AlexMaxim Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 (edited) 6 minutes ago, Bole Tyson said: ErrorException [ Warning ]: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on '10.222.229.200' (111) Acccess to XMLHttpRequest at 'https://admin.ticketline.rs/agent/sales/12095/event/22245/category/selectcategory' from origin 'https://www.ticketline.rs' has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource. JQuery Ajax... hosting kod domace firme... Cloud u mislima, pa ovaj ticketline prosto place da ih neki balavac od 15 godina odradi tako da ne znaju gde im je dupe a gde glava No politics , ali tako je to u zemlji gde imaš E-upravu, a nemaš kanalizaciju... zato sam ja za dobre stare REDOVE Edited April 27, 2023 by AlexMaxim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 3 minutes ago, AlexMaxim said: No politics , ali tako je to u zemlji gde imaš E-upravu, a nemaš kanalizaciju... zato sam ja za dobre stare REDOVE Privatna firma... nema veze sa drzavom osim sto im je neko namestio da budu distributeri svega i svacega i onda u sve to voze na seminarskom radu sa vise elektrotehnicke... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 2 minutes ago, AlexMaxim said: No politics , ali tako je to kadu zemlji gde imaš E-upravu, a nemaš kanalizaciju... zato sam ja za dobre stare REDOVE U "ekonomskom tigru" REDOV je sinonim za nedobrovoljnog vojnog obveznika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 (edited) Ovo nije ni SPA aplikacija koliko sam skontao nego MVC bullshit pravljen verovatno davne 2013 godine. Edited April 27, 2023 by greenenvy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 skoro je sve rasprodato samo ne znam na koji nacin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Just now, Gb92 said: skoro je sve rasprodato samo ne znam na koji nacin Prijatelji, braco, kumovi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 12 minutes ago, Bole Tyson said: Privatna firma... nema veze sa drzavom osim sto im je neko namestio da budu distributeri svega i svacega i onda u sve to voze na seminarskom radu sa vise elektrotehnicke... Ma ja više to vezano za neku opštu sliku, a ne o detaljima, mada (bold) i to ima veze sa opštom slikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 19 minutes ago, Bole Tyson said: Privatna firma... nema veze sa drzavom osim sto im je neko namestio da budu distributeri svega i svacega i onda u sve to voze na seminarskom radu sa vise elektrotehnicke... Naravno, kao i za mnoge druge stvari, dobiju na poklon zlatnu koku i onda je fusare. Uzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Sad su izdrkali nesto dodatno i sad samo admin panel moze da se otvori. Sto znaci, ako i sta ima slobodno, to ide na saltere. SRAMNO!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 (edited) Evo kako se kupuju karte (moje iskustvo od jutros): - Uđeš na sajt na vreme da bi kupio 2 karte kao poklon za rođendan - Sajt padne - Uspeš jednom da uđeš na sajt i čak klikneš na "kupite kartu" - Sajt padne skroz - Pozoveš bivše kolege koji organizuju koncerte i događaje u Beogradu - Središ dva ulaza za sekundu - Sad si dužan uslugu 😄 Edited April 27, 2023 by Nicklord 7 2 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 14 minutes ago, greenenvy said: Sad su izdrkali nesto dodatno i sad samo admin panel moze da se otvori. Sto znaci, ako i sta ima slobodno, to ide na saltere. SRAMNO!!!!! Admin panel - pa, banuj ih sve, bre! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 2 hours ago, zorex said: CREW CHIEF SRETEN RADOVIC UMPIRE 1 OLEGS LATISEVS UMPIRE 2 FERNANDO ROCHA Bodiroga ništa ne prepušta slučaju come to red star bro 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 (edited) 4 minutes ago, Nicklord said: Evo kako se kupuju karte (moje iskustvo od jutros): - Uđeš na sajt na vreme da bi kupio 2 karte kao poklon za rođendan - Sajt padne - Uspeš jednom da uđeš na sajt i čak klikneš na "kupite kartu" - Sajt padne skroz - Pozoveš bivše kolege koji organizuju koncerte i događaje u Beogradu - Središ dva ulaza za sekundu - Sad si dužan uslugu 😄 eeedemo srbija bre!!! 💪 💪 💪 💪 💪 Inace, imam dobar vic za vas, u svetlu ovoga sa Dodikom. "Svi Djokovici su teska ciganija, osim Stefana, on je Grobar" Edited April 27, 2023 by John Terry 1 1 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Just now, John Terry said: eeedemo srbija bre!!! 💪 💪 💪 💪 💪 Možda ne živim više u Srbiji ali moram da poštujem staru domaću tradiciju - ti meni ja tebi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Stabilniji moj sajt od tog cuda, propa mi karta 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola333 Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 (edited) 3 minutes ago, rd_ said: Stabilniji moj sajt od tog cuda, propa mi karta 🤣 Ma svima su propale.... 3 sata se mucim na ticket-u Edited April 27, 2023 by Nikola333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljos Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Da ja sam onaj stari veljos..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Vratise ga i stoji rasprodato naravno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 4 minutes ago, greenenvy said: Vratise ga i stoji rasprodato naravno. Brate meni se to desilo za Kup Radivoja Koraca, gde nece sad da se desi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RodaBVB Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 (edited) Mala pomoc grobari. Ako je neko bar uspeo na mejl da dobije rezervaciju. Preko sledeceg linka moze da izvrsi placanje. https://www.ticketline.rs/request_to_msu.php?no=ID_XXXX ID_XXXX gde ovo zamenite za vaš broj porudžbine. Srecno Edited April 27, 2023 by RodaBVB 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 12 minutes ago, John Terry said: Brate meni se to desilo za Kup Radivoja Koraca, gde nece sad da se desi... Tebe i u dom vikaju: ONOJ BAKSUZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 9 minutes ago, RodaBVB said: Mala pomoc grobari. Ako je neko bar uspeo na mejl da dobije rezervaciju. Preko sledeceg linka moze da izvrsi placanje. https://www.ticketline.rs/request_to_msu.php?no=ID_XXXX ID_XXXX gde ovo zamenite za vaš broj porudžbine. Srecno Hvala, majstore! Živ bio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola333 Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 9 minutes ago, RodaBVB said: Mala pomoc grobari. Ako je neko bar uspeo na mejl da dobije rezervaciju. Preko sledeceg linka moze da izvrsi placanje. https://www.ticketline.rs/request_to_msu.php?no=ID_XXXX ID_XXXX gde ovo zamenite za vaš broj porudžbine. Srecno BRAVO KRALJUUU USPEOOO SAMM. Up za ovog korisnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 9 minutes ago, RodaBVB said: Mala pomoc grobari. Ako je neko bar uspeo na mejl da dobije rezervaciju. Preko sledeceg linka moze da izvrsi placanje. https://www.ticketline.rs/request_to_msu.php?no=ID_XXXX ID_XXXX gde ovo zamenite za vaš broj porudžbine. Srecno HAHAAHA BRATE SAM BOG TE POSLAO! ZIV BIO! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts