Jakob Aman Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Niko ne spominje Lesora. Je l on imao ugovor na godinu dana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljusha Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Jeste. Slobodan je da bira novu sredinu ili da produzi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Moguće da grešim, al utisak mi je da se tu još ispituje tržište, a da se Lesor drži na stand by-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Lesor od prošle godine nije dobro rešenje za nivo Evrolige. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Kako smo igrali tesko da je iko od prosle sezone za nivo evrolige Napad nista ali zato odbrana busna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 A karte skupe : ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Istina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Nigel Williams-Goss (born September 16, 1994) is an American professional basketball player for Partizan Belgrade of the ABA League and the EuroLeague. Po vikiju imamo novog pleja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Zaista je za svaku pohvalu koliko ništa ne curi iz kluba. Iako bi se činilo da je to normalna stvar za jedan ozbiljan sportski kolektiv, u evropskoj košarci curi na sve strane. Čak su odustali i od nagađanja i famoznog "shows interest" one linera. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Možda nema šta da procuri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Opet vi o vikidpediji 😑 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Dobrodošao, i da razbiješ sezonu... 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Jel ga gledao neko? Na highlightsima nije loš... https://youtu.be/l7TuzCLRRyo Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Kakav smo mi smor od teme, treba nas zabraniti. Sve ću vas banovati, majku li vam vašu! 😁 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Mi smo aktivniji zbog vaseg pojacanja od vas.. ajde zivlje to malo 🤣🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 2 minutes ago, Cooper said: Jel ga gledao neko? Na highlightsima nije loš... https://youtu.be/l7TuzCLRRyo Ču je li ga gledao neko,ka u Ljetuvos Rytasu da igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Kuper se jedini trudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 28 minutes ago, Cooper said: Dobrodošao, i da razbiješ sezonu... Prvo što sam skontao je broj na dresu, tj. 1. A vidim da je Exum nosio 1 u Barsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Pa piše krupno Exum zadnji red. To je ljubav na prvi pogled.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Možda se Danga vraća 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 (edited) 53 minutes ago, Cooper said: Jel ga gledao neko? Na highlightsima nije loš... https://youtu.be/l7TuzCLRRyo Kupi gledas li ti sta osim Partizana? Sto se tice Exuma on jeste brutalno pojacanje za Partizan ali Zeljko opet nije doveo razigravaca a to vam fali. Exum jeste prenosio loptu u Barsi neke utakmice koje sam gledao, igrao je i na 2, ali on je po meni vise dvojka. Racionalnije bi mi bilo da se potrosili dosta manje para na Henrija ili Thompsona jer to je ono sto vama vise treba nego na Exuma. E sad ako ga Zeljko vidi kao trojku to je druga prica. Molim administraciju da ne shvati ovo kao tatisanje kacim informaciju Exumove plate u Nba u prosloj sezoni, znaci samo jedna informacija o vasem novom pojacanju. Naravno da ne mislim da ni blizu je ovolikk bio placen od Barselone niti od vas vec da se radi o klasi od igraca. https://hoopshype.com/player/dante-exum/salary/ Ukoliko se ne shvato svaki moj upis na vasoj temi kao provokacija, a ranije sam imao dosta ok upisa na ovoj temi, od mene dobijate sutra skauting izvestaj vaseg novog pojacanja. Edited July 10, 2022 by 1945 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodie Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Najlogičnije je da će igrati na 3. Ne verujem da je doveden kao plej, a u proseku ima 1.7 ast po meču. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Lik je igrao i došao kao trojka na mesečni ugovor da menja Higinsa. Pretpostavljam da se Željko dobro informisao kod Šarasa. A njima ne treba više. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 (edited) Dante Exum 3-ka btw, ponovo sam ljubomoran na vas potpis... odlican igrac. Edited July 9, 2022 by Tri Korne Penal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts