ćušpajz Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Just now, Barkley#34 said: Riportujem uinija da ugrožava najveći rast džidipija stavljanjem vođe u smešan kontekst. brate nismo ni u vojsci nit u telenoveli ili rijalitiju, ovo je vrlo tuzno a tek je neki osnovni pocetak tuge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 7 minutes ago, oubrevo. said: vi niste bas pod libelu ili bazdareni ili sta vec voli da kaze narod prestanite da se igrate velikog brata i farme i dajte te lajkove koje ste sami ponudili mislim, ovo je nebitno ali je bitno koliko postoji nerazumevanja oko user experiencea. Ja sad stvarno moram da idem od interneneta, ali veruj mi da sam pokušao da pomognem i da objasnim, ne umem bolje. Lajkujemo se sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 33 minutes ago, oubrevo. said: majkemi neyzajebavam te ali i dalje ne kapiram : - doslo vreme da nemam vise lajkova - nakon nekog vremena, lajkujem uspesno moderatorov post ali ostale ne mogu -nakon jos nekog vremena ne mogu da lajkujem tri random osobe, jednu mogu -i tako. ... daklem, nema nikakvog pravila u tome osim sto moderacija dobija lajk Kad lajkuješ moderatora, dobiješ bonus random lajk...probaj to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 evo na tebi uspeva mozda je patern, 2x ne moze, jednom moze? Stay tuned. Edit kuperu nije dao lajk ovaj deus ex machina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 22 minutes ago, oubrevo. said: vi niste bas pod libelu ili bazdareni ili sta vec voli da kaze narod prestanite da se igrate velikog brata i farme i dajte te lajkove koje ste sami ponudili mislim, ovo je nebitno ali je bitno koliko postoji nerazumevanja oko user experiencea. 1. S kim se svadjaš, konkretno 2. O ovome nemam pojma koliko ni ti a bez problema sam shvatio šta piše Arsenije 3. Ako možeš da lajkuješ svi emotikoni su ti uvjek na raspolaganju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 4 minutes ago, Ne sam Safete said: 1. S kim se svadjaš, konkretno 1. svađam se sa forumom konkretno. zašto arsenije ili ti imate potrebu da objasnite nešto što očigledno ne umete, prevazilazi moje razumevanje. ja vas (moderaciju ..ili bivšu moderaciju u slučaju arsenija) nisam ni upitao, već metalheda, koji mi izgleda najrelevantniji i najpozvaniji da odgovori na pitanje. u tom smislu, moje pitanje je, 2. s'kim se Vi svađate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Onda napišeš Metalhead a ne spominješ moderaciju nekoliko puta i ne pišeš u množini. Na ovo smo uticali manje nego ti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 2 minutes ago, Ne sam Safete said: Onda napišeš Metalhead a ne spominješ moderaciju nekoliko puta i ne pišeš u množini. Na ovo smo uticali manje nego ti. šefe, nisam krivio moderaciju za ovo što mi se dešava, verovatno si ukrivo čitao moje postove žalbe. (možda krivim arsenija ali on nije čak ni u moderaciji) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 1 hour ago, oubrevo. said: arseniju i kaosu mogu da metnem lajk, pavijanu ne mogu tri puta izmedju. E pa mozda je ovde problem što si hteo da ga mećeš tri puta uzastopno kolegi pavijanu a pre toga ga metnuo dedi ili kaosu i onda si ostao što se kaže bez municije. Treba malo vremena da se to dopuni, iskuliraš malo, zapališ cigaretu... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 3 minutes ago, Antizemljaš koji lebdi said: E pa mozda je ovde problem što si hteo da ga mećeš tri puta uzastopno kolegi pavijanu a pre toga ga metnuo dedi ili kaosu i onda si ostao što se kaže bez municije. Treba malo vremena da se to dopuni, iskuliraš malo, zapališ cigaretu... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 6 minutes ago, oubrevo. said: šefe, nisam krivio moderaciju za ovo što mi se dešava, verovatno si ukrivo čitao moje postove žalbe. (možda krivim arsenija ali on nije čak ni u moderaciji) moguće da sam one lajkove za moderaciju shvatio kao 'prozivku' Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 24 minutes ago, Ne sam Safete said: moguće da sam one lajkove za moderaciju shvatio kao 'prozivku' uglavnom, razmislite o skidanju embarga na broj reaktivnih emocija, posto ne ide nikome u prilog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 A šta vi to toliko lajkujete zaboga? [emoji23] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 36 minutes ago, oubrevo. said: Sad but true. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 nisam lajkovo vise od 15ak postova, izgleda da mi je prepaid ugovor los Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Nema svaki lajk istu težinu, treba više da paziš KOGA lajkuješ. [emoji14] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Koliko se ja secam pre je bilo neograniceno koriscenje lajkova. Pa je posle smanjeno jer se putem lajkova stalkovalo. I eto u tom grmu lezi zec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 evo na partizan temi mi radi lajk, jer je tamo sve NEOGRANICENO. 13 1 3 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Ukinuli smo roming za vas jbg od 01.07. [emoji846] 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 izgleda radi za grobare i kaosa. kolko su ti platili kaose? sta kolko, tri miliona za dve godine. idem sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 A da li uini dobije u štek plus, ako mu ja lupim plus na post? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 43 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ukinuli smo roming za vas jbg od 01.07. Kod vas radi neki poseban roming. Nesa roming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Sta je ovo nista ne mogu da lajkujem I to bas sad kad na nasoj temi ima toliko toga da se pozdravi Kao slucajno a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 (edited) 22 hours ago, oubrevo. said: evo na partizan temi mi radi lajk, jer je tamo sve NEOGRANICENO. uini istrolovao dve strane ovog topica da bi dosao do ovog punchlinea. postovanje, vredelo je. Edited July 8, 2021 by Manu 4 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Pitao bih Mod team, ako cita, mene me interesuje da me vi mene kazete dje logika u ovome u istaknutom na Tata temi: "...nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma". Znaci, koliko sam razumeo, to je topic gde je skoro sve dozvoljeno i maksimalno relaksirano, ali ako neko zabrazdi kaznjavanje je jace nego na ostatku pdf, i to preko Pravilnika? Sta to znaci, da ako neko ispali neku glupost na "normalnim" temama, da ce biti blaze kaznjen nego na Tatku? Izvinjavam se, meni je to logika nidje veze. Kaznjavaj to svuda maksimalno ozbiljno po Pravilniku, jer koj moj ce nam onda taj Pravilnik? Takve stvari nigde ne treba da budu "blaze" ili "jace" kaznjavane (te homofobije i sovinizmi), nego njima ovde ni ne treba da bude mesto. Ili da se Tatko zatvori, jer ovako ispada da je taj topic otvorena klopka gde neko treba da upadne i najebe. Shvatam da je s vase strane to nenamerno, ali tako ispada. Jbem li ga, mozda i nisam u pravu, ali to su moja dva centa. Aj zivi mi i zdravi bili. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts