Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

17 minutes ago, ChrisJudd said:

Utakmica završena u poslednjim minutima treće četvrtine. Vrhunske ekipe obično na leru završe ovakav meč, a oni još dodali gas protiv nas u ovom sastavu. I to nešto znači.

 

Ovo me podseti na staru Pejinutm priču.

 

Kada je VJ bio trener pa puknemo nešto u gostima 15ak, ono tipa odu rano na 20, pa uđu rezerve i mi tu kao nešto spustimo.

I onda je on govorio kako su u Duletovo vreme svi igrali najjače protiv nas, jurili razlike, što jeste bila istina. I da je to znak šta misle o tebi.

 

****

 

Da smo se raspali preterano, jesmo. Madar se usrao kao grlica, posle Glas ušao da nas dovrši. Ostali se jednostavno umorili. Kada ti vidiš Nanelija kako sam kao duh dva puta u nizu pogađa u prvi obruč, sve je jasno. A u prvom poluvremenu im haos pravio. 

 

Uglavnom, glavu gore i idemo dalje. 

 

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, realno *w said:

 

Znam ljude koji su imali slične povrede, jako zaeban oporavak. Ovo je bar 3 meseca bez imalo kontakta, onda lagano kreće trening sa kontrolisanim kontaktom.

 

U prevodu - nama ne treba neko da nam pokrpi dok se Balša ne vrati, nama treba backup centar za ovu sezonu.  Vrlo kritična situacija.

 

Samo sto Koprivica i nije projektovan da bude ozbiljna opcija i on je neka treca petorka kad su svi zdravi (ovih sest sto su tu + Exum, Andjusic, Avramovic i Smailagic).

 

Tako da, ako dolazi ozbiljan igrac, on dolazi jer se verovatno ne veruje u Smailagica, a ako dolazi neko drvo cisto da pokrpi deset minuta, onda se moze racunati da ce Smailagic imati ozbiljnu ulogu ove sezone.

Link to comment
Share on other sites

Odigrali smo, obzirom na protivnika i njihov 15/8 za tri, možda i najbolje poluvreme ove sezone. O svemu ostalom, kada nam fali pola tima, iluzurno je pisati. Jedina greška, uvodjenje Glasa u trenucima kada krećemo u slobodan pad...ništa mu ono sinoć neće značiti za samopuzdanje i iskustvo.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Alex_Serbia said:

 

Pa da, sta je komsiji problem da nas neko nakanta sa 50.

Pa ne vidim koja je razlika između 30 i 50? A možda bi i dali više od 4 poena u 4/4. Ovako rizikuješ povrede glavnih igrača. Partizan igra sa 8 igrača EL, ako jedan od njih fali, to je veliki problem. 

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Cooper said:

Kad imas 3 izmene uvek ce biti 2 startera na terenu.

Jos kad jedna izmena brzo napravi 4 faula eto i 4. startera.

A kad druga izmena napravi 5 izgubljenih lopti za 7 minuta... to je ipak visa matematika...

Slazem se,staviti Glasa koji mesecima nije igrao kosarku+ je 2001. godiste da prenosi loptu protiv ekipe koja spolja ima igrace poput Mekisika,Larencakisa,Vokapa je bas visa matematika.

Samo sto tu visu matematiku neko na klupi nije umeo da resi pa mu je ovo izgledalo kao ok ideja i sada moraju dezurni na forumima da okrivljuju igrace, da se zamaskira to brze bolje.

Link to comment
Share on other sites

Meščini da Lesoru trenutno ova minutažu jako odgovara. Možda dugoročno ne 34 minuta, ali oko 30. Ne vidim problem u tome da igrač ima 30-ak min. prosečno na kraju sezone. Mora neko i to da gilja.

 

Pogotovo što on u ABA igra 20-ak. Ok, nismo imali "ozbiljnijeg" protivnika u ABA, i sem kad je bilo stani pani protiv Studenata i Borca je imao jaču minutažu. Sa ovim pojačanjem (nadam se) će verovatno i ostati takva. 

 

Veći je problem što u tih preostalih X minuta bez njega nemamo učinak i sigurnost. 

 

I samim njegovim izjavama se da zaključiti da mu prija sigurnost, kad ima poverenje (nigde se nije zadržavao više od 1 sezone) i da nije umoran (jer kako neko može da se žali na umor pred 15k navijača 🙂 ). A svakako da je i poverenje i minutažu zaslužio. 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Dobrodošao.

 

U odnosu na momenat i ponudu, djeluje da smo dosta dobro uboli. Vidjećemo kako će to izgledati na terenu.

 

Za sinoć nema prostora za neke veće zamjerke, sem za one izgubljene lopte. Većina njih je bila skroz neiznuđena.

 

Sad odmor i priprema za Makabi. Rijetke će biti situacije kada imamo 8 dana pripreme za protivnika (iako tim nije ni blizu kompletnog tokom te pripreme).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...