bergkamp bcd Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Pocivaj u miru, @Majak. Ne mogu ni da zamislim koliko je sve to uzasno bilo, pocev od dijagnoze, preko lecenja i vracanja uzasne bolesti. Rak je nesto najuzasnije sto moze da pogodi coveka, a tumor mozga je najuzasnija forma raka. Ostaju ljudi koje je smrt tako mladog coveka pogodila, kako ovde, tako i u RL i koji ga ce se sigurno secati do kraja svojih zivota. Neka mu je laka crna zemlja! 7 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 (edited) KKCZ topik: Mod: Quote Ja bih ipak voleo da mi uzmemo prave a ne "ostoja i trinki" trofeje. Kuper: -> report - trolovanje Mod: ... Kuper: "Ni moderatori ne znaju" (odgovor na post da se nesto ne pise na glavnim topicima, vec da zato postoji tata ) Admin: Quote Penalty Given 1 points which will never expire. Note for member Ovo ti je poslednji put da udaras na forum i moderatore a prolazis sa upozorenjem. Ako se ponovi, i najmanji napad, glupi report, neargumentovana zalba, necemo se vise druziti. Dosta je. Imas svoj forum pa ga uredjuj kako hoces. Ovde ces postovati ovaj forum, ove moderatore, kao i forumase. Kao sto vazi i za ostale clanove. Sram te bilo! Jel jasno! Sram! Ja ti udaram na forum i moderatore?! Za 8 godina nisam ukupno 8 puta reportovao ni 8 puta iznosio zalbe na rad moderacije. To sto ti ne mozes da prikrijes licnu netrpeljivost nije moj problem. Edited January 7, 2022 by Cooper 1 1 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 95% tvojih postova su kao onaj gore što si reportovao i još se čudiš. Budi srećan što ti je milion puta oprošteno. Mir Božiji, Hristos se rodi! Srećan Božić! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Ko je tebe sta pa pitao? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Сви смо ми Лаки, али само је изгледа један нервозан... И то баш онај коме су исти ти модератори хиљаду пута прогледали кроз прсте... Занимљиво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Kuperu, koji je to tvoj forum? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 3 hours ago, Cooper said: KKCZ topik: Mod: Kuper: -> report - trolovanje Mod: ... Kuper: "Ni moderatori ne znaju" (odgovor na post da se nesto ne pise na glavnim topicima, vec da zato postoji tata ) Admin: Sram te bilo! Jel jasno! Sram! Ja ti udaram na forum i moderatore?! Za 8 godina nisam ukupno 8 puta reportovao ni 8 puta iznosio zalbe na rad moderacije. To sto ti ne mozes da prikrijes licnu netrpeljivost nije moj problem. Za tebe mili postoje argumenti da uopste ne budes ovde. Samo si na prethodnom bio 4 puta trajno banovan, a iz prepiske s jednim modom postoji izgleda razlog zasto si jos ovde. Razlog mi nije do kraja poznat, al svakako necu iznositi to ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 kako u isto vreme mozete da varite bozićno pečenje i svadjate se na zalbama na Isusov rodjendan? 3 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Quote Ovo ti je poslednji put da udaras na forum i moderatore a prolazis sa upozorenjem. Ako se ponovi, i najmanji napad, glupi report, neargumentovana zalba, necemo se vise druziti. Dosta je. Quote Sram te bilo! Jel jasno! Sram! Mislim da je sve jasno 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 3 minutes ago, Satan said: kako u isto vreme mozete da varite bozićno pečenje i svadjate se na zalbama na Isusov rodjendan? Ne ulazeći u narav ovog posta, Satan je glas razuma ovdje. I to na današnji dan. Još ga Luchifer lajkao. Eto dokle smo došli 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Djavolcici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 2 minutes ago, svi pjevaju said: Ne ulazeći u narav ovog posta, Satan je glas razuma ovdje. I to na današnji dan. Još ga Luchifer lajkao. Eto dokle smo došli Djavolja posla! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 The ritual has begun, Satan's work is done... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 37 minutes ago, Satan said: kako u isto vreme mozete da varite bozićno pečenje i svadjate se na zalbama na Isusov rodjendan? Reče nečastivi. Ulepša mi dan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 29 minutes ago, svi pjevaju said: Ne ulazeći u narav ovog posta, Satan je glas razuma ovdje. I to na današnji dan. Još ga Luchifer lajkao. Eto dokle smo došli poslednja vremena(smiles peculiarly) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 8 hours ago, Cooper said: Za 8 godina nisam ukupno 8 puta reportovao ni 8 puta iznosio zalbe na rad moderacije. Naravno, to bi bilo ultra licemerno. Ali eto, omaklo ti se ipak, 15ak puta. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Ostaje samo nejasno jel to cifra po svakom od naloga ili samo za jednu od reinkarnacija... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Kuper propo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 10 hours ago, Cooper said: Sram te bilo! Jel jasno! Sram! Hvala ti sto si citirao warn, steta sto nisi i prvi koji je takodje nije bio javni. Pogresio sam sto to nisam javno uradio. Ne pada mi na pamet da se dalje raspravljam sa tobom, posebno ne na danasnji dan. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Kad Kuper glumi zrtvu... Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Podrška za palog brata @Cooper. Da je previše jeste al ko me pita... Proletiće brzo mjesec dana. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Izdrži. 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 13 hours ago, Sector said: Podrška za palog brata @Cooper. Da je previše jeste al ko me pita... Proletiće brzo mjesec dana. Ništa ti ne brini, ima Kuper i rezervnih profila a ti ako baš želiš da se solidarišeš sa njim, nemoj da pišeš mesec dana, ne znam šta drugo da ti kažem. Što kaže kolega, izdrži, proći će i to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Sad videh ban za Kupija. Odo i ja na mesec dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Ako je ruza, procvetace. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts