Hernangomez Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 4 minutes ago, mfmilan said: Al smo zato mi namontirani. Svakako ni vi ne briljirate ali mislim da ce puna Arena odraditi svoje, bar bi trebalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 8 minutes ago, Benito said: Svakako ni vi ne briljirate ali mislim da ce puna Arena odraditi svoje, bar bi trebalo. Kao protiv Burse? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 To sa punom Arenom pali kod nekih klinaca, ne kod ekipe kao Armani koja ima 12 iskusnih igraca koji imaju visegodisnje iskustvo igranja u slicnoj atmosferi. Za pobedu ce nam trebati dosta vise od pune hale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Ne sumnjam da ce Panter i Ledej da izdominiraju. Pitanje je da li ce jos neko moci da isprati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 (edited) Edited October 18, 2022 by Luchifer89 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Proslo je 8,5 godina od poslednje EL utakmice u Beogradu, a jos uvek mogu da osetim kako je lepo mirisalo prolece po izlasku iz Arene to vece. Analize ostavite za cetvrtak, veceras posebno ko ide u halu, uzivajte, ovo mora da se gleda na cistu emociju, bice dovoljno vremena za patnju tokom sezone (jesi ponosan na mene @SteveFrancis#3? ) Toliko smo cekali, majku mu. 17 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 9 minutes ago, zoe Bg said: Proslo je 8,5 godina od poslednje EL utakmice u Beogradu, a jos uvek mogu da osetim kako je lepo mirisalo prolece po izlasku iz Arene to vece. Analize ostavite za cetvrtak, veceras posebno ko ide u halu, uzivajte, ovo mora da se gleda na cistu emociju, bice dovoljno vremena za patnju tokom sezone (jesi ponosan na mene @SteveFrancis#3? ) Toliko smo cekali, majku mu. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 (edited) 5 hours ago, Kosta said: Navedi mi koji su njihovi veci domaci prospekti od njega i Vukcevica. 😉 Smajli, Kopriva, Djordjije, Petrovic, za pocetak. Edited October 18, 2022 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 20 minutes ago, Cooper said: To sa punom Arenom pali kod nekih klinaca, ne kod ekipe kao Armani koja ima 12 iskusnih igraca koji imaju visegodisnje iskustvo igranja u slicnoj atmosferi. Normalno, kad su uspeli da se otarase Pantera i LeDay-a koji to iskustvo nisu imali (i tek sada ga sticu, jos su nekako neiskusni). 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Ama ljudi zaboravite tu pricu o domacem parketu "paklu pionira" Gotovo je sa tim Mi vise domaci teren nemamo, bar ne u onom nasem smislu 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Da bismo ga napravili i od Arene, potrebni su ucestali rezultatski uspesi. Da bi imali uspehe, potrebna je konstantno puna Arena 🤷♂️ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 5 hours ago, zoe Bg said: Proslo je 8,5 godina od poslednje EL utakmice u Beogradu, a jos uvek mogu da osetim kako je lepo mirisalo prolece po izlasku iz Arene to vece. Analize ostavite za cetvrtak, veceras posebno ko ide u halu, uzivajte, ovo mora da se gleda na cistu emociju, bice dovoljno vremena za patnju tokom sezone (jesi ponosan na mene @SteveFrancis#3? ) Toliko smo cekali, majku mu. svakom topiku je potrebna bar jedna zena ❤️ 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Svima nam je potrebna bar jedna zena 2 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Nema gužve oko Pionira. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Sto bi se reklo ostavicu ovo ovde. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Treniraj, treniraj, Partizane treniraj.Idemo dalje, doće ta prva kad tad... 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Koliko poraza za redom treba da imamo da bi nas prebacili u Eurocup?Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Meni je neshvatljivo da ova ekipa igra toliko losu kosarku. Sta rade oni na treningu to niko ne zna ocigledno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Mlad trener, talentovani igraci ali bez iskustva, logicno je da utakmice gubimo na samom kraju. Bitno je da rastemo i da su ovi momci buducnost Partizana. 1 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Lele komsije pa vi ste gori i od nas sto je ove sezone jako tesko😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Prejak je Milano da bi se 3 lopte bacile u bunar. Ali jebote, kljucan napad na mecu, bukvalno zivot/smrt, a brat Danilo baca pas od zemlju! Ka liniji za tri! Lesoru! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 1 minute ago, nemanjaol said: Meni je neshvatljivo da ova ekipa igra toliko losu kosarku. Sta rade oni na treningu to niko ne zna ocigledno Pa nedostatak pravog pleja je kljucno.Ne moze Dante Exum da ti glumi pleja kad on to nije.Jbg. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Zeljko je zajebao i sebe i nas. Fale ovde de Colo, Larkin i Veseli 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Mislio sam u slucaju da smo izvukli pobedu , da napisem sto recenica kritike, ovako nema svrhe. Da se cestita Ledeju i Lesoru, vukli su koliko su mogli. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts