Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!

Recommended Posts

Posted

To sa punom Arenom pali kod nekih klinaca, ne kod ekipe kao Armani koja ima 12 iskusnih igraca koji imaju visegodisnje iskustvo igranja u slicnoj atmosferi.

Za pobedu ce nam trebati dosta vise od pune hale...

Posted

Proslo je 8,5 godina od poslednje EL utakmice u Beogradu, a jos uvek mogu da osetim kako je lepo mirisalo prolece po izlasku iz Arene to vece. 

Analize ostavite za cetvrtak, veceras posebno ko ide u halu, uzivajte, ovo mora da se gleda na cistu emociju, bice dovoljno vremena za patnju tokom sezone (jesi ponosan na mene @SteveFrancis#3? :classic_biggrin:

Toliko smo cekali, majku mu. 

• Like 17
  • Love 2
Posted
9 minutes ago, zoe Bg said:

Proslo je 8,5 godina od poslednje EL utakmice u Beogradu, a jos uvek mogu da osetim kako je lepo mirisalo prolece po izlasku iz Arene to vece. 

Analize ostavite za cetvrtak, veceras posebno ko ide u halu, uzivajte, ovo mora da se gleda na cistu emociju, bice dovoljno vremena za patnju tokom sezone (jesi ponosan na mene @SteveFrancis#3? :classic_biggrin:

no-no-no-icegif.gif

• Like 2
  • Ha-ha 3
Posted (edited)
5 hours ago, Kosta said:

Navedi mi koji su njihovi veci domaci prospekti od njega i Vukcevica. 😉

Smajli, Kopriva, Djordjije, Petrovic, za pocetak.

Edited by Alex_Serbia
Posted
20 minutes ago, Cooper said:

To sa punom Arenom pali kod nekih klinaca, ne kod ekipe kao Armani koja ima 12 iskusnih igraca koji imaju visegodisnje iskustvo igranja u slicnoj atmosferi.

Normalno, kad su uspeli da se otarase Pantera i LeDay-a koji to iskustvo nisu imali (i tek sada ga sticu, jos su nekako neiskusni). 

• Ha-ha 4
Posted

Ama ljudi zaboravite tu pricu o domacem parketu "paklu pionira"

Gotovo je sa tim

Mi vise domaci teren nemamo, bar ne u onom nasem smislu

• Like 5
Posted
5 hours ago, zoe Bg said:

svakom topiku je potrebna bar jedna zena ❤️

• Love 3
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, nemanjaol said:

Meni je neshvatljivo da ova ekipa igra toliko losu kosarku.

Sta rade oni na treningu to niko ne zna ocigledno

Pa nedostatak pravog pleja je kljucno.Ne moze Dante Exum da ti glumi pleja kad on to nije.Jbg.

• Like 2
Posted

Mislio sam u slucaju da smo izvukli pobedu , da napisem sto recenica kritike, ovako nema svrhe.  Da se cestita Ledeju i Lesoru, vukli su koliko su mogli. 

• Like 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...