DameTime Posted Monday at 07:57 AM Posted Monday at 07:57 AM 27 minutes ago, Zli Gli said: Ja samo da pohvalim pravednu ruku jednog meni neznanog moderatora Jokicevca i brzu reakciju preksinoc na NBA temi dok su Nagetsi gubili od Lejkersa. Neko je u toku meca napisao nesto tipa "stalno napadaju Jokica u picku (piku) itd itd", jer je to logicno zato sto je ocajan u odbrani, jel... na sta sam ja dosao na ideju da napravim genijalnu foru i kvotovao deo "napadaju Jokica u picku" a zatim dodao "prijatelju, ni ja ga ne volim ali bar ne pisem da je zena" ocekujuci da mi bar verni saborac delgado udeli lajk ali avaj, moderator Jokicevac je bio budan i brzinom munje obrisao taj ekstremno kriticni post i bezobraznu doskocicu. Jos jednom sve pohvale za moderatora Jokicevca, samo polako i pun gas. Jokic/Srbija ne sme da stane 🥳 Moderator koji je obrisao taj upis te je spasio. Ne znam samo kako izgleda proces razmišljanja tokom kog nekom padne na pamet tako mizogina i prostačka "doskočica", pa još pomisliš kako bi bilo kul da to podeliš sa svima? 1
Zli Gli Posted Monday at 09:01 AM Posted Monday at 09:01 AM Bila je u pitanju samo prosta igra reci, generalno nije tesko razumeti i verovatno bi proslo da je bilo vezano za bilo kog drugog igraca ( kao sto prolazi mnogo toga, cak i mnogo gore stvari) ali posto je u pitanju Jokic, sve je jasno. Samo ostro. 1
Smrtokapa Posted Monday at 09:59 AM Posted Monday at 09:59 AM Znam da će ti biti teško da poveruješ, ali nisi ti prvi koji je ovde upotrebio tu "igru reči" sa pičkenrolom. Nije pička problematična, a ni Jokić. 1 1
Marvin Posted Monday at 10:20 AM Posted Monday at 10:20 AM Resenje je da se zabrani ova osisana latinica ako se koristi rec pick :) 1
Smrtokapa Posted Monday at 10:37 AM Posted Monday at 10:37 AM I da se zabrani osisana latinica kada se koriste reči osisana latinica. 10
Chaos Is Me Posted Monday at 10:51 AM Posted Monday at 10:51 AM A zašto se odrasli ljudi kojima Željko nije ništa drugo do trener kluba za koji navijaju toliko trigeruju kad neko napiše da je on sore loser (dokazano milion puta) i ljomber (dokazano milion puta)? Jaka stvar, teraj dalje. Meni više smeta što mnogi KKCZ navijači na ovom forumu nemaju da ponude mnogo drugog sadržaja izuzev konstantnog ukazivanja na ove činjenice iz prvog pasusa. Međutim, biti loš forumaš - nije kažnjivo. 3
JPM Posted Monday at 11:01 AM Posted Monday at 11:01 AM Nisu se oni trigerovali nakon što smo nas desetak konstatovali da je sore loser, trigerovali su se jer je kritika dobrano prevazišla "dobar ukus" i svelo se na to ko će i koliko i nije bitno kad da opljune o njega. Tako da, istina je tu negde između. To da je sore loser je jedno i to svi vidimo. To da je ljomber ja ne znam kad je dokazao pošto ja čoveka ne znam lično. Inače, eto kad smo kod ljombera mogli smo nakon derbija u fudbalu da vidimo da naš klub vodi jedan baš težak ljomber. 3
DameTime Posted Monday at 11:03 AM Posted Monday at 11:03 AM Ne trigeruju se ljudi na to, već na pokušaje da se Želimir sada označi kao najveće zlo u srpskoj košarci, izvor svih problema i the one koji podiže tenzije do usijanja. Hajde da se ne pravimo blesavi, to što (mahom) navijači KKCZ pišu ide mnoooogo dalje od priče "sore loser i seljak". Btw, meni je to kako neko priča o Obradoviću dobar lakmus papir, na osnovu kog dobijem neke insighte. Kad se ispiše 10 stranica, to o njemu ne govori apsolutno ništa, ali mnogo govori o nama koji smo autori tih postova. Mogu da garantujem da je Želimir manje sujetan i arogantan od većine na forumu, pogotovo onih koji ga ne ispuštaju iz tastature. 2
Chaos Is Me Posted Monday at 11:23 AM Posted Monday at 11:23 AM (edited) edit: forum je puk'o ili sam ja Edited Monday at 11:23 AM by Chaos Is Me
Papanikolesku Posted Monday at 11:24 AM Posted Monday at 11:24 AM 20 minutes ago, Chaos Is Me said: A zašto se odrasli ljudi kojima Željko nije ništa drugo do trener kluba za koji navijaju toliko trigeruju kad neko napiše da je on sore loser (dokazano milion puta) i ljomber (dokazano milion puta)? Jaka stvar, teraj dalje. Meni više smeta što mnogi KKCZ navijači na ovom forumu nemaju da ponude mnogo drugog sadržaja izuzev konstantnog ukazivanja na ove činjenice iz prvog pasusa. Međutim, biti loš forumaš - nije kažnjivo. Pišu se mnogo gore i ružnije stvari od toga što si naveo. Čoporativno. Pretvaraju forum u novi rsb. Sreća pa im par vas s vremena na vreme skrene pažnju na košarku i KKCZ, ali bude kratkog daha. 1
JPM Posted Monday at 11:25 AM Posted Monday at 11:25 AM 2 minutes ago, Chaos Is Me said: edit: forum je puk'o ili sam ja Meni ne radi ubacivanje slike, a za reakcije prijavljuje grešku. Takođe, i notifikacije vrte u beskonačno, ne mogu da otvorim. To je neki plugin puko.
Chaos Is Me Posted Monday at 11:26 AM Posted Monday at 11:26 AM 23 minutes ago, JPM said: Nisu se oni trigerovali nakon što smo nas desetak konstatovali da je sore loser, trigerovali su se jer je kritika dobrano prevazišla "dobar ukus" i svelo se na to ko će i koliko i nije bitno kad da opljune o njega. Tako da, istina je tu negde između. To da je sore loser je jedno i to svi vidimo. To da je ljomber ja ne znam kad je dokazao pošto ja čoveka ne znam lično. Inače, eto kad smo kod ljombera mogli smo nakon derbija u fudbalu da vidimo da naš klub vodi jedan baš težak ljomber. Naš FK nije tema ovde i ne znam ko može da spori da je u pitanju čisti trulež i jeziva grupa bednika na jednom mestu. No, oni ne mogu ni da se predstave kao neka evropska elita u bilo čemu. 1
JPM Posted Monday at 11:29 AM Posted Monday at 11:29 AM 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Naš FK nije tema ovde i ne znam ko može da spori da je u pitanju čisti trulež i jeziva grupa bednika na jednom mestu. No, oni ne mogu ni da se predstave kao neka evropska elita u bilo čemu. Jasno ali ja sam to napisao upravo zato što se bukvlano niko od njihovih nije sjatio na temi o Superligi Srbije da nam objašnjava kao papagaj da je naš trener seljačina. A naši su to radili njima. Kao da nešto imaju od toga. Brate, konstatovali smo da je posoljen, našalili se malo, kraj. Ali ne...sutradan kreće ponovo, i tako 15 dana nakon derbija. 1
Problem sa licnim greskama Posted Monday at 12:08 PM Posted Monday at 12:08 PM 2 hours ago, Smrtokapa said: Znam da će ti biti teško da poveruješ, ali nisi ti prvi koji je ovde upotrebio tu "igru reči" sa pičkenrolom. Nije pička problematična, a ni Jokić. Ko ne voli pičku, ne voli ni Jokića. 1
JPM Posted Monday at 12:13 PM Posted Monday at 12:13 PM 5 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Ko ne voli pičku, ne voli ni Jokića. Spoiler https://i.imgflip.com/9laz28.jpg
Dzo23 Posted Monday at 12:21 PM Posted Monday at 12:21 PM 1 hour ago, JPM said: Nisu se oni trigerovali nakon što smo nas desetak konstatovali da je sore loser, trigerovali su se jer je kritika dobrano prevazišla "dobar ukus" i svelo se na to ko će i koliko i nije bitno kad da opljune o njega. Tako da, istina je tu negde između. To da je sore loser je jedno i to svi vidimo. To da je ljomber ja ne znam kad je dokazao pošto ja čoveka ne znam lično. Inače, eto kad smo kod ljombera mogli smo nakon derbija u fudbalu da vidimo da naš klub vodi jedan baš težak ljomber. A gdje si mogao da vidiš za našeg trenera da je težak ljomber ako ga ne znaš lično? Mislim da bi moralo poičeti da se kažnjava banom uvrede na račun Vladana Milojevića. Postalo je jako degutantno i ljudi nemaju granicu.
JPM Posted Monday at 12:23 PM Posted Monday at 12:23 PM Just now, Dzo23 said: A gdje si mogao da vidiš za našeg trenera da je težak ljomber ako ga ne znaš lično? Mislim da bi moralo poičeti da se kažnjava banom uvrede na račun Vladana Milojevića. Postalo je jako degutantno i ljudi nemaju granicu. Prijavi me i obrazlozi prijavu i sve pet. Eto vidis, ne znam ga, pa opet za njega nisu komsije pisale da je seljak a ispao je djubre prema obicnoj novinarki. A mi skacemo kao opareni da vredjamo Zoca.
Dzo23 Posted Monday at 12:27 PM Posted Monday at 12:27 PM Ispao je đubre jer je pitao "A vi znate da sam im nešto rekao"? Bio je vidno izrevoltiran rezultatom ali ništa strašno joj nije rekao. Ne da su pisali, nego vrvi tviter i od njihovih i od naših pljuvača.
Guru Posted Monday at 12:28 PM Posted Monday at 12:28 PM 1 hour ago, JPM said: Inače, eto kad smo kod ljombera mogli smo nakon derbija u fudbalu da vidimo da naš klub vodi jedan baš težak ljomber. A mogli smo odmah da vidimo i reakcije Zvezdinih navijača na to: On 2/22/2025 at 6:13 PM, Čočo said: Stanojević je gospodin sa velikim G za ovu nepismenu našu ljagu od trenera. Ovakvu nekulturu, bezobrazluk i nepismenost van terena fudbalska javnost nije videla. Naš Kalimero. Svi su protiv njega. Svu su krivi. Svi ga napadaju. Jao mukice naša. Mrš. On 2/22/2025 at 6:24 PM, fradler said: "Primili smo gol onako kako smo i znali da cemo ga primiti" "Moji igraci bili impresivni" (valjda misli impresionirani) Sta ste rekli igracima posle utakmice? "A OTKUD VI ZNATE DA SAM IM NESTO REKO?" Jad i beda, a mucenik je jos i najmanji problem u klubu koji zaradi 20 miliona, a potrosi 200 evra u prelaznom roku, proda startnog beka i 5 stopera, pa popuni odbranu igracima iz Pazara, OFK-a i omladinskog pogona. On 2/22/2025 at 6:34 PM, Markoss said: Vladan sns Milojevic 🤮 On 2/22/2025 at 6:37 PM, Crni said: Ozbiljan ljigavac, i ovaj njegov seljacki nacin obracanja...ma sav je gadan. Samo mi zbog njega drago da nije pobedila Zvezda. Zbog njega i jos ljigavijeg terzica, a igracima svako dobro. On 2/22/2025 at 7:08 PM, Nini3112 said: Nemoj posle neko da mi kaze kako je Vladan Milojevic dobar trener,gospodin i td. Neka uziva jos malo kod Zvezdana pa paljba u neku Izraelsku 2 ligu On 2/22/2025 at 8:31 PM, Amigo21 said: Sramotno ponasanje Miloja posle utakmice, sramno zalaganje, sraman pristup... On 2/22/2025 at 11:52 PM, Markoss said: Nama treba trener koji pre svega nece biti glup kao kurac i koji ce biti u stanju da razmislja, da sastavi dve recenice i da ne blamira Zvezdu na svakom koraku time sto mu je IQ manji od 80. Sve to je neka osnova da na tom mestu imas coveka koji ce makar neko poverenje da ti uliva, koji ce da razmislja dugorocnije i sa kojim ces imati cemu da se nadas. Sa ovim bahatim sns-ovcem koji napusava novinarke Arene mozemo samo da se valjamo u blatu i da cekamo neku epsku blamazu koja samo sto nije stigla - da bi ga oterali. On 2/23/2025 at 9:43 AM, СтелаРоса said: Milojevic ne zna da prokomenatrise studentske proteste, ali zato zna da napusava novinare, Kuzmanovica, Dudica, imaginarne neprijatelje, da se svadja sam sa sobom na konferencijama i sta sve ne. Od onakvog gospodina i profesionalca iz prvog mandata covek se pretvara u obicnog panja. On 2/23/2025 at 10:19 AM, berti said: Miloje je bas ono sto treba Terzi. Bezmuda ljiga. On 2/23/2025 at 10:23 AM, Amigo21 said: Prvo nije dzentlemnski da se istresas na nekoj devojci ili zeni. Drugo Jovana nije bilo koja novinarka, ona je Zvezdu pratila i kada su bili najcrnji dani naseg kluba i uvek je sa postovanjem pricala o Zvezdi. Kada smo prosli Krasnodar plakala je kao malo dete. Kao trece apsolutno nista lose nije pitala Milojevica a on se brecnuo na nju bas bez razloga. Ima mnogo novinara kojima treba zabraniti da udju na Marakanu jer konstantno provociraju, Jovana nikada to nije radila i Milojevic je bas ispao sirovina ne znam koji blazi izraz da upotrebim stvarno biram reci jer je nas trener. On 2/23/2025 at 10:54 AM, berti said: Miloje prema Jovani kao Vucic prema Zaklini. Drzak, bezobrazan, nevaspitan... On 2/23/2025 at 10:59 AM, No name said: Upravo ovo. Terzic se okruzio poslušnicima, koji samo klimaju glavom i služe kao fikusi. Milojević je jedna jajara, koja cuti dok mu mufljuz terzić rasformira odbranu, I umesto njemu da se žali i istakne ga kao krivca on se istresa nad Jovanom . Sram ga bilo. On 2/23/2025 at 11:11 AM, Don Dusko said: Nikakvi rezlutati ne mogu da operu ovakvo ponasanje. On 2/23/2025 at 11:21 AM, Miki28 Teoljub said: Sraman lik Znači cigani gospoda, osetljivi na ljombersko ponašanje bilo da se radi o našem treneru ili o treneru protivničke ekipe... Još je Milojević najuspešniji i najznačajniji trener FKCZ u poslednjih 15-20 godina, al' mu se zbog toga ne gleda kroz prste te i on dobije brojne kritike kada se neprimereno ponaša. 11 1
JPM Posted Monday at 12:29 PM Posted Monday at 12:29 PM (edited) 3 minutes ago, Dzo23 said: Ne da su pisali, nego vrvi tviter i od njihovih i od naših pljuvača. Kakve veze ima tviter, pišemo o ovom forumu. Ljudi se žale na pisanje na ovom forumu i na tretman moderacije na ovom forumu. Tviter je septička jama. 2 minutes ago, Guru said: A mogli smo odmah da vidimo i reakcije Zvezdinih navijača na to: Znači cigani gospoda, osetljivi na ljombersko ponašanje bilo da se radi o našem treneru ili o treneru protivničke ekipe... Još je Milojević najuspešniji i najznačajniji trener FKCZ u poslednjih 15-20 godina, al' mu se zbog toga ne gleda kroz prste te i on dobije brojne kritike kada se neprimereno ponaša. Ovo su pisali navijači Zvezde, mislim da sam i ja pljuvao trenera. Ali nisu se naklatili Grobari da pljuju našeg trenera. To je poenta. Edited Monday at 12:30 PM by JPM
JPM Posted Monday at 12:35 PM Posted Monday at 12:35 PM I da dodam. To je sve pisano neposredno nakon utakmice i u narednim satima. Sad zamisli da navijači Partizana dođu na temu o Superligi Srbije i nekoliko dana nakon derbija konstantno pljuju po treneru Zvezde i sablažnjavaju se njegovim ponašanjem. E vidiš tu je razlika i ja njihovu žalbu razumem. Kada se nešto desi, ok je kritikovati. Ali potencirati jedno te isto iz dana u dan iz nedelje u nedelju nije korektno i ide u pravcu flejmovanja foruma.
fillam Posted Monday at 12:36 PM Posted Monday at 12:36 PM (edited) 1 hour ago, Chaos Is Me said: A zašto se odrasli ljudi kojima Željko nije ništa drugo do trener kluba za koji navijaju toliko trigeruju kad neko napiše da je on sore loser (dokazano milion puta) i ljomber (dokazano milion puta)? Jaka stvar, teraj dalje. Zato što su neke stvari jednostavno degutantne za čitanje i nemaju nikakve veze sa nečijim mišljenjem, nego su klasični navijački forum/fb komentari shitpostovi. Pa ovo je upravo reakcija na odrasle ljude koji se preterano trigeruju na sve što im čačne u svetinju (klub) i ne znaju da se kontrolišu 😅 A pritom, ispada da isti ti večito istrigerovani, koji praktikuju upise mahom patkometrijskog tona, indirektno moderišu ovaj podforum. Pa će tako zbog reporta čopora da se trajno banuje reaktivni upis koji slavi i veliča Zeka Ledeja, jer su se jelte odrasli ljudi istrigerovali. Fast forward - danas je sasvim prihvatljivo da je prvi upis admina posle pobede u derbiju da jedva čeka konferenciju lažnog gospodina, da se na to nadovezuju upisi sa epitetom govnar ili šta već, pa se veže 5 strana djilkoško/navijačko/portalskog tipa i većina toga ostane. Rezultat toga je da i kad se trudiš da forum ne posmatraš iz navijačke prizme, kad god je neki derbi ili određena faza sezone, osećaš se kao manjina koja je zalutala na navijački forum rivalskog kluba i pitaš se šta ti to treba. I jebiga, ako su ovde mahom došli ljudi koji ne žele da na redovnom nivou čitaju i učestvuju u puni kučku , karaj cigane, treba im jebati mater narativima, sigurno im se još manje učestvuje u onome na šta ovo ume da zaliči. A Željko kao Željko je tu nebitan, on je trenutno samo paradigma za čitav modus operandi koji se preslikava na sve moguće i uvek se tu nadje neki legitiman razlog. Ne postoji nikakav filter i kontrola emocija, već se na sve oko klubaštva reaguje kao što bi neki krimi ljaban iz kraja kad mu se opsuje keva (kome bre ovaj...) Na sve to može da se doda i velika doza licemerstva, jer smo svedoci da ljudi ceo život balave i idolizuju razne trenere i igrače sore losere, trashtalkere i batinaše iz NBA, Premijer Lige, Serije A, al' ne mogu da smisle Pantera i Lesora, jer oni se beče i krevelje (jer kako bre oni to smeju nama, srednji prst, koga bre on gura, ej bre, alo bre...). Pa su nekome Bad Boys Pistonsi legende, ložili se na kostolomce Kantonu, Roya Keana, Gatussa, al' zato nikad nisu videli užasnog čoveka i kasapina poput Zeka Ledeja, gde ih štanca zli Mordor (do ove sezone naravno, simptomatično, sad se i ne pominje, a i kad se pomene - igračina, baš bi vam dobro legao, kud ga pustiste, ljtb). Dakle, nije problem u mišljenjima, svako treba da veruje i oseća šta želi, isto tako i ne tvrdim da sam bolji od bilo koga ovde, niti mogu da znam kakav je ko kao čovek. Delimo slična interesovanja, doživljavamo iste emocije, samo evidentno nemamo isti filter kad i gde ih kanališemo i drugačije doživljavamo neku kulturu komunikacije na ovom mestu. Edited Monday at 12:41 PM by fillam 5 1
Guru Posted Monday at 12:37 PM Posted Monday at 12:37 PM (edited) 8 minutes ago, JPM said: Ovo su pisali navijači Zvezde, mislim da sam i ja pljuvao trenera. Ali nisu se naklatili Grobari da pljuju našeg trenera. To je poenta. Koliko navijača Partizana uopšte prati FK i koliko ih je aktivno na tom podforumu da bi mogli da se naklate? A kada naši ovako odreaguju nekako bi bilo i suvišno, s tim što zaista ne verujem da bi bio problem ni kada bi se Grobari priključili. Edited Monday at 12:38 PM by Guru 2
JPM Posted Monday at 12:41 PM Posted Monday at 12:41 PM 1 minute ago, Guru said: Koliko navijača Partizana uopšte prati FK i koliko ih je aktivno na tom podforumu da bi mogli da se naklate? A kada naši ovako odreaguju nekako bi bilo i suvišno, s tim što zaista ne verujem da bi bio problem ni kada bi se Grobari priključili. Ja ti samo pišem šta ih je trigerovalo. Dakle naši o Željku pišu konstantno, a njihovi o Milojeviću nikad čak ni kad je ponašanje trenutno degutantno. Ajde mi lepo da komentarišemo trenutne događaje a ne stalno da se vraćamo, iznova i iznova. Potpuno je tu nebitno šta ko o kome misli, to jest manje je bitno. Ja sam se lično u zadnje vreme dobrano razočarao u Željkovo ponašanje ali to bukvalno jeste ponašenje nadurenog egocentrika koji mrzi ili apsolutno ne podnosi da gubi. Ali to se komentariše KAD SE DESI, a ne da kupimo kartu za polivanje govnima do sledeće prilike. Meni je to ružno i nekorektno ka ljudima koji tog čoveka ipak poštuju, i trudim se da im što manje to mažem na nos. Moja odluka, da, ali opet fakat je da treba biti korektan.
Miki28 Teoljub Posted Monday at 12:45 PM Posted Monday at 12:45 PM 15 minutes ago, Guru said: A mogli smo odmah da vidimo i reakcije Zvezdinih navijača na to: Znači cigani gospoda, osetljivi na ljombersko ponašanje bilo da se radi o našem treneru ili o treneru protivničke ekipe... Još je Milojević najuspešniji i najznačajniji trener FKCZ u poslednjih 15-20 godina, al' mu se zbog toga ne gleda kroz prste te i on dobije brojne kritike kada se neprimereno ponaša. Ponasanje Milojevica prema novinarki je za svaku osudu. Ne smije sebi da dozvoli takvo ponasanje. Na stranu to sto je uzasno spremio utakmicu.
Recommended Posts