Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

Velika pobeda, veliki skalp. U odnosu na prvi mec u Beogradu, ovaj Virtus je mnogo ozbiljnija ekipa. Svaka cast momci. U prvom poluvremenu je Virtus odlicno zatvorio reket sa jedne strane, i odlicno eksploatisao nase preuzimanje u odbrani tako da su konstantno kreirali one mismeceve pod samom kosem. Uz to su nam i konstantno dobro trcali u ledja (nesto sto generalno slabo branimo cele sezone). U drugom poluvremenu smo se zbili i odigrali izuzetno pametno.

 

Pored sjajne pobede, istakao bih jos par stvari:

- neverovatno kolika crna rupa moze da bude Danilo na obe strane terena. Juce je bukvalno za minut unistavao sve sto je ekipa stvorila za prethodni period igre

- hvala Skariolu koji je po svaku cenu drzao Belinelija u igri u drugom poluvremenu kada je ovaj ocigledno bio u stetocina modu

- pohvale za Alena i Madara. Odlicne role, bez onih njihovih brainfartova, bez glupo izgubljenih lopti, dobra odbrana, i na sve to pogadjali u bitnim trenucima, posebno onaj skok u napadu i zicer Madara

Sada rasterecenije u Milano. Oni su opasno digli formu, oporavili im se manje vise svi nosioci, ali moraju negde i oni da izgube posle ove serije pobeda.

 

I believe!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, uini said:

cestitke. zaspao sam na poluvremenu, mozak odbija da drzi paznju kada ekipa igra bez pravog plejmejkera :l


Pa ko te tera da gledas Virtus :classic_tongue: vrati da odgledas drugo poluvreme da vidis kako sabija onaj sto nije plejmejker i sto nije floor general.  

Link to comment
Share on other sites

Odigrali smo nekoliko odbrana koje izazivaju vrtoglavicu, u smislu da ni u jednom trenutku ni jedan od igrača Virtusa nema drugu mogućnost osim šuta preko ruke. I to sa petorkom od koje to baš i nisam očekivao. 

 

Crno beli bravo,bravo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

57 minutes ago, KockoOblo said:

 

Dets d point.

 

 

da, bolje bi bilo da je zauvek, kao sto bi jos bolje bilo da pored vrhunskog trenera, imas vrhunskog pleja, vrgunskog beka, vrhunsko krilo, vrhunskog krilnog centra i vrhunskog centra. a onda malo losije od togana klupi ali jednako rasporedjeno.

 

edit

poenta je uvek bila i biće da postoji više načina da se igra proper basket. 

Edited by uini
Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, BojanaCZV said:

Sve ovo sto se desava oko vas je zaista prelepo.

 

A ja po prvi put mogu uzivo da vidim koliko radosti sve ovo vama donosi.

 

I zaista, ni najmanje mi ne smeta 🖤

 

Svaka cast!

 

 


Svakog dana, u svakom pogledu, sve si vise uini, cuj mene nasa, mislio sam Sector…

  • Like 2
  • Ha-ha 7
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Volter said:

Egzum :23: Teodosić puko, nervozno reaguje a Egzum ne odustaje od gospodskog ponašanja. Njemu su neshvatljivi ulični maniri na sportskim utakmicama. Dostojanstven i u pobedi i u porazu.

 

Gospoče jedno. Volim ja Tea jer nam je toliko radosti (i pokidanih živaca 😄 ) doneo, ali ima nešto u tome kad vidiš calm&collected igrača koji je unbothered frivolnim potezima protivnika. Exum je baš pravi primer toga.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

U jednom trenutku u 4/4 razmišljam ok, pobeda bi bila velika kao kuća i prosto smo je zaslužili, ali i ako ne bude nema ljutiš, dala je ekipa sve što je imala.

 

Fala basket bogovima da se niko nije povredio u utakmici ovakvog intenziteta, koliko je samo bilo padova, udaraca, sudaranja, jakog kontakta. 

 

Na 14 ukradenih lopti imali smo još min 5-6 situacija u kojima smo odigrali dobru odbranu ali se lopta izmigolji u aut ili se vrati njima u ruke, i po pravilu smo nakon toga primali koševe.

 

Ako slučajno iskoči gif kada Ledej proslavlja koš skačući na Bisanga, ne stidite se da podelite.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Sezona 11/12, već uveliko vidljivi obrisi košarkaške destrukcije koju ćemo da igramo pod (našim) VJ, gostovanje Armaniju. Najtužnijih 20 i kusur minuta košarke u ionako tužnom EL izdanju, potpuni raspad, gubimo 20 razlike i onda kreće jedan od neverovatnijih preokreta koje sam video i pobeda. Mlađahni Danilo Anđušić, inače video parketa samo zato što je tada još uvek omraženi Dragan Milosavljević imao problem sa faulovima, bio je jedan od igrača koji su doneli preokret.

 

U to ime, ako može sutra jedan manje pičkasti performans od gospodina, hvala.

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...