berti Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago U startu da kazem da ne pozivam na ničiji ban i to nikada ne radim. Pođimo od pretpostavke da sam neposredno posle poraza KKP otisao na njihovu temu i poceo tvrdoglavo, dok su strasti max raspaljene, da objasnjavam da faula nad Lunbergom u zadnjem napadu nije bilo. A plus se zna da najblaze receno KKP ne volem. I dzaba ljudi meni objasnjavaju, crtaju... Jok, ja kažem nema faula, iako se sa Marsa videlo da je bio očigledan faul. Tako je bilo sinoc ubeđivanja da je Kenan zasluzio ono sto mu je dosuđeno. Ok, naravno da svako ima svoje misljenje, ali postoje momenti kada se vidi da je cilj provokacija, posebno uzevsi u obzir naelektrisanu atmosferu. Ne treba banovati tu, ali barem neko interno upozorenje ili brisanje postova. Sa druge strane sam recimo banovan jer sam napisao svojevremeno sa su pojedini britanski mediji jedva docekali da napadnu Zvezdu, ne secam se zbog cela. Pa se onda analizirao moj antizapadni stav, a to nema veze sa tadasnjom raspravom ma sportu. Dakle, da se ne pretvori i sportski deo u ono sto imamo na gornjim temama. Tamo se jedan moderator izivljava, banuje forumasa sa kojim diskutuje, tamo postoje zasticeni forumaši, zabetonirani stavovi... Utopista... Ja sam navijac Zvezde koji se ne slaze sa milion stvari u klubu i na tribinama. Ali, nikada necu da navijam protiv mog kluba i pozelim mu da izgubi. Jer to je moj klub i sto Terza i ostalih Čovića i generalstabova me nece udaljiti od njega. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago (edited) @berti Ovo vezano za Alpaku. Nije provocirao. On ne provocira, ja nisam stekao utisak da je takva osoba. Ali zašto je tvrdoglavo tvrdio nešto što nije tačno, ja stvarno ne znam. EDIT: Zamalo da zaboravim. Alpaka je odgovarao na kvotovanje drugih forumaša. Ja mu ne bih to zamerio. Ako tebe recimo kvotuje 10 ljudi, i pita nešto u neku ruku je kulturno da im odgovoriš, a to je 10 upisa novih. Deluje kao flooding ali nije. Lajk ti je za ovaj deo oko Utopiste. Ja se sa njim inače potpuno slažem, ali on opasno prelazi granicu dobrog ukusa kritikujući nas za nešto za šta nismo ni krivi ni dužni. Edited 19 hours ago by JPM Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Doista nije moj problem sto ti i slicni tebi sve sto nije u skladu s vasim rezonovanjem vidite kao provokaciju. Napisao sam sta mislim jer sam gledao mec, vas 10 se nakacilo na to i onda kmeka kako provociram jer se toboze ne slazem s vasim stavom. Cirkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 21 hours ago, Utopista said: Podrška za izjavu navijača Žalgirisa. Ništa pogrešno nisu rekli. Setimo se gde Zvezda igra prijateljske utakmice, setimo se one sramne koreografije na samom početku agresije, setimo se da se na tribinama vijore ruske zastave. Sponzora da ne spominjemo... To što se nekim pojedincima ne svidja ono šta se vidi kada se stavi ogledalo ispred njihovog kluba je samo njihov problem. To je potpuno isti problem kao i sa ovom nesrećnom državom. Ne vide ljudi da smo crna rupa i sramota Evrope. Državu ne mogu da promenim u ovim godinama, ali protiv ruskih kujica ću uvek biti. Nadam se da će ih Žalgiris pregaziti večeras. 20 hours ago, Utopista said: Što se mene tiče uvek protiv ovakvih i nema greške. Hej smeješ se ovakvim stvarima i čudiš se što te ostali preziru. Još su oni i strpljivi, ja bih odavno državi uveo sankcije i izbacio klubove iz Evrope pa igrajte on line sa voljenim Rusima... Mada bi vam i internet isključio. I još se drugovi smradikali ljute što ih svet tako gleda, kako li se samo navijači Žalgirisa usudjuju mamicu im fašističku bre!? 15 hours ago, Utopista said: Kakav lep dan - pukli sns projekti. Što manje uspešnih igara, a biće jednom i sve manje hleba - pa se možda narod i probudi. Mada je možda već i kasno kada vidim kako ljudi za koje sam verovao da su normalni prihvataju nenormalne stvari, posebno ako imaju makar malo koristi. Predlažem da oba blizanca prestanu da se zlopate i da napuste to satanističko takmičenje. Naročito takozvani 'stub srpstva'. Neka igraju sa državama slobodarskog sveta koje pošteni i moralni srpski narod većinom i voli - Rusijom, Kinom, Iranom, Severnom Korejom. Mogu i online. Ps. Kao što je Žalgiris vas pokrao tako vi ovde kradete već decenijama, a posebno od kako je na vlasti onaj koji se na stadionu ne spominje... 15 hours ago, Utopista said: Lakše je lagati sebe, ali znam da vas je sve sramota kada legnete da spavate jer ste saučesnici zla koje razara državu već decenijama. I to ste se prodali za par titula ili skupih igrača. Sendvičari se uglavnom prodaju jer su gladni a vi? Neću prestati da vas prozivam nikada. Prvi ste počeli. Prvi ste izdali i prodali se. Neću da vredjam ali ću večno da vam nabijam na nos. Mogu i da me banuju nije problem, ali to neće oprati vašu sramotu - uvek će vas gristi to šta ste uradili. Posebno ove 'moje' bivše koji neće da zucnu protiv druga sa tribine, i raduju se kada im se sviraju presmešni penali protiv domaće boranije, a kukaju i kunu kada njih pokradu. Ako vam smeta imate opciju 'ignore' pa uživajte na miru u svojim titulama, kukajte da vam tata kupi još po jednog centra...daće tata nema frke samo da se slučajno ne povede neko skandiranje, a neće jer takvi ljudi više vole titule nego narod i državu... 15 hours ago, Utopista said: Uživam tebra. Jel' zabranjeno navijati za vaše protivnike? Svaki sns poraz mi greje srce ma koliko mali bio. Nadam se da ćete mojoj napaćenoj duši priuštiti još ovakve radosti. Ako može isto ovako - da vas kradu, da plačete, kunete, psujete, vredjate...i posebno da gubite u zadnjim sekundama - ništa sladje. Sve dok dostojanstveno ne kažete - mi smo krali Vojvodinu, Hemofarm, Radnički... Sada nas kradu - to je valjda neka karma jebiga. Ili makar da kažete da ste zahvalni Vučiću što vam je doveo takva imena - onda ću prestati jer poštene i iskrene ljude nikada ne prozivam. Samo licemere. 14 hours ago, Utopista said: A nije politika kada kukate da vam Vučić od mojih para kupi još jednog centra? E moji Srbi, delije moje samozvane... Neka briše moderacija, bolje mene jednog nego vas desetine pa makar ja bio u pravu - razumeću potpuno. Posebno jer sam video da ti ljudi ispravno razmišljaju. Brišite drugari. A ja ću se samobanovati jer sam se nadao da ću makar ovde pronaći drugačije i ispravne ljude. Ali lepo kaže onaj u onom domaćem filmu - Nije Milošević kriv... 14 hours ago, Utopista said: Nismo mi nikakvi drugovi, posebno od kako sam video kako kao po zadatku agituješ da se ugasi aba liga. Nadam se da će ti se ispuniti želja, ali da će vas šutnuti iz Evrolige pa se valjajte posle koliko hoćete u KLS. 2 hours ago, Utopista said: Evo sada ovi latentni smradikali znaju i šta sam ja proputovao i proživeo... Skupili se kao čopor hijena pa hrabre jedni druge da udare na lava. Smešni ste i jadni i svako normalan vam se smeje. Em ste ruski lizači dupeta, em isto ližete raznim Čovićim, Terzićima, Ostojama...a sada vam je super i onaj što liči na etiketu mesnog nareska Drčelić. Kukate kao cave što su vas pokrali, a seirite kada vam sviraju penale protiv domaće boranije. Fuj,nema odvratnijih ljudi od licemera. Vi ste dokaz da ovaj narod zaužuje sve sve što mu se dešava. Hvala nebesima što nisam licemerčina poput vas. A to što sam se ja družio sam tim ljudima i što sam sa preživelim i dalje dobar je moja stvar - ja pokušavam i na njih da utičem pozitivno i možda i uspevam. Ako ništa video sam sve iz prve ruke. Video kako ti koji branite ispiru ljudima mozgove i šalju ih u propast u koju često povuku i ostale. Ako sam jedno dete spasio da ne ide tim putem, a jesam - moja misija je ispunjena. Pa vi ne smete u gomili da skandirate nešto loše Vučiću ili Terziću, a ja u lice kažem opasnim ljudima. I sada ste vi ispravni a ja pogrešan? I pitam vas opet zašto ne napustite tu Evroligu, zar ste toliki mazohisti? Taman igrajte kls sa domaćim igračima a te silne milone podelite sirotinji kada ste tako ispravni. Ali jok draže vam je da reprezentativci sede na tribinama za debele pare, a vi dobodite igrače na kamare - da bi uzeli neki popišani trofej, nego da pomognete sirotonji koje je puna Srbija. Vi će te meni nešto da pričate. Da sam administrator ovde svima bih vam u potpise stavio Hvala Vučiću. Još jednom hvala ocu, majici i životnom putu što nisam kao vi. I više vam ni reč neću napisati jer vas sada gledam isto kao one sa Informera koji ne zaslužuju mrvicu pažnje ili energije nego samo prezir. Rokajte sada kada odem - to je jedino što i možete i gde ste htabri... On 10/7/2024 at 1:03 PM, Utopista said: Baš si duhovit. Još jedan koji poredi život bez struje i život bez dva sns projekta. I treba Vučić da nas jebe - vas nekoliko ste čist dokaz da bolje ne zaslužujemo. Da mi je neko pre 20 godina pričao da će Srbi botovati za litijum oterao bih ga u majčinu. I nemam šta da vas nagovaram, hoćete da se prodajete za tutule i Evroligu, izvolite prodajte se. Samo nemojte da obrćete priču da smo loši mi koji se ne prodajemo a da ste vi ispravni jer je to samo po sebi uvreda na koju ću odgovoriti onako kako mislim da je primereno. Sada stvarno prekidam jer biram društvo - valjajte se u blatu bez mene a sa Čovketom, Terzinjom, Vučićem... Druže dajete legitimitet Vučiću i Terziću i Čoviću da rade to što rade - jel' treba stvarno da se crta? Kao kada neko ode i gostuje kod one Jovane Jeremić ma koliko bio pametan on joj daje legitimitet, a ne mora to da radi i to je ključno. Kao što rekoh odoh, boli me baš briga - radite šta hoćete ali onda nemojte da kukate na Vučića jer kao što je vama emocija Zvezda nekima su emocija kurve i kokain i tenderi do kojih dolaze preko SNS mafije kao i vi do Evrolige...tako da je razlika samo u ceni. Ne može devojka biti malo trudna. Ovo je poslednji upis jer sam hteo da odgovorim čoveku. Zbogom socijalisti. Evo vam ceo opus Utopiste od sinoc. Zadnji post je sa ABA lige gde isto generalizuje i podmece ovde da podrzavaju smrdikale sns i ostalo. Btw za taj post na ABA nije kaznjen. Problem je ovde i mi se kao moderacija slazemo sa stavom koji on promovise ali nije ovo nacin da se taj stav propagira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 3 minutes ago, JPM said: @berti Lajk ti je za ovaj deo oko Utopiste. Ja se sa njim inače potpuno slažem, ali on opasno prelazi granicu dobrog ukusa kritikujući nas za nešto za šta nismo ni krivi ni dužni. Ali u tome je i caka. Jeste (jesmo) krivi. S razumevanjem čitati goldbergove upise, pa će ti se kâsti. Ja znam da vi svi znate da i goldberg i Utopista jesu u pravu (istinske ruske i naprednjačke kučkice sa foruma ne računam, oni znaju qrac), ali uvek uspete da nađete alibi. Navijanje za ovakve KKP i KKCZ je aminovanje svega lošeg što se u Srbiji dešava. To i ja radim. Ali ja ne živim više tamo, pa imam dodatni alibi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago (edited) 6 minutes ago, Eddard said: Ali u tome je i caka. Jeste (jesmo) krivi. S razumevanjem čitati goldbergove upise, pa će ti se kâsti. Ja znam da vi svi znate da i goldberg i Utopista jesu u pravu (istinske ruske i naprednjačke kučkice sa foruma ne računam, oni znaju qrac), ali uvek uspete da nađete alibi. Navijanje za ovakve KKP i KKCZ je aminovanje svega lošeg što se u Srbiji dešava. To i ja radim. Ali ja ne živim više tamo, pa imam dodatni alibi. Svesni smo mi toga. I, šta je rešenje? Bojkot? Zašto? Ja nisam učestvovao u tome da bih se stideo. Svakodnevno mi aminujemo razne krađe i krađice a da nismo svesni. Svi smo mi deo istog licemerja, što bi rekao Majkl Korleone. Ne možeš da živiš u nekom svom mehuru ili van svog okruženja. TI sad možeš da navijaš za neki naizgled mali, pošten klupčić koji je šatro vođen pošteno. Ali samo šatro. Kad vidiš iznutra, vidiš jadac. Jebiga. Zato sam ja sve više blizu tome da pratim isključivo F1 gde nema Srba. EDIT: Evo ti recimo Don Duško je izbacio ceo opus od sinoć Nije trebalo mnogo da nađem već prvu crrvenu zastavicu. Naime, Utopista se slaže sa navijačkom grupom Žalgirisa jer je KKCZ proruski klub. Jeste. Ali isto tako vrlo lako zaboravlja da je taj isti Žalgiris imao NATO zastave na svojim tribinama. Dakle, nisu oni male ovce pa kao mi smo zli Rusofili a oni jadni. Ista su to govna, ali je dotični forumaš odlučio da to ne vidi. Ja se tu slažem, odvratno mi je to ulizivanje Rusiji, ali isto mi je i odvratna ta moda da ti ne daju da budeš neutralan a možeš da imaš svoje mišljenje samo ako oni to mišljenje aminuju. Edited 19 hours ago by JPM 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 1 hour ago, Marvin said: Mislim da je puno 15 dana za Utopistu. Nastup mu je bio bas omalovazavajuci, ali na gornjim spratovima za to cesto ne bude nikakvih posledica 🙂 Neka mu smanji moderacija ban za ovo, ali neka vrati poslednji post, koji su mu obrisali pre bana, i onda dodeli 30 dana kako dolikuje, samo za to. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago @Don Dusko jel si postovao i taj poslednji post koji ste obrisali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 15 minutes ago, JPM said: @berti Ovo vezano za Alpaku. Nije provocirao. On ne provocira, ja nisam stekao utisak da je takva osoba. Ali zašto je tvrdoglavo tvrdio nešto što nije tačno, ja stvarno ne znam. EDIT: Zamalo da zaboravim. Alpaka je odgovarao na kvotovanje drugih forumaša. Ja mu ne bih to zamerio. Ako tebe recimo kvotuje 10 ljudi, i pita nešto u neku ruku je kulturno da im odgovoriš, a to je 10 upisa novih. Deluje kao flooding ali nije. Lajk ti je za ovaj deo oko Utopiste. Ja se sa njim inače potpuno slažem, ali on opasno prelazi granicu dobrog ukusa kritikujući nas za nešto za šta nismo ni krivi ni dužni. Ok, da sam otisao na temu KKP i tvrdoglavo ganjao pricu da nije bilo faula nad Lunbergom. Naravno da je faula bilo, ali mogao sam da se inatim da nije bilo faula. I kazem da sam gledao utakmicu i to je moj stav. Je li to provokacija? Plus moj stav prema KKP. A znamo šta dotični misli o Zvezdi. Mozda lik nije provokator, ali ono jeste bilo provociranje. Zašto je to radio? Mozda jer se radi o Zvezdi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Svesni smo mi toga. I, šta je rešenje? Bojkot? Zašto? Ja nisam učestvovao u tome da bih se stideo. Well... Da! Ako smatraš da je neprimereno da se u ta dva kluba ulupavaju milioni zarad leba i igara i Vučićevih kompleksa kojima jebe celu zemlju u mozak, a jeste, onda je jedini moralno ispravan put taj - bojkot dok se ne vratite na zdrave osnove. Utopista (i uglavnom goldberg) su jedini moralno ispravni likovi ovde, kada je uloga KKP i KKCZ u srpskom društvu u pitanju. Svi mi ostali izmišljamo alibije. I to je ok, razumem. Ali nisu oni tu krivi. Pustite ih da nam skaču po živcima, jer tako treba. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago (edited) @JPM Nije. Bio je na EL. Edited 19 hours ago by Dropkick Murphys 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Just now, Eddard said: bojkot dok se ne vratite na zdrave osnove. Definiši mi zdravu osnovu. NIkad ni CZ ni P nisu bili ravnopravni, uvek su bili privilegovani i miljenik države. Tako da je taj bojkot trajno rešenje, ne privremeno. 1 minute ago, Eddard said: Utopista (i uglavnom goldberg) su jedini moralno ispravni likovi ovde, kada je uloga KKP i KKCZ u srpskom društvu u pitanju. Ma daj brate, pa liku ne smeta ista stvar kod Žalgirisa i kod KK Budućnost. To su bukvalno isti kurac stvari, državni projekti. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Svesni smo mi toga. I, šta je rešenje? Bojkot? Zašto? Ja nisam učestvovao u tome da bih se stideo. Svakodnevno mi aminujemo razne krađe i krađice a da nismo svesni. Svi smo mi deo istog licemerja, što bi rekao Majkl Korleone. Ne možeš da živiš u nekom svom mehuru ili van svog okruženja. TI sad možeš da navijaš za neki naizgled mali, pošten klupčić koji je šatro vođen pošteno. Ali samo šatro. Kad vidiš iznutra, vidiš jadac. Jebiga. Zato sam ja sve više blizu tome da pratim isključivo F1 gde nema Srba. Ma to su utopistički (xe xe) stavovi koji nemaju veze sa realnošću. Neću da simpatiziram beogradske blizance jer ih država finansira, a ja ne odobravam aktuelnu vladu i njenu politiku. Neću da gledam američke filmove, jer ne odobravam njihove sankcije Kubi, njihove avanture po bliskom istoku i enabling Izraela za zločine u Gazi. Neću da konzumiram kineske proizvode, jer ne odobravam njihovo političko ustrojstvo i ugnjetavanje Ujgura. Taj magični lanac nema kraja. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 3 minutes ago, berti said: Ok, da sam otisao na temu KKP i tvrdoglavo ganjao pricu da nije bilo faula nad Lunbergom. Naravno da je faula bilo, ali mogao sam da se inatim da nije bilo faula. I kazem da sam gledao utakmicu i to je moj stav. Je li to provokacija? Plus moj stav prema KKP. A znamo šta dotični misli o Zvezdi. Mozda lik nije provokator, ali ono jeste bilo provociranje. Zašto je to radio? Mozda jer se radi o Zvezdi. Hoću ti reći da je on odgovarao nekolicini ljudi a ne samo recimo tebi ili meni. Zato deluje tvrdoglavo. Ali nikako nije provocirao, ja nisam stekao taj utisak, pisao je nešto što ja mislim da nije tačno ali avaj... mogao je da to sroči u 2-3 upisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Neka mu smanji moderacija ban za ovo, ali neka vrati poslednji post, koji su mu obrisali pre bana, i onda dodeli 30 dana kako dolikuje, samo za to. Poslednji post je provukao neposredno pre nego što mu je dodeljen ban i taj post smo naknadno videli, svakako je prijavljen i kazna se razmatra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago (edited) 4 minutes ago, JPM said: Definiši mi zdravu osnovu. NIkad ni CZ ni P nisu bili ravnopravni, uvek su bili privilegovani i miljenik države. Tako da je taj bojkot trajno rešenje, ne privremeno. Uređeno društvo, privatizacija i prodaja. Do tada, ako već moraju da se finansiraju iz budžeta, onda srazmerno drugim srpskim košarkaškim klubovima. Ovo sada je apsolutno bahaćenje državnim parama. U krajnjem slučaju, ako smo svi tako divni navijači, ajmo svi da plaćamo članarinu godišnje 100e, da podržimo to što volimo, 100k grobara i eto ti 10M budžeta. Utopija, ne? Edited 19 hours ago by Eddard Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 6 minutes ago, berti said: Ok, da sam otisao na temu KKP i tvrdoglavo ganjao pricu da nije bilo faula nad Lunbergom. Naravno da je faula bilo, ali mogao sam da se inatim da nije bilo faula. I kazem da sam gledao utakmicu i to je moj stav. Je li to provokacija? Plus moj stav prema KKP. A znamo šta dotični misli o Zvezdi. Mozda lik nije provokator, ali ono jeste bilo provociranje. Zašto je to radio? Mozda jer se radi o Zvezdi. Kao sto rekoh apsolutno mi puca kurac sto tebe provocira sve sto nije u skladu s tvojim misljenjem. I tebe i bilo koga drugog. Forum nit je tvoj nit od ostalih "isprovociranih" i niste vi ti koji ce odlucivat ko gdje i sta smije pisati da vam se ne bi povrijedila tanasna osjecanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Just now, Eddard said: Uređeno društvo, privatizacija i prodaja. Do tada, ako već moraju da se finansiraju iz budžeta, onda srazmerno drugim srpskim košarkaškim klubovima. Ovo sada je apsolutno bahaćenje državnim parama. Ok. Neće se desiti. Srbi ne žele uređeno društvo. Srbi žele da oni budu privilegovani, i svaku priliku koriste da to pokažu. Ali ok, odgovorio si mi. Čak sam pisao o jednom govoru omraženog Nebojše Čovića kod Edina i Koleta gde je rekao da bi on voleo da naša liga bude profesionalna a to znači da se zna za šta se igra, koji je fond nagrada i tako to. Naravno, on je to rekao u trenutku kada je Zvezda dominantna, ali to je poenta da se nagradi dobar rad. A ne da se sipa bez ikakvog pravila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 4 minutes ago, Eddard said: Well... Da! Ako smatraš da je neprimereno da se u ta dva kluba ulupavaju milioni zarad leba i igara i Vučićevih kompleksa kojima jebe celu zemlju u mozak, a jeste, onda je jedini moralno ispravan put taj - bojkot dok se ne vratite na zdrave osnove. Utopista (i uglavnom goldberg) su jedini moralno ispravni likovi ovde, kada je uloga KKP i KKCZ u srpskom društvu u pitanju. Svi mi ostali izmišljamo alibije. I to je ok, razumem. Ali nisu oni tu krivi. Pustite ih da nam skaču po živcima, jer tako treba. Generalno si u pravu. Ali...to čuveno ali. Svakim danim bivstvovanja u ovoj jebivetrini od drzave covek je saucesnik u zlocinackom poduhvatu braće i ostalih. Odlazak u prodavnicu, prevoz gradskim saobracajem, kupovinom frizidera, placanjem struje... Sport je samo jedna stvar u nizu. Mi smo tragedija. Nema ovde samo hleba i igara, ovde je bukvalno sve postavljeno da braća imaju korist od toga. Odes u bioskop koji je u Delti. Kome puniš dzepove? Odes u Lagunu da kupiš knjigu? Kome punis dzepove? Odes u Tehnomaniju po novi mikser... Ma svaki segment zivota. Da ne pricam o obrazovanju, zdravstvu... Sport je samo deo svega toga. Raspasce se to sve kao mehur od sapunice, a posle ce biti uzasno bolno otreznjenje. Ako uopste bide nekoga da se otrezni. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 7 minutes ago, berti said: Zašto je to radio? Mozda jer se radi o Zvezdi. Ma jok bre. Čovek je uvek takav kada proceni da je u pravu za nešto, oće i da ujede. Nema veze da li je u pitanju Evroliga, NBA ili predsednički izbori u SAD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 8 minutes ago, Eddard said: U krajnjem slučaju, ako smo svi tako divni navijači, ajmo svi da plaćamo članarinu godišnje 100e, da podržimo to što volimo, 100k grobara i eto ti 10M budžeta. Utopija, ne? Sa ovim se 100% slažem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 4 minutes ago, PorodicneVrijednosti said: Kao sto rekoh apsolutno mi puca kurac sto tebe provocira sve sto nije u skladu s tvojim misljenjem. I tebe i bilo koga drugog. Forum nit je tvoj nit od ostalih "isprovociranih" i niste vi ti koji ce odlucivat ko gdje i sta smije pisati da vam se ne bi povrijedila tanasna osjecanja. Sta učini animozitet prema Zvezdi... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Kasno je za sve , imamo istu priču kao na pokojnom forumu. Napravljena je podela na prvoforumaše i drugoforumaše, iskopani rovovi i nema pomeranja. Svako na svoju livadicu i igraj se sa svojim drugarima. Poneko zaluta na tudju, pa ili ga prebiju ili sam odluči da više ne dolazi. Zanemarljiv je broj onih koji se igraju na obe livade. A nije moralo tako biti... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 2 minutes ago, Eddard said: Well... Da! Ako smatraš da je neprimereno da se u ta dva kluba ulupavaju milioni zarad leba i igara i Vučićevih kompleksa kojima jebe celu zemlju u mozak, a jeste, onda je jedini moralno ispravan put taj - bojkot dok se ne vratite na zdrave osnove. Utopista (i uglavnom goldberg) su jedini moralno ispravni likovi ovde, kada je uloga KKP i KKCZ u srpskom društvu u pitanju. Svi mi ostali izmišljamo alibije. I to je ok, razumem. Ali nisu oni tu krivi. Pustite ih da nam skaču po živcima, jer tako treba. Ovo je tačno, ali isto tako treba uzeti u obzir da obojica znaju da preteraju sa premisom ako navijaš za KKP ili KKCZ ti zapravo (in)direktno podržavaš sns. Stvari nisu crno-bele (pun intended hehe), već obično sive, i kad to shvatimo i mi i njih dvojica, moći ćemo sa više razumevanja da čitamo postove onog drugog. Meni ni goldi ni Utopista sada stoga i ne smetaju. 2 minutes ago, Horium said: Neću da gledam američke filmove, jer ne odobravam njihove sankcije Kubi, njihove avanture po bliskom istoku i enabling Izraela za zločine u Gazi. Nije baš tako. Teoretski, kada bi Srbi prestali da podržavaju KKP i KKCZ, možda bi se preterana upotreba klubova u političke svrhe smanjila (ne želim da utopistički kažem i potpuno izgubila). S druge strane, mi ama baš nikako ne možemo da utičemo na spoljnu politiku USA time što (ne) gledamo njihove filmove. Jeste njihov stav najmoralniji ovde, ali isto tako treba prihvatiti da niko od nas nije potpuno moralan. A možda je bolje osloboditi se tih kantovskih apsolutističkih zahteva i prihvatiti tu činjenicu (ovo terapija progovara iz mene). 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Bilo bi lijepo kad bi bio u stanju napisati ista sto nije patetisanje i svinasmrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts