Mrk Posted December 1 Share Posted December 1 22 minutes ago, Eddard said: Pa i ne daje, vidiš da Kooin dovlači džakove novca iz inostranstva za te svrhe 😁 @Kooineeperk Vuline, sine, ti li si? Ti dzakovi novca su za lobiranje da se ugasi ABA, brzo se zaboravilo da je upravo Utopista provalio Koina na kakvoj je misiji. 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 1 Share Posted December 1 (edited) 8 minutes ago, DameTime said: Bolje ne pitajte kako znam tekst Zanmiljivo je da svaki roman Dostojevskog ima svoj pandan u nekoj pesmi ovoga artista. Ali o tome neki drugi put, nije za ovu temu. Nekoliko teasera: Spoiler Zločin i kazna = Umri baba odmori u grobu Idiot = Oj, Šešelju Zli dusi = Komunjare Braća Karamazovi = Pusti Miću, gadan je u piću Kockar = Poker aparat Edited December 1 by Smrtokapa 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 1 Share Posted December 1 2 minutes ago, Smrtokapa said: Zanmiljivo je da svaki roman Dostojevskog ima svoj pandan u nekoj pesmi ovoga artista. Ali o tome neki drugi put, nije za ovu temu. Nekoliko teasera: Reveal hidden contents Zločin i kazna = Umri baba odmori u grobu Idiot = Oj, Šešelju Zli dusi = Komunjare Braća Karamazovi = Pusti Miću, gadan je u piću Kockar = Poker aparat HAHAHAHAHAHA Zločin i kazna - Sude mi Kockar - Braćo moja kockari Dvojnik - Dva zemljaka Bedni ljudi - Iz inata Zapisi iz podzemlja - Himna srpskih radikala Poniženi i uvređeni - Ja sam svoje odsvirao 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 1 Share Posted December 1 18 minutes ago, Smrtokapa said: Bonus, Ivica Dačić navija za Partizan. On je socijalista odprilike kao sto je Vucic naprednjak ili Seselj radikal. Sva trojica su obicne barabe koje se kriju iza kvaziideologija dvadesetog veka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 1 Share Posted December 1 @DameTime Haha, odlično odlično! Večni muž = serijal o Danijeli (Danijela, Danijela švercerka, Danijela - razvod braka) San smešnog čoveka = Ne damo ti Tuđmane ni metra 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 1 Share Posted December 1 10 minutes ago, DameTime said: HAHAHAHAHAHA Zločin i kazna - Sude mi Kockar - Braćo moja kockari Dvojnik - Dva zemljaka Bedni ljudi - Iz inata Zapisi iz podzemlja - Himna srpskih radikala Poniženi i uvređeni - Ja sam svoje odsvirao Vaginini monolozi - Vanredno obracanje Predsednika Srbije? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 1 Share Posted December 1 @Smrtokapa Pošteni lopov - Baraba sa sela Piščev dnevnik - 90% mi uzela kafana Odvratna priča - Crni gavran Selo Stepančikovo - Bukovico, oj Jelka i svadba - Krajišnik i srbijanka Ovo se samo piše 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 1 Share Posted December 1 Ja bih samo rekao 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted December 1 Share Posted December 1 44 minutes ago, DameTime said: Komunjare, komunjare vi volite samo pare. Svi ste vi komunisti pravljeni na kalup isti Hide contents Bolje ne pitajte kako znam tekst 😄 Feministkinja i levicarka koja voli BMK,e sad sam sve video. Sta je sledece, Seselj se izjasnjava kao nebinarna osoba? 😄 ( doduse bilo bi vepra i za tri osobe ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 1 Share Posted December 1 4 minutes ago, Kosjan Willavić said: Feministkinja i levicarka koja voli BMK,e sad sam sve video. Eh, kad bi ti znao šta su meni udvarači pevali... Spoiler Ti imaš dusu, ti imaš dušu i ti si meni dobra dušmani misle, dušmani misle da si otrovna kobra Ovaj eminentni umetnik ima stihove čak i za napaćenu braću grobare i zvezdaše, koje prozivaju hejteri socijalista: Spoiler Braćo moja, ostavite radžu prepiranje, gluposti i svađu neka oči sijaju od vina nije život 'iljadu godina 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted December 1 Share Posted December 1 Prethodnih par postova... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 1 Share Posted December 1 13 minutes ago, DameTime said: Eh, kad bi ti znao šta su meni udvarači pevali... Kuku tebi ako ti ovo pevaju. Nikad nije dobro privlaciti ljombere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 1 Share Posted December 1 14 minutes ago, DameTime said: Ti imaš dusu, ti imaš dušu i ti si meni dobra dušmani misle, dušmani misle da si otrovna kobra Mislim da je svima ovde lako da odgonetnu misterioznog udvarača, daj nešto teže. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 1 Share Posted December 1 21 minutes ago, Kosjan Willavić said: Feministkinja i levicarka koja voli BMK,e sad sam sve video. Sta je sledece, Seselj se izjasnjava kao nebinarna osoba? 😄 ( doduse bilo bi vepra i za tri osobe ) Mislim da je odavno jasno da ideologija kao takva nema nikakvu tezinu vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utopista Posted December 1 Share Posted December 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 1 Share Posted December 1 2 minutes ago, JPM said: Kuku tebi ako ti ovo pevaju. Nikad nije dobro privlaciti ljombere. 1 minute ago, JPM said: Mislim da je odavno jasno da ideologija kao takva nema nikakvu tezinu vise. You must be fun at parties xD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 1 Share Posted December 1 @Utopista Ahaaaaa, ok, to je kao ono kad Luis Hamilton kaze kako smo svi mi pomalo Ferarijevci? Cool, sad si mi jasan. Hvala. 3 minutes ago, DameTime said: You must be fun at parties xD Don't go to parties only metal concerts. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted December 1 Share Posted December 1 Uplasih se jebote, umalo da prodje nedelju dana, a da nas neko ne obavesti o svojim uverenjima za koje nas boli ona stvar 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted December 1 Share Posted December 1 1 hour ago, Smrtokapa said: Mislim da je svima ovde lako da odgonetnu misterioznog udvarača, daj nešto teže. Red je neki nas da joj bude simpatija opet, davno je bio Vildoza 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted December 1 Share Posted December 1 Pomisliš Korto Malteze, kad ono... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 1 Share Posted December 1 @Stiletto Ipak... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 1 Share Posted December 1 10 minutes ago, Kosjan Willavić said: Red je neki nas da joj bude simpatija opet, davno je bio Vildoza 😄 Samo grobari 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 1 Share Posted December 1 5 hours ago, Eddard said: 5 hours ago, Kooineeperk said: ? Sad cu da bojkotujem Zvezdu ali necu obrazovanje i zdravstvo? Babe i žabe. 5 hours ago, Eddard said: Zdravstvo, policija, vojska, obrazovanje, pa i javna preduzeća, su delatnosti od javnog interesa. Blizanci nisu. Jesu babe i zabe, slazem se, ali je princip isti. Pricao sam u drugim temama kad je bila ista ova prica, i o recimo pozoristu, filmovima i slicno - to nije potreba ali ko to voli, ili bolje reci ko ne moze bez toga, znaci mu iako je finansirano drzavnim parama. 5 hours ago, Eddard said: Pa i ne daje, vidiš da Kooin dovlači džakove novca iz inostranstva za te svrhe 😁 @Kooineeperk Vuline, sine, ti li si? Nista tetka iz Kanade, nista skriveni dzepovi, punjene rezervne gume pa preko grane, nego sve legalno, faktura, racun firme, isplata plate, placanje poreza i doprinosa, placanje dobiti firme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted December 1 Share Posted December 1 1 hour ago, Kooineeperk said: Nista tetka iz Kanade, nista skriveni dzepovi, punjene rezervne gume pa preko grane, nego sve legalno, faktura, racun firme, isplata plate, placanje poreza i doprinosa, placanje dobiti firme. Kad raspisuješ konkurs? Koliko slobodnih dana u nedelji? Da li je radno vreme fleksibilno? Može li se raditi od kuće? Za praznike volim da sam sa porodicom. Da li zdravstveno pokriva stomatologa? I poslednje, ali jednako važno, ima li 13ta plata? Sama primanja možemo dogovoriti nakon što odgovoriš na ova pitanja. Bitno je i da plata bude svakog 1og u mesecu, volim da uđem u nov mesec punim plućima, ali otom potom, spreman sam na određene ustupke. 😑 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 1 Share Posted December 1 Plata je kad Kari Pešić kaže, znači volontiraš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts