JPM Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 1 hour ago, uvrnuto said: https://kkpartizan.rs/sr/vest/3073/jam-madar-je-sedmo-pojacanje-partizana-nis-ovog-leta Jeste, 3 godine, do leta 2024. Ja kapiram da ovi sa B92 gadjaju ne na to da mu istice ugovor nego da u Partizanu nisu zadovoljni njegovim razvojem. E sad kako oni to znaju, neam pojma. Strucnjaci veliki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 (edited) Ide Madar, menja ga Dorsi. (Zna se iz koje kuhinje ovo dolazi) (Edit: baš u ovom trenutku) Edited February 28, 2023 by mfmilan Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Sa par dana kasnjenja da izjavim kako je skandiranje Guduricu "p*ko ciganska" jedan pre svega potez nemoci publike dok nas tovari. I mene ziv blam pojeo zbog toga. Skandiraj mu bilo sta, spevaj pesmicu kako je uzasan u dresu Srbije...sve, samo ne ovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Jos 24h nade da ce stici neka zver u reketu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Zar nije danas rok u 18h? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 (edited) 9 minutes ago, Cooper said: Zar nije danas rok u 18h? Quote Krajnji rok za registraciju igrača u Evroligi, kada je u pitanju sezona 2022/23 je 1. mart do 18.00. Eko se i planira, samo mi nije jasno šta se čekalo do sada. Tako da čisto sumnjam. Edited February 28, 2023 by uvrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 13 minutes ago, uvrnuto said: Eko se i planira, samo mi nije jasno šta se čekalo do sada. Tako da čisto sumnjam. Da bi ustedeli neku (januarsku, februarsku) platu? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 43 minutes ago, uvrnuto said: Eko se i planira, samo mi nije jasno šta se čekalo do sada. Tako da čisto sumnjam. Ne verujem u pojacanja ni kod vas ni kod nas, a vala dosta nam je bilo i jednima i drugima. Vozd ima pametnija posla ova dva dana nego da sipa po jos jednu kamaricu kesa u oba bunara. Mada, valja necim zabaviti mase, dok se potpisuju razni sporazumi🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 3 minutes ago, Gudura said: Vozd ima pametnija posla ova dva dana nego da sipa po jos jednu kamaricu kesa u oba bunara Šta je par miliona naspram sreće nekoliko miliona gradjana & gradjanki...svejedno će ih pojesti neki travnjak,na nekom stadionu/neko slično nepočinstvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Nema sanse da nam iko dodje. Razvucen roster kao zvakaca guma, samo da negde ne pukne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Moze li Tarzan Milosevic? Mnogo smo se razmazili. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Ja sam se nadao da će Alek Veliki sinoć da prizna Kosovo pa da i mi i vi dobijemo neku anesteziju u vidu pojačanja. Ali Kurti neće da potpiše... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 (edited) Za šta smo onda pokupovali onolike karte prije dvadesetak dana ako ne može da se napabirči milionće za jednog snažnog prednjaka? 😁 Pride je tišina svuda, da nema šansi da neko dođe do sad bi deset igrača defilovalo po portalima... 🙃 Edited February 28, 2023 by Son_of_a_gun Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Jako smo se razmazili, malo nam 3 igrača na 2 pozicije. Kako god, prilika je propuštena sa Brodzijem, sve posle je bilo kasno. Tako da je sa time cela sezona stavljena na ozbiljnu kocku i to je to. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Jos ako Ledej udje u "ritam" kao protiv Fenera, najebali smo. Ali ajd da se nadamo da nece doci do toga, ako neko u timu ume ekspresno da se vrati u stos, to je on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Jel Balša u stanju da odigra nešto ove sezone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Teško, mononukleoza nije prehlada da kad ustaneš iz kreveta odmah možeš na parket. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Ma bas bi nam Balsa bio od koristi u EL. I dok je bio zdrav i dobio nesto prilike, bio prava crna rupa na terenu. Ne secam se koji mec je tacno bio, morao Zeljko posle 60 sekundi da ga vadi, toliko je usrao motku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 54 minutes ago, Son_of_a_gun said: Teško, mononukleoza nije prehlada da kad ustaneš iz kreveta odmah možeš na parket. Znam, čitao sam da si ni za šta i do 6 meseci ali rekoh da pitam. 34 minutes ago, Alex_Serbia said: Ma bas bi nam Balsa bio od koristi u EL. I dok je bio zdrav i dobio nesto prilike, bio prava crna rupa na terenu. Ne secam se koji mec je tacno bio, morao Zeljko posle 60 sekundi da ga vadi, toliko je usrao motku. Dovoljno bi vam bilo da bar 5 minuta više Lesor odmara. Vi ste gro tekmi gubili jer vam crknu nosioci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 4 minutes ago, John Terry said: Znam, čitao sam da si ni za šta i do 6 meseci ali rekoh da pitam. Dovoljno bi vam bilo da bar 5 minuta više Lesor odmara. Vi ste gro tekmi gubili jer vam crknu nosioci. Ima Lesor ko da ga menja. Ledej nema izmenu, pa mora Papa prinudno na 4. Smajli kakav god da je na 5 (ide na bolje, voljni momenat mu je znacajno skocio), na 4 ni na sta ne lici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 https://sportske.net/vest/kosarka/evroliga-kaznila-partizan-488062 Još jedna kazna - 4500e. Za Minhen smo dobili 2500. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Kazu da imaju te fensi kamere, nek izvole. Ako smeju, razume se. Jer deluje da je sletelo sa "juga" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 45 minutes ago, Alex_Serbia said: Kazu da imaju te fensi kamere, nek izvole. Ako smeju, razume se. Jer deluje da je sletelo sa "juga" Živim za dan kad će apsolutno sve kazniti, svakog ko je išta ubacio na parket, nema da gledaš basket, gledaj od kuće, retarde... A kapiram da mogu da nađu apsolutno sve koji su ubacivali stvari na parket 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Ali bi nam legao Dragic do kraja sezone samo tako.Sent from my RMX3301 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts