Урош19 Posted February 7 Share Posted February 7 1 hour ago, Kronostime said: Vrbujem je na twitteru da nas pojaca ovde.... Nemoj. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 7 Share Posted February 7 13 minutes ago, Урош19 said: Nemoj. Nisam mislio na vas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 7 Share Posted February 7 1 minute ago, Kronostime said: Nisam mislio na vas... Znamo. Ja imam jedan predlog. Vrbuj ih odavde pa prebacuj na tviter 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 7 Share Posted February 7 Just now, JPM said: Znamo. Ja imam jedan predlog. Vrbuj ih odavde pa prebacuj na tviter 😛 Dosta njih odavde je vec aktivno na tviteru - red je da se "uzvrati poseta".... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неле Posted February 7 Share Posted February 7 Nemojte da me pratite na tviteru p.s. Na moderaciju mislim 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 8 Share Posted February 8 On 2/5/2025 at 9:49 AM, DameTime said: Samo da proverim, da li je odjednom postalo dozvoljeno dovođenje identiteta forumaša u pitanje, u ovom slučaju rodnog identiteta? Kao i iznošenje niza generalizacija na račun ženskog roda - kako (ne) treba da se ponašaju i šta je "normalno žensko ponašanje". Ili ćete nešto uraditi povodom toga? Ocigledno jeste, cim se vecini ne dopada ono sto pises odmah ide etiketiranje, neumesni komentari i tome slicno. Klasican SNS recnik 1/1. Meni je mnogo zalosnije sto je nekome smesno kada clan foruma pise "vidi se da nisi zensko", "ti si ustvari musko", "da da, provalio sam te", "zna se kako se zensko ponasa". Pa nije i cudo sto neki pisu da "nam je svima cilj da projekti igraju dobro u PO", nema sta da mislis, vecina ce da kreira misljenje za tebe. Sva sreca da moderaciju cine kvalitetni forumasi koji znaju sta znaci sloboda govora, a znaju i sta znaci kada se neko ponasa onako kao sto se @Ljubitelj baklave ponasa. Zna se sta je za takve normalno zensko ponasanje, a sta je i normalno musko - ako nemas naviku da urlas na stadionu, ako nisi clan krda, ako nisi agresivan, e onda nisi ni "pravo musko" po njima. Isto tako nisi ni "pravi Srbin" ako ne navijas za projekte i ne podrzavas kada ti klubovi sire teorije zavera i agresivno ne daju svoje lidersko mesto. "Pravi si Srbin" ako ti je jedan klub drag, ako je taj klub uvek u pravu, ako je taj klub ili zrtva ili silnik kojem niko ne moze nista, naravno ovi drugi koji rade to isto su stoka, lopovi, uzurpatori, ovo ono. Pa ne cudi kada jedan od takvih i za zene u svojoj glavi napravi neku svoju listu pravila ponasanja - cuti, dobro je da ti je rekao da si musko, mogao je da ti napise da si sigurno ruzna kada visis na forumu ili tako nesto gadno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 9 Share Posted February 9 13 hours ago, bergkamp bcd said: Ocigledno jeste, cim se vecini ne dopada ono sto pises odmah ide etiketiranje, neumesni komentari i tome slicno. Klasican SNS recnik 1/1. Nema baš sve veze sa sns. Sve i da imamo najbolju vlast na svetu, našao bi se neko da napiše takav komentar. 13 hours ago, bergkamp bcd said: Pa ne cudi kada jedan od takvih i za zene u svojoj glavi napravi neku svoju listu pravila ponasanja - cuti, dobro je da ti je rekao da si musko, mogao je da ti napise da si sigurno ruzna kada visis na forumu ili tako nesto gadno. Nije mi ego baš toliko fragilan 😁 On 2/7/2025 at 12:18 PM, JPM said: Slažem se, što više ovakvih kao @BojanaCZV, suvo zlato. Sad vidim ovo, @BojanaCZV je predivna 🥰 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 9 Share Posted February 9 4 hours ago, DameTime said: Nema baš sve veze sa sns. Sve i da imamo najbolju vlast na svetu, našao bi se neko da napiše takav komentar. Ne mislim da pojava SNS na vlasti nekoga ohrabruje ili inspirise da napise takav komentar nego poredim takav recnik sa recnikom koji koristi vlast (protiv koje smo, na recima, skoro svi). 4 hours ago, DameTime said: Nije mi ego baš toliko fragilan 😁 Nebitno da li je fragilan ili nije, sustina je da je takav recnik neprihvatljiv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 11 Share Posted February 11 On 1/30/2025 at 9:45 PM, Kooineeperk said: Auuuuu kako promasen ban, 'ladno niste skapirali da se sprda sa dilejama. Sad jos samo nedostaje da se Stefi nakon pomilovanja pojavi i.... Hide contents Moderacija: Stefi je pozivao na nasilje! Hide contents Forumasi: Nije, zezao se! Hide contents Stefi: Nisam se zezao!!! Kako nas je @Stefi88 iskulirao na ovoj temi, sve djuture, i moderaciju i nas drvene advokate 🙂 Dobro da nas barem nije sahranio sa izjavom da ipak jeste pozivao na nasilje 😄 mada ovo cutanje govori vise od reci... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted February 11 Share Posted February 11 1 hour ago, Kooineeperk said: Kako nas je @Stefi88 iskulirao na ovoj temi, sve djuture, i moderaciju i nas drvene advokate 🙂 Dobro da nas barem nije sahranio sa izjavom da ipak jeste pozivao na nasilje 😄 mada ovo cutanje govori vise od reci... Tek sada vidim 🤗😉 hvala svima na podrsci 😂💪naravno da je bilo ironicno, apsolutno sam protiv bilo kog vida nasilja... Nego razumem i moderatore, nekad je tesko preko poruke proceniti. 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 11 Share Posted February 11 Znači, džaba smo blokirali. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liske Posted Wednesday at 08:41 PM Share Posted Wednesday at 08:41 PM Teška sramota za ban koji sam dobio od 10 dana... Don Dusko nek ide tebi na obraz, pao si pod uticaj jedne osobe. Gaziš po legendama foruma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Friday at 10:15 PM Share Posted Friday at 10:15 PM Vidim da si me quotovao za upise "teorije zavere" pa da reagujem, dok još nisam popio ban. Stojim iza svakog upisa, i zamolio bih te da mi nikakve teorije zavere ne provlačiš/imputiraš. Znamo mi dobro ko je Čović i po kom principu funkcioniše, koji su mu afiniteti i karijerni CV. Stoga, da, KRK i KLS su privatna takmičenja malog čoveka sa velikom torbom, i kao takva su potpuno degradirana. Ako je problem što crveno beloj strani smetaju moji, i upisi nekolicine istomišljenika na temu - pa se svojski trude da nam otvore oči o vrednosti istih, te im time uveličamo pir; jebi ga, banuj nas jednog po jednog, da ne rušimo sneška. @Don Dusko 3 1 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted Friday at 10:17 PM Share Posted Friday at 10:17 PM Moj upis nije teorija zavere, nego sprdnja na racun istih, pa bi trebao drugacije da se posmatra makar to znacilo rigorozniju sankciju od upozorenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted Saturday at 07:31 AM Share Posted Saturday at 07:31 AM 9 hours ago, Papanikolesku said: Vidim da si me quotovao za upise "teorije zavere" pa da reagujem, dok još nisam popio ban. Stojim iza svakog upisa, i zamolio bih te da mi nikakve teorije zavere ne provlačiš/imputiraš. Znamo mi dobro ko je Čović i po kom principu funkcioniše, koji su mu afiniteti i karijerni CV. Stoga, da, KRK i KLS su privatna takmičenja malog čoveka sa velikom torbom, i kao takva su potpuno degradirana. Ako je problem što crveno beloj strani smetaju moji, i upisi nekolicine istomišljenika na temu - pa se svojski trude da nam otvore oči o vrednosti istih, te im time uveličamo pir; jebi ga, banuj nas jednog po jednog, da ne rušimo sneška. @Don Dusko Zajebao si se brate, u originalnoj Dulovoj izjavi, Vesic je mali covek sa dve velike torbe ( jedna puna para, druga puna lazi 😄 ). Nebojsa je mali covek sa velikom fiokom punom fascikli 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Saturday at 07:36 AM Share Posted Saturday at 07:36 AM 9 hours ago, Papanikolesku said: Vidim da si me quotovao za upise "teorije zavere" pa da reagujem, dok još nisam popio ban. Stojim iza svakog upisa, i zamolio bih te da mi nikakve teorije zavere ne provlačiš/imputiraš. Znamo mi dobro ko je Čović i po kom principu funkcioniše, koji su mu afiniteti i karijerni CV. Stoga, da, KRK i KLS su privatna takmičenja malog čoveka sa velikom torbom, i kao takva su potpuno degradirana. Ako je problem što crveno beloj strani smetaju moji, i upisi nekolicine istomišljenika na temu - pa se svojski trude da nam otvore oči o vrednosti istih, te im time uveličamo pir; jebi ga, banuj nas jednog po jednog, da ne rušimo sneška. @Don Dusko Samo piši. Ne smeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Saturday at 07:57 AM Share Posted Saturday at 07:57 AM A, bože moj, dobili smo po usmeno upozorenje, a ne ne znam šta, iako sam i ja iznenađen, ali ne i uvređen, who cares, nemojte bre sad da kalimerišete tri strane. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted Saturday at 08:03 AM Share Posted Saturday at 08:03 AM @Don Dusko Trebalo je da sasečeš u korenu patkometriju koja već nedeljama eskalira na kkcz topiku, a u kojoj si i ti učestvovao i podsticao je (ne jednom) jer kad ne reaguješ kada treba dobiješ ovo, a očekujem i mnogo gore noćas. Ili pustite ljude da slobodno patometrišu kako im je volja ili secite svuda. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted Saturday at 09:27 AM Share Posted Saturday at 09:27 AM Ili otvorite tatu i rješite problem. #freetata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Saturday at 09:29 AM Share Posted Saturday at 09:29 AM Ima onaj film The Purge, gde je glavna ideja ta da na 12 sati sva kršenja zakona budu legalni. Ajde uvedite za odabranu kkcz ekipicu slično jednom mesečno, da mogu kao ljudi da istresu šta se skupilo, pa kad ih udari post-Želimir-smrad-clarity, makar ne moramo na tri različite teme da čitamo isti splačinjak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 09:31 AM Share Posted Saturday at 09:31 AM 1 hour ago, Eddard said: A, bože moj, dobili smo po usmeno upozorenje, a ne ne znam šta, iako sam i ja iznenađen, ali ne i uvređen, who cares, nemojte bre sad da kalimerišete tri strane. Da niste dobili u inbox neku glasovnu poruku od Don Duska, tipa... Btw, moderacijo, za večeras vam treba ne metla, nego usisivač. Pogotovo ako ste svi u Kragujevcu:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Saturday at 09:45 AM Share Posted Saturday at 09:45 AM 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted Saturday at 09:53 AM Share Posted Saturday at 09:53 AM Ako Zeljko ima pravo na purge posle svakog poraza (a evo uveli su mu i pre) onda vala i mi imamo pravo na jedan dan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbtn Posted Saturday at 10:06 AM Share Posted Saturday at 10:06 AM Jel mislis na jedan dan pauze od jednog te istog ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted Saturday at 10:08 AM Share Posted Saturday at 10:08 AM 14 minutes ago, СтелаРоса said: Ako Zeljko ima pravo na purge posle svakog poraza (a evo uveli su mu i pre) onda vala i mi imamo pravo na jedan dan. Naravno da imate, otvori dusu slobodno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts