Green23 Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Zaista mi nije jasan Željko sa 35 minuta nosiocima u meču koji je bio gotov na pola treće. Mogli su mlađi da odigraju isto ovo u nastavku Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 1 minute ago, Cooper said: Pa prvo treba da dođe preko Norveške. Neće on pre utorka biti u BG. Pitanje je da li će i 2 treninga odraditi za Makabi Znaci da ocekujemo Mekejleb partiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Sad vidim Brodziansky natrpao uvijek neugodne Dance, 23 poena, 6 skokova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 17 minutes ago, ChrisJudd said: Utakmica završena u poslednjim minutima treće četvrtine. Vrhunske ekipe obično na leru završe ovakav meč, a oni još dodali gas protiv nas u ovom sastavu. I to nešto znači. Ovo me podseti na staru Pejinutm priču. Kada je VJ bio trener pa puknemo nešto u gostima 15ak, ono tipa odu rano na 20, pa uđu rezerve i mi tu kao nešto spustimo. I onda je on govorio kako su u Duletovo vreme svi igrali najjače protiv nas, jurili razlike, što jeste bila istina. I da je to znak šta misle o tebi. **** Da smo se raspali preterano, jesmo. Madar se usrao kao grlica, posle Glas ušao da nas dovrši. Ostali se jednostavno umorili. Kada ti vidiš Nanelija kako sam kao duh dva puta u nizu pogađa u prvi obruč, sve je jasno. A u prvom poluvremenu im haos pravio. Uglavnom, glavu gore i idemo dalje. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Quote ...a ostala dva (Anđušić i Trifunović) su otišla. Obećali smo im, a ljudi smo od reči i tako je kako je. https://basketballsphere.com/obradovic-nije-trazio-izgovore-samo-smo-u-drugoj-cetvrtini-izgledali-kao-tim-koji-je-spreman-da-se-bori/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Jedina greška u cijeloj ovoj utakmici i priči oko nje je dati Glasu prve minute u sezoni i euroligi da prenosi loptu, kada su ovi napaljeni na max. Ili mozda nije. Sve ostalo je očekivano i ja pamtim samo nase dobre momente. Vidimo se u BG poruka za Pirejce 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 33 minutes ago, Green23 said: Zaista mi nije jasan Željko sa 35 minuta nosiocima u meču koji je bio gotov na pola treće. Mogli su mlađi da odigraju isto ovo u nastavku On je protiv Borca na +18 ubacio pantera na 3min do kraja a Ledeja minut kasnije sa sve 4 licne,20 sekundi kasnije Tristan pada na noge Ledeju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Nije los ovaj Slovak, secam ga se iz Huventuda kao nezgodnog. Nije neka klasa, ali posluzice, pogotovo sto nije pglu. Interesantno da je neko pominjao Lendejla, a bas mi na njega najvise lici od nasih bivsih igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Daj onda zamotaj novog poljskog sabana Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 10 hours ago, realno *w said: Znam ljude koji su imali slične povrede, jako zaeban oporavak. Ovo je bar 3 meseca bez imalo kontakta, onda lagano kreće trening sa kontrolisanim kontaktom. U prevodu - nama ne treba neko da nam pokrpi dok se Balša ne vrati, nama treba backup centar za ovu sezonu. Vrlo kritična situacija. Samo sto Koprivica i nije projektovan da bude ozbiljna opcija i on je neka treca petorka kad su svi zdravi (ovih sest sto su tu + Exum, Andjusic, Avramovic i Smailagic). Tako da, ako dolazi ozbiljan igrac, on dolazi jer se verovatno ne veruje u Smailagica, a ako dolazi neko drvo cisto da pokrpi deset minuta, onda se moze racunati da ce Smailagic imati ozbiljnu ulogu ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Odigrali smo, obzirom na protivnika i njihov 15/8 za tri, možda i najbolje poluvreme ove sezone. O svemu ostalom, kada nam fali pola tima, iluzurno je pisati. Jedina greška, uvodjenje Glasa u trenucima kada krećemo u slobodan pad...ništa mu ono sinoć neće značiti za samopuzdanje i iskustvo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 8 hours ago, Green23 said: Zaista mi nije jasan Željko sa 35 minuta nosiocima u meču koji je bio gotov na pola treće. Mogli su mlađi da odigraju isto ovo u nastavku Pa da, sta je komsiji problem da nas neko nakanta sa 50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 2 hours ago, Alex_Serbia said: Pa da, sta je komsiji problem da nas neko nakanta sa 50. Pa ne vidim koja je razlika između 30 i 50? A možda bi i dali više od 4 poena u 4/4. Ovako rizikuješ povrede glavnih igrača. Partizan igra sa 8 igrača EL, ako jedan od njih fali, to je veliki problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Kad imas 3 izmene uvek ce biti 2 startera na terenu. Jos kad jedna izmena brzo napravi 4 faula eto i 4. startera. A kad druga izmena napravi 5 izgubljenih lopti za 7 minuta... to je ipak visa matematika... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 5 minutes ago, Cooper said: Kad imas 3 izmene uvek ce biti 2 startera na terenu. Jos kad jedna izmena brzo napravi 4 faula eto i 4. startera. A kad druga izmena napravi 5 izgubljenih lopti za 7 minuta... to je ipak visa matematika... Slazem se,staviti Glasa koji mesecima nije igrao kosarku+ je 2001. godiste da prenosi loptu protiv ekipe koja spolja ima igrace poput Mekisika,Larencakisa,Vokapa je bas visa matematika. Samo sto tu visu matematiku neko na klupi nije umeo da resi pa mu je ovo izgledalo kao ok ideja i sada moraju dezurni na forumima da okrivljuju igrace, da se zamaskira to brze bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Kad je Dule pravio plejeve od bekova ćutali smo. 🙄 Nebitno, koliko je bilo džebane toliko smo i ispucali, nešto malo je i pokislo. Vidimo se u Beogradu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 https://nova.rs/sport/evroliga/sve-je-gotovo-partizan-doveo-veliko-pojacanje/ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Što se mene tiče, herojski otpor oko 30 min sinoć, zamerki nemam. Dobrodošlica Brodzianskom, sećam ga se iz Juventuda, delovao je vrlo pristojno, pre svega što nije neko ko zloupotrebljava loptu. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Još jedna dobra stvar prošle večeri...Papapetru je počeo da igra košarku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 3 minutes ago, KockoOblo said: Još jedna dobra stvar prošle večeri...Papapetru je počeo da igra košarku. pošto je imao 50% iz igre i 100% za tri, počeo je da igra. mislim, suvišno je da se obrazlaže, samo sam došao da te ismevam 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Meščini da Lesoru trenutno ova minutažu jako odgovara. Možda dugoročno ne 34 minuta, ali oko 30. Ne vidim problem u tome da igrač ima 30-ak min. prosečno na kraju sezone. Mora neko i to da gilja. Pogotovo što on u ABA igra 20-ak. Ok, nismo imali "ozbiljnijeg" protivnika u ABA, i sem kad je bilo stani pani protiv Studenata i Borca je imao jaču minutažu. Sa ovim pojačanjem (nadam se) će verovatno i ostati takva. Veći je problem što u tih preostalih X minuta bez njega nemamo učinak i sigurnost. I samim njegovim izjavama se da zaključiti da mu prija sigurnost, kad ima poverenje (nigde se nije zadržavao više od 1 sezone) i da nije umoran (jer kako neko može da se žali na umor pred 15k navijača 🙂 ). A svakako da je i poverenje i minutažu zaslužio. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 30 minutes ago, uini said: pošto je imao 50% iz igre i 100% za tri, počeo je da igra. mislim, suvišno je da se obrazlaže, samo sam došao da te ismevam 🙃 ok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Sent from my RMX3301 using Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Dobrodošao. U odnosu na momenat i ponudu, djeluje da smo dosta dobro uboli. Vidjećemo kako će to izgledati na terenu. Za sinoć nema prostora za neke veće zamjerke, sem za one izgubljene lopte. Većina njih je bila skroz neiznuđena. Sad odmor i priprema za Makabi. Rijetke će biti situacije kada imamo 8 dana pripreme za protivnika (iako tim nije ni blizu kompletnog tokom te pripreme). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts