AlexMaxim Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 5 minutes ago, Kronostime said: Kad se Sinko iz Arene vrn`o, sa tekme na kojoj je sa podmladkom bio, pric`o nam kako je parking trazio i kako se na tribini svu noc znojio. A mi, mi smo bili derani... Kad smo već kod pesmica, juče neko pomenu scrotum-e nekih naših igrača, tu sam ja više za neki "Epski" deseterac: Bože mili čuda velikoga U Madridu gradu Ispanskome gde Grobari s Realom se tuku otkrila se istina velika, Smailagi muda do kolena, a Punteru po zemlji se vuku 3 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 (edited) 6 minutes ago, AlexMaxim said: Kad smo već kod pesmica, juče neko pomenu scrotum-e nekih naših igrača, tu sam ja više za neki "Epski" deseterac: Bože mili čuda velikoga U Madridu gradu Ispanskome gde Grobari s Realom se tuku otkrila se istina velika, Smailagi muda do kolena, a Punteru po zemlji se vuku ...S` leva Dante, a sa desna Madar, i Naneli ulazi u kadar. Kuka Rudi kano sinja tica evo mu ga Balsa Koprivica.... Edited April 27, 2023 by Kronostime 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Pade ticketine tacno u 10. Jebem te i zemljo i IT i sve, pa na koliko ljudi je testirano, an 100 u isto vreme 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 4 minutes ago, Bole Tyson said: Pade ticketine tacno u 10. Jebem te i zemljo i IT i sve, pa na koliko ljudi je testirano, an 100 u isto vreme Svakako još uvijek nisu ni otključali kupovinu online... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 5 minutes ago, Bole Tyson said: Pade ticketine tacno u 10. Jebem te i zemljo i IT i sve, pa na koliko ljudi je testirano, an 100 u isto vreme Gde treba da se klikne jebeno da bih dosao da biram mesta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Just now, Shonewizard said: Svakako još uvijek nisu ni otključali kupovinu online... Nisu... ali u minut do 10 kad je vrv nas 20 pacenika krenulo da klikce, usra se server... ne mogu ni da zamislim mogucnost da je kupim u ovim uslovima do kraja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Pade ticketine tacno u 10. Jebem te i zemljo i IT i sve, pa na koliko ljudi je testirano, an 100 u isto vreme 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 minute ago, greenenvy said: Gde treba da se klikne jebeno da bih dosao da biram mesta? Vrv na telefon i da pozoves (kao i ja) posumljenog licno da nam izda karte 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 CREW CHIEF SRETEN RADOVIC UMPIRE 1 OLEGS LATISEVS UMPIRE 2 FERNANDO ROCHA Bodiroga ništa ne prepušta slučaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 4 minutes ago, Bole Tyson said: Nisu... ali u minut do 10 kad je vrv nas 20 pacenika krenulo da klikce, usra se server... ne mogu ni da zamislim mogucnost da je kupim u ovim uslovima do kraja... pre će biti 2-3000 nego 20.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Ko bi očekivao toliku navalu na sajt za prodaju karata... 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 minute ago, realno *w said: pre će biti 2-3000 nego 20.... I to je smesan broj na stranicu koja ima samo sticki sadrzaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Grobari napravili DoS attack 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Ima možda neko izvještaj sa lica mjesta? Kapiram da dok tamo stoji i jedan čovjek, od online-a nema ništa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 minute ago, zorex said: CREW CHIEF SRETEN RADOVIC UMPIRE 1 OLEGS LATISEVS UMPIRE 2 FERNANDO ROCHA Bodiroga ništa ne prepušta slučaju Ni ti ne prepustas nista slucaju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 5 minutes ago, Kronostime said: ...S` leva Dante, a sa desna Madar, i Naneli ulazi u kadar.... A u centru te junačke borbe, našao se Matijase Lesor, uz Aleksu i mlađanog Trifu, biju bitku četrdest minuta, al ne može ta bitka da prođe, bez našega Zekine Ledeja, jer bez njega to bi bilo kao da je Čiko bez Zagor Te - Neja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Ode ticketline u večna lovišta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 😄 😄 😄 kakav fijasko ocekivano sad da ima kluba dogodine bi ovo moralo da se poveri prodaja nekom ko moze garantovati prodaju normalnu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 (edited) 3 minutes ago, AlexMaxim said: A u centru te junačke borbe, našao se Matijase Lesor, uz Aleksu i mlađanog Trifu, biju bitku četrdest minuta, al ne može ta bitka da prođe, bez našega Zekine Ledeja, jer bez njega to bi bilo kao da je Čiko bez Zagor Te - Neja .... Cvili tuzno Tristan iza klupe: `Oce l` videt` teren moje dupe. Pogleda ga besno Zeljko ispod oka Kad naucis da das kos iz skoka ..... Edited April 27, 2023 by Kronostime 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Jesam ja lud ili ne znam da nadjem to dugme koje vodi do kupovine? Trenutno je tu samo tekst obavestenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Just now, wrach said: Jesam ja lud ili ne znam da nadjem to dugme koje vodi do kupovine? Trenutno je tu samo tekst obavestenja 404 Page not found? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 minute ago, wrach said: Jesam ja lud ili ne znam da nadjem to dugme koje vodi do kupovine? Trenutno je tu samo tekst obavestenja Nije otključana online prodaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 11 minutes ago, Shonewizard said: Ima možda neko izvještaj sa lica mjesta? Kapiram da dok tamo stoji i jedan čovjek, od online-a nema ništa... jedan čovek https://www.b92.net/sport/euroleague/vesti.php?yyyy=2023&mm=04&dd=27&nav_id=2324475 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 (edited) 6 minutes ago, Kronostime said: .... Cvili tuzno Tristan iza klupe: `Oce l` videt` teren moje dupe. Pogleda ga besno Zeljko ispod oka Kad naucis da das kos iz skoka ..... Nakon što su pročitali ovu našu pesmu igrači Real-a Edited April 27, 2023 by AlexMaxim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts