Chaos Is Me Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Za susjed je dodeljen zaslužen ban. Ovo Prosinečki nisam baš razumeo šta je pisac hteo da kaže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 1 minute ago, Chaos Is Me said: Za susjed je dodeljen zaslužen ban. Ovo Prosinečki nisam baš razumeo šta je pisac hteo da kaže. Forumas se zove DECEMBARSKI. Forumas Kronostime mu je napisao da treba da se zove PROSINACKI, prosinac je decembar na hrvatskom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Nije napisao ProsinAčki nego ProsinEčki, proveravao sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Prosinecki je i prezime legendarnog fudbalera Crvene Zvezde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Naravno da nije napisao, ali je to mislio. Da ne gnjavim, objasnio sam ti jer si pitao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 (edited) Ja mislim da je kronos gadjao trenera, bez nacionalističke konotacije. Čitav njegov opus na forumu govori u prilog tome. Edited July 13, 2021 by Ne sam Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 33 minutes ago, oubrevo. said: trebalo je. Rekoh i sam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Jos ispadoh i nacionalista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Nisam za banovanje starijih osoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Nek Kronos spremi dobru rakiju i neko meze pa da zažmurimo na ove nacionalističke ispade 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 41 minutes ago, NMX said: Nek Kronos spremi dobru rakiju i neko meze pa da zažmurimo na ove nacionalističke ispade Vidim da si brzo pohvatao moderatorske cake 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 da neko od moderatora potvrdi ili demantuje da su @bistru vodu mutim i @Asterion dva razlicita coveka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 1 minute ago, Tamburinjo said: da neko od moderatora potvrdi ili demantuje da su @bistru vodu mutim i @Asterion dva razlicita coveka. nisam moderator ali znam da je bistra voda čuveni mate mišo. plus ne mogu da verujem da ne razlikuješ stil & ton komunikacije, imaš taj neki bug sličan zvekijevom za mušku lepotu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Iskreno nisam primetio covika do sada izvinjavam se, ne pise na meni poznatim delovima foruma. Nego tako je Asterion umeo da nicim izazvan u toku rasprave uleti sa nekim random klipom 😄 Kad smo kod gde su sta rade jel pise jos uvek onaj tvoj arhineprijatelj Boro (imao je vise nadimaka i reinkarnacija) sto je imao Shamsa pevaca Brkova na avataru? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 8 minutes ago, Tamburinjo said: Kad smo kod gde su sta rade jel pise jos uvek onaj tvoj arhineprijatelj Boro (imao je vise nadimaka i reinkarnacija) sto je imao Shamsa pevaca Brkova na avataru? boro iz pobjede je legenda. najjača iteracija mu je bila mikele plaćido ili slično, onaj inspektor iz tv serije hobotnica iz 80ih pojavi se na nba fantazi topiku, napiše par čaršafa u kojima uspostavlja potpunu supremaciju, plus zavali neke neistine i zapali. možda je sada pronašao neki drugi alter ego, sa leve ip adrese, ko zna. samo ritopek za boru, unikat je a i sposoban da se transformiše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 (edited) 36 minutes ago, oubrevo. said: nisam moderator ali znam da je bistra voda čuveni mate mišo. plus ne mogu da verujem da ne razlikuješ stil & ton komunikacije, imaš taj neki bug sličan zvekijevom za mušku lepotu. Ko je lepsi uini, Frenki ili Ben Simons Edited July 13, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 36 minutes ago, Tamburinjo said: da neko od moderatora potvrdi ili demantuje da su @bistru vodu mutim i @Asterion dva razlicita coveka. Kao da si uporedio gitaru i ukulele. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 21 minutes ago, Zvezdinho said: Ko je lepsi uini, Frenki ili Ben Simons frenki je lep kao pol njumen u mladosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 33 minutes ago, oubrevo. said: boro iz pobjede je legenda. najjača iteracija mu je bila mikele plaćido ili slično, onaj inspektor iz tv serije hobotnica iz 80ih Od mene ima samo rispekt za nik. Mikele Placido najjaci pandur pored Kroketa iz Majamija. Znam da je Boro pisao carsave i bio poprilicno nepristojan u komunikaciji a tebe je uvek cekao na penal ne voli covek francuske sobarice 😄 Da ispunim kazato, provocirao sam grobare na njihovom topiku dosao sam da se samoprijavim za nedelo, nadam se da ce casna i uvek postena moderacija imati to u vidu pri izricanju kazne koju prihvatam apsolutno bespogovorno, mozda se kloniram da vas izvredjam al to nisam ja to je moj alter ego, tesko djubre od coveka. p.s. us vetlu skorasnjih rasprava i banova nemoj da neko pogresno protumaci ovo francuska sobarica 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 (edited) I sus(j)ed i Prosinečki/Prosinački nisu razlozi za ban. Barem po meni, radi se apsolutnim sitnicama koje ne bi smele nikog da tangiraju. Reč sused ni u jednom kontekstu ne može biti upotrebljena kao pogrdna, barem ja to tako vidi. Ja sam doduše učio srpsko-hrvatski, možda je do mene. Sve u svemu, previše smo osetljivi i traži se dlaka u jajetu, čime se odlazi u drugu krajnost. @Tamburinjo Ekipa iz Državnog posla stalno pominje Mikele Plaćida kao pojam muške lepote 😄 Edited July 13, 2021 by Liska Manjina Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Cenzura na partizanskom topiku budna 24h. Briše se u roku od par sekundi sve što nije u skladu sa romansiranom verzijom novije istorije. Na drugom topicima možeš hebati, grebati, biti heben, ma to nikog ne interesuje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 10 minutes ago, Tamburinjo said: p.s. us vetlu skorasnjih rasprava i banova nemoj da neko pogresno protumaci ovo francuska sobarica 😄 A kako drukčije da se shvati nego kao ono što jeste: Spoiler 😄 2 minutes ago, pavijan2 said: Cenzura na partizanskom topiku budna 24h. Briše se u roku od par sekundi sve što nije u skladu sa romansiranom verzijom novije istorije. Na drugom topicima možeš hebati, grebati, biti heben, ma to nikog ne interesuje. Ih, svašta... ima koga to interesuje: Spoiler 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 21 minutes ago, pavijan2 said: Cenzura na partizanskom topiku budna 24h. Briše se u roku od par sekundi sve što nije u skladu sa romansiranom verzijom novije istorije. Na drugom topicima možeš hebati, grebati, biti heben, ma to nikog ne interesuje. Ovo. Bukvalno zice nikad bodljikavije na kkp topiku. Evo fender lagani primer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Da, dosao lik sa pricom "ovako je to bilo, a ako mislite da nije, dokazite", ali su safeti i zice krivi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts