Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

Dok sam pri šutu, ovo saopštenje kluba je jajarsko u svakom pogledu, šta god da se stvarno desilo trebalo je samo napisati nisu nam se poklopili interesi, okrećemo se drugim rješenjima, Mirotiću mnogo sreće u daljoj karijeri.

Em si dosta veći klub od jednog Mirotića, em je Mirotić čovjek koji je pokazao da je ljudska veličina bez obzira na sve, em bi takvo saopštenje bilo najefektnije, ne bi dodavalo ulje na vatru em bi umirilo grobariju da je ovaj potres samo kamenčić u cipeli na putu koji je stvarno utaban na jakim temeljima.

Popišam im se na saopštenje. I na predsjednika. I jednog i drugog.

  • Like 21
  • Love 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Dobra stvar je što za ovaj novac možemo uzeti dva vrhunska igrača i biti u plusu a vjerujem da sad i Željku radi sujeta na max tako da… Zmaj repom udara repom.

 

Da li je igde napisana informacija koliko ogranicenje ima budzet Partizana? Jer, ako nema tog ogranicenja, onda je sasvim svejedno da li je Mirotic dosao ili ne.

 

A ako ga ima, kako ce se i od cega ustedeti da bi mogao da dodje Mirotic? Jer, Punter je ostao, LeDay takodje, Nunnally takodje. Koliko mogu da vidim po vrednostima igraca, cini mi se da je Mirotic + Jaramaz + Ponitka > Madar + Papapetrou + Lessort + Exum, dakle vise novca je u opticaju cak i da ne dodje niko.

Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Čujem da je Vučić popodne uplatio još deset miliona, ne može da preboli da mu se neko zahebava sa omiljenom igračkom. emoji849.png

Sad bez zezanja, čim se zaposlim u KKP na mjestu blagajnika tebe ću prvog obavijestiti koliki nam je budžet.

 

Napisao si da se pare od Mirotica mogu utrositi na dva pojacanja na 1 i 5 (ili zajedno sa jos jednom cetvorkom), to znaci da si sam uzeo na sebe da spekulises sa ogranicenjima o budzetu. Dakle, ima li ogranicenja ili nema?

 

Naravno da je lakse pisati da ima jer, eto, nismo mi toliko bogati kao ovi najbogatiji (otkud onda Mirotic u prici), ali onda bi trebalo da objasnis na cemu ce da se ustedi u odnosu na proslu sezonu da bi imalo prostora za dovodjenje Mirotica.

 

No, jasno je da se navijaci ovde ionako ne zamlacuju sa realnoscu i brojkama, prvo se poveruje u ono sto ljudi zele da veruju, onda idu opravdavanja tih verovanja. Tako ide i sa slucajem Mirotic (pricam ovde i za jedne i za druge) - pokusava se, a ne uspeva, ugurati kocka kroz kruzni otvor, odnosno pokusava se prica "nemamo mi toliko veliki budzet" smestiti pored price u kojoj dolazi najskuplji igrac evrolige.

 

Srecno u tome, ali ovo sa "sad ima vise novca u budzetu za druge igrace" je samo odbrana neodbranjivog i nista vise.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, medobrundo said:

Meni uopšte nije isključeno da je ovo puklo interno, a da su te neke pretnje taman dobar povod. Moguće da se Miroti ne svidi da cela uprava KKPa objavljuje da je završen pre x nedelja, da to svi portali objavljuju, zatim i onaj pritisak koji se danima vrši pozivajući se na njegovu reč itd. Dobio je moguće i neku dodatnu ponudu u međuvremenu. Pritom nije isključeno da to sve može da utiče na sudski spor sa Barsom - pod ugovorom sa njima, a viđa se i sve dogovorio sa KKP-om. Čak je i njegov agent morao da demantuje ono što je izlazilo iz uprave KKPa, kako ne bi sebi napravili problem.

 

I sam si svestan da u medijima maltene jedan negativan tekst o Miroti ne može da se nađe. Lično ne znam jednog navijača Zvezde koji ga je opsovao, uglavnom su bili u fazonu jbg i neće valjda. Zasigurno ima i drugih, samo ne pamtim da je neko imao "blaži" doček, a da se vadi na pretnje. Stvarno bi trebalo da ih prijavi onda, pošto ni on nije neka bespomoćna šuša.

Možda je drkavac, a možda su u kukuruzu. A u stvari je sve jasno i ko i gde i kako.

Ti živiš u Skandinaviji negde?

 

 

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, goldberg said:

Naravno da je lakse pisati da ima jer, eto, nismo mi toliko bogati kao ovi najbogatiji (otkud onda Mirotic u prici).

 

 odnosno pokusava se prica "nemamo mi toliko veliki budzet" smestiti pored price u kojoj dolazi najskuplji igrac evrolige.

 

Srecno u tome, ali ovo sa "sad ima vise novca u budzetu za druge igrace" je samo odbrana neodbranjivog i nista vise.

 

B1: ocigledno je dobio bolju ponudu, potvrdjujuci da nismo toliko bogati.

 

B2: gde je na kraju dosao?

 

B3: s obizirom da nije dosao za velike pare (vec otisao negde za jos vece), naravno ds se ima.

 

Guraju se pare u KkP i KKCZ, ali je jasno da to opet nije dovoljno da se isparira Realu, Barsi, Pao, Oliju, Makabiju, Efesu, Feneru, Monaku, Armaniju.

Edited by Alex_Serbia
Link to comment
Share on other sites

na ovom a i na komsijskom topicu sad su svi generali pa znaju koliko je Exum bio bitan sraf prosle godine, i kako je njegov odlazak nenadoknadiv…

 

voleo bi da vidim, jel to iko mogao da predpostavi prosle godine kad je potpisao? 
 

tako da… sigurno mirota menja koncepciju, al isto tako znam da tek sad zeljka pici motivacija tj sujeta zbog ovoga i da ce naci adekvatno resenje

 

tako da… in Zeljko we trust

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Alex_Serbia said:

B1: ocigledno je dobio bolju ponudu, potvrdjujuci da nismo toliko bogati.

 

B2: gde je na kraju dosao?

 

B3: s obizirom da nije dosao za velike pare (vec otisao negde za jos vece), naravno ds se ima.

 

Guraju se pare u KkP i KKCZ, ali je jasno da to opet nije dovoljno da se isparira Realu, Barsi, Pao, Oliju, Makabiju, Efesu, Feneru, Monaku, Armaniju.

 

Ovaj, Napier je umesto Armanija izabrao Crvenu zvezdu. Pogledaj malo sa cime raspolazu na 4 i 5 Efes i Maccabi i koliko bi njihovih igraca doveo u KKP/KKCZ.

 

Dakle, imamo igraca koji je najskuplji i najtrazeniji u EL. Na njega nisu ni pomisljali kao pojacanje ni Alba, ni Asvel, ni Bayern, ni Zalgiris, Valencia, Baskonia, Virtus ili Maccabi. Cak ni Efes nije bio zainteresovan, kao ni Fener, nego su se pokrpili sa EC igracima.

 

Imao si samo Armani i Oly koji su odustali, Monaco, PAO i projekte iz BG. No, nevezano za to - ako para nema i ako je budzet ogranicen, kao se u tu pricu uklapa dovodjenje/interesovanje za Mirotica? Ti imas u NBA da klubovi moraju da se otarase nekih ugovora, da bi oslobodili prostor za novu zvezdu. Ovde to nije bio slucaj - dolazi skupi Mirotic, a sve ostalo je isto, umesto Lessorta i Exuma Calathes i Mickey, umesto Papapetroua Ponitka, umesto Madara Jaramaz.

  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Ja mislim da se tu nesto promenilo, mozda je taj njegov agent Crespo izvrsio pritisak jer je stigla bolja ponuda.
Evidentno je da ce nas budzet biti veci nego prosle godine, verovatno za 30-40%. Moja procena je da trenutno na plate ide izmedju 8 i 9 milke, ako su sve pricice tacne. Medjutim, ako se uzme u obzir ovo sto je pisao BasketNews onda je to i manje. Iskreno se nadam da ce u nekom trenutku EL da objavi brojke. Na to treba dodati i novce za pozicije 1, 4 i 5. Mozda se bude islo samo na 2 igraca - plej i 4/5. Sve je manje kvalitetnih igraca na trzistu, mozda cemo biti prinudjeni da cekamo nba cut. Mozda to i mozemo za poziciju PG i PF, ali sa centrom ne smemo rizikovati.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Koliko je Danilo bio kriminalan prosle sezone, najbolje govori cinjenica da ceo dan prebrojavam ko sve moze da se menja sa Panterom na 2. I dodajem Aleksu, pa iz prinude Ponitku i cak Jareta, iako nijedan nije suter. Pa razmisljam da bi nam ipak trebao jos jedan prangijas na 2... skroz zaboravljajuci da je Ivanin muz i dalje nas.

Link to comment
Share on other sites

Evo jedan drugačiji ugao:

Saopštenjem je Klub plasirao informaciju da Mirotić ič ne veruje Predsedniku!!!

Uveravao ga ovaj, kleo mu se, nudio da ide na poligraf, da će Bata i Aca lično da ga čuvaju, ali jok. Mirota mu rekao, ništa ti ne verujem....

Treba videti u narednom periodu da li će ovo nepoverenje dobiti šire tazmere i ko stoji iza ove Ostojine akcije (strane službe, Marinika Tepić ili neko treći). Može se desiti da Mirotić, koji je javno izneo stav da ne veruje Predsedniku, uđe u politiku, kandiduje se za predsednika, i sa kolegom Šengelijom budućim liderom Gruzije, promeni svet!!! 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...