propolis Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 (edited) 1 hour ago, realno *w said: Ne mislim ništa loše zaista, ali stvarno je to glavna tema od početka prelaznog roka. U suštini nikome tu nije baš jasno šta je plan. Ja bih najradije sačekao da Žoc kaže da je to to što se sastava tiče, pa da analiziram. Kazem slabo čitam pa nisam ni video da se o tome piše,ali je smešno da se očekuje od Exuma da bude prvi plej. Generalno je teško sranje šta rade oba kluba. Meni deluje da je tu u pitanju neko žešće pranje para jer ako ne peru lovu onda ćemo videti jedan žešći katanac na oba kluba jer su ulaganja nerealna i neće se vratiti jer nema odakle. Edited July 22, 2022 by propolis Kod nas na pdf i ne ulazim maltene jer sta da ulazim kad ima 500 stranica ispisanih,ovo drugo s može lagano biti i š 😂😂😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 3 minutes ago, Barkley#34 said: 2% posetilaca zna šta su nft i tokeni. 😄 A cenim da bi i aplikacija zaribala 1/1. Ima tehničkih načina da se to uredi i običnije, npr. tako što bi dobio karticu pomoću koje bi mogao da na blagajni ili elektronski dobiješ kartu tih 5/10 puta u sezoni a ako ih ne preuzmeš do dan pred utakmicu klub može da ih proda. Naravno, napredniji način je sa aplikacijom/nalogom na portalu pomoću kojih bi i klub i ti mogli da pratite tvoje posete uz te dodatne opcije ako se na vreme odjaviš i slično ali kao što rekoh, cenim da bi nastao cirkus vrlo brzo. Možda dogodine. 😄 Ma ni 2% 🙂 Ali napravio bi Branko da to fercera... 😉 3 minutes ago, Barkley#34 said: Inače, mislim da sezonci nekih fk-ova koji imaju rasprodate stadione imaju obavezu da jave ako ne dolaze na utakmicu, baš da bi klub prodao to mesto da ne zvrji prazno. E da, mislim da sam cuo tako nesto za Barsu ili Real. E ne mozes toplu vodu da izmislis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 32 minutes ago, Barkley#34 said: Inače, mislim da sezonci nekih fk-ova koji imaju rasprodate stadione imaju obavezu da jave ako ne dolaze na utakmicu, baš da bi klub prodao to mesto da ne zvrji prazno. Borusija Dortmund. Imaš opciju da najaviš da nećeš doći na utakmicu. Klub proda kartu i, čini mi se, 60% od cene karte ide tebi a 40% klubu. Ako ne najaviš i ne pojaviš se moraš da opravdaš. U slučaju da ne opravdaš dobijaš opomenu. Ako se ponovi gubiš sezonsku. Ovako je bilo pre 2 godine kada sam pričao sa rođakom od kolege koji živi u Dortmundu. U tom trenutku je postojala lista čekanja za sezonsku na kojoj je bilo oko 2500 ljudi... Njihov stadion je kapaciteta oko 80k, ali ne ide sve u sezonske. Postoji sektor za goste i nekoliko sektora za slobodnu prodaju da bi i ostali mogli da dođu da nekada vide omiljeni klub. Ako se ne varam 65k su sezonske. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 6 hours ago, Knipex said: Borusija Dortmund. Imaš opciju da najaviš da nećeš doći na utakmicu. Klub proda kartu i, čini mi se, 60% od cene karte ide tebi a 40% klubu. Ako ne najaviš i ne pojaviš se moraš da opravdaš. U slučaju da ne opravdaš dobijaš opomenu. Ako se ponovi gubiš sezonsku. Ovako je bilo pre 2 godine kada sam pričao sa rođakom od kolege koji živi u Dortmundu. U tom trenutku je postojala lista čekanja za sezonsku na kojoj je bilo oko 2500 ljudi... Njihov stadion je kapaciteta oko 80k, ali ne ide sve u sezonske. Postoji sektor za goste i nekoliko sektora za slobodnu prodaju da bi i ostali mogli da dođu da nekada vide omiljeni klub. Ako se ne varam 65k su sezonske. Čović nikada nije imao tih problema jer on proda tvoje mesto došao ili ne došao 🤣🤣🤣 Dva puta sam ostao ispred hale iako sam došao 2 sata ranije,Pao i Galata u Pioniru. 1 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 Kad se setim Tamburinjovih dopisivanja sa nekom devojkom iz uprave, baš na tu temu. Dva sata doći ranije i izvisiti za ulaz je baš hevi. Kod nas nije bilo takvih problema, da ja znam. Naguraju u Pionir svakog ko se pojavi pa makar zbog toga morali da pomere igrače i trenere na klupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 3 minutes ago, Barkley#34 said: Kad se setim Tamburinjovih dopisivanja sa nekom devojkom iz uprave, baš na tu temu. Dva sata doći ranije i izvisiti za ulaz je baš hevi. Kod nas nije bilo takvih problema, da ja znam. Naguraju u Pionir svakog ko se pojavi pa makar zbog toga morali da pomere igrače i trenere na klupi. Kako si mogao da zaboraviš? Marija je u pitanju 😉 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 1 hour ago, Barkley#34 said: Kad se setim Tamburinjovih dopisivanja sa nekom devojkom iz uprave, baš na tu temu. Dva sata doći ranije i izvisiti za ulaz je baš hevi. Kod nas nije bilo takvih problema, da ja znam. Naguraju u Pionir svakog ko se pojavi pa makar zbog toga morali da pomere igrače i trenere na klupi. Bilo nekad - sad mu ni Marija ne da sezonsku kartu ili ulaznicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 24 minutes ago, Ne sam Safete said: Daće nama EL i sudije da biramo ove sezone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 Negde procitah da Barsa hoce Ledeja. Vrv je buva s obzirom da oni izlaze na trziste zbog povrede Mirotica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 Bas je veliku traumu ostavila pozicija tri od prosle godine. Kakav preokret tu. Radije bih dao vecu slobodu Madaru a doveo jos jednog igrača na 4/5, ali videcemo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 Dupli vikend EL... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 Panter se raspucao po Amerikama.. ne valja to nikako 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 1 hour ago, Gb92 said: Panter se raspucao po Amerikama.. ne valja to nikako 😄 A Trae, koji je igrao protiv Pantera na toj tekmi (ima ga na trecoj slici), citira Kendrika: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Jbt zamenili smo Dangubu i Zagorca .... Ne verujem dok ne vidim na terenu da ih nema... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 oće biti kakvih pojačanja? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Cekamo neki novembar, da Nikolica shvati kako je u Rusiji zapravo hladno bez izleta po beloj Evropi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Mislim da cemo jedini u EL igrati bez prvog pleja i prvog centra. 2 1 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Zato ce biti jos sladje ako iz pozicije underdoga ostvarimo zapazen rezultat 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Quote Obradović o Partizanu: Zar ludost nekad nije dobra? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Dzaba sve bez Pengosa i Milutinova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Šta mislite o nekom kolektivnim odmoru? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljusha Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Kačeno već. Zvezda nešto bliža aerodromu zbog Železnika. 2 1 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts