima da podesavas, tolko li je teško biti karakter pa ne uci na neku temu, posebno ako te nervira ili ti se ne svidja ono sto se piše tamo? Možda Hugo hoće da doprinese kvalitetu teme svojim upisima, a to mu nije dozvoljeno, pa sse čovek iznervira. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Ne radi se o doprinosu, samo želim forum bez nekorektnih ljudi. Da ne iskoristim pravi termin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Dragi moderatori, dobar dan. Zeleo bih da upitam da li vredjanje forumasa (konkretno, nazivanje supljoglavcima) spada u dozvoljen recnik na forumu? Ako je tako, drago mi je, imam par izraza za izvesne persone koje jedva cekaju da budu upotrebljene. Ako ne, molim za objasnjenje zasto forumas koji vredja jos uvek nije kaznjen. Proslo je vise od 24h, a post je uredno prijavljen. Hvala najlepse. Pozdrav, pantelia 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Ma sta ti je, to se gaji ovde. Nekada bi se takvi odstranjivali odavde brzopotezno. Ocigledno su sad shvatili da doticni moze da kontribuira forumu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts