Shikamaru Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Prvo Cibona, plejof ekipa, ne smemo se opustiti inače Borna Kapusta ode opet na 15+ asistencija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 47 minutes ago, Dobar u piku said: Ja bi pre rekao 2 mesta i dodao tu i Baskoniju,oni imaju baš tezak raspored sada,a čini mi se da su maksimum svoj već pružili. Uh njih da drknemo. Ako nam je neko ostao duzan... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 47 minutes ago, jedibojan said: Uh njih da drknemo. Ako nam je neko ostao duzan... Gube i u Minhenu,posle im dolaze Barsa i Efes pa gostuju Milanu.Dajem im tu 1 pobedu na svom terenu i to je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 56 minutes ago, jedibojan said: Uh njih da drknemo. Ako nam je neko ostao duzan... Baskonija, Olimpijakos, Alba. Najveci duznici iz prvog kruga. Tim redom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Pa situacija nam je takva da koliko god pobeda vežemo, svaki eventualni poraz od nekog od direktnih konkurenata na domaćem terenu, nas vraća tri koraka unazad. Tu svakako spada i Baskonija, iako su trenutno prvi na tabeli. Ne znam, nisam optimista, ali svakako da bih bio zadovoljan da makar do samog kraja budemo u igri za to mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 1 hour ago, Alex_Serbia said: Baskonija, Olimpijakos, Alba. Najveci duznici iz prvog kruga. Tim redom. Menjam jednu od tih za pobedu u Pioniru ovog meseca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Za sad smo na pobedu od top8. Sledeci cilj je da budemo izjednaceni sa Top8 ekipama. Dok god smo tu negde js sam zadovoljan. Pobeda protiv Makabija bi bila ravna plasmanu na f4 trenutno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Što se tiče kalkulacija, sa sadašnjim rasporedom pobeda, izgleda da će 18-16 biti dovoljno za top 8. Znači još 10 pobeda, a ostali nek se poređaju kako hoće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 27 minutes ago, ChrisJudd said: Što se tiče kalkulacija, sa sadašnjim rasporedom pobeda, izgleda da će 18-16 biti dovoljno za top 8. Znači još 10 pobeda, a ostali nek se poređaju kako hoće. Moze lako da se zakomplikuje i da bude vise. Al to je to. Mnogo.. Da smo barem imali pozitivan skor pa da kazes jos toliko. Potrosili smo puno domacinstava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Gledam Valensiju protiv Zvezde. Zvezda ih bez Vildoze rutinira.Poraz od Valensije kući će nas na kraju koštati TOP8.Nismo smeli dozvoliti da izgubimo od ovakve ekipe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 7 minutes ago, Patriota iz kauca said: Gledam Valensiju protiv Zvezde. Zvezda ih bez Vildoze rutinira. Poraz od Valensije kući će nas na kraju koštati TOP8. Nismo smeli dozvoliti da izgubimo od ovakve ekipe. On 12/28/2022 at 12:14 PM, Patriota iz kauca said: Naredne dve utakmice su ključne, ako njih dobijemo narednih 20 posle toga su ključne. Samocitiraću te. Jer mu dođe na isto. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Ma bukvališem, samo sam hteo da kažem koliki nam je kiks to bio.Najslabija ekipa s kojom smo igrali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 47 minutes ago, Patriota iz kauca said: Ma bukvališem, samo sam hteo da kažem koliki nam je kiks to bio. Najslabija ekipa s kojom smo igrali. Valensija, Zvezda kao pravi kiksevi (zbog domacinstva). Baskonija, Asvel kao imali smo dobijen mec kiksevi. Previse za EL. Srecom pa imamo otvoren put i dalje, ali predstojeca domacinstva su nam uglavnom pakao do pakla. Narocito zadnjih nekoliko, kada se bas bude odlucivalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 3 hours ago, Patriota iz kauca said: Gledam Valensiju protiv Zvezde. Zvezda ih bez Vildoze rutinira. Poraz od Valensije kući će nas na kraju koštati TOP8. Nismo smeli dozvoliti da izgubimo od ovakve ekipe. E jebeš mi sve po redu ako je ovo rutina...evo još se smirujem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Mir Božiji, Hristos se rodi! 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Срећан 🖤🤍 11 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 (edited) Poluvrijeme mi je prošlo u raspravi sa @uvrnuto da li je lika usralo do te mjere ili je košarkaški Ronaldinjo. [emoji16] P.S. Umalo nije utrpao i šut sa pola na isti način, imala je jačinu ali ne i pravac. [emoji849] Edited January 7, 2023 by Son_of_a_gun 4 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Haha, isto sam se ja zapitao. Neka su sve previše isto ušle, da bi bile slučajnost, možda mu je to tehnika šuta. I svesno je otišao na 45 da šuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Potpisujemo? Domaci, zna za 3. Za pocetak odlicno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 @Son_of_a_gun @realno *w U stvari smo svi pomislili da je tako i gađao nakon što mu je drugar iz Kraljeva isto tako šutnuo odmah posle njega. Samo nije pogodio. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Da, zaključak je bio da se u Kraljevu tako šutiraju trojke. [emoji23] Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 https://sportklub.rs/kosarka-euroleague-22-23/intervjui/ko-je-obradovicev-covek-od-poverenja-vec-deset-godina/ Fin intervju. Ne znam da li ste za njega pisali da je zadužen za odbranu, ali kaže da baš i ne postoji neka podela. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 I to najniza protiv Efesa, ni manje ni vise. Pouka je da se od tima ne dizu ruke posle 2-3 nedelje pada u igri i formi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts