Aman 2 Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Janis se vraća u PAO. Jedini stranac koji nije ispunio očekivanja. Podredio se timu i prilično ispao iz koloseka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacool Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Eo sad i Slukasa hocemo… zajebali smo PAO… pola Evrope trazimo a bice neko ko se nije ni pomenuo, sto je odlika majstora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Partizan poslao zvaničnu ponudu Slukasu https://sportklub.n1info.rs/kosarka-euroleague-22-23/vesti-euroleague-22-23/partizan-poslao-zvanicnu-ponudu-slukasu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 2 hours ago, Ne sam Safete said: Nemamo poziciju divljak Znam, i to me jako boli. I znam da je nemoguće ali bih sve dao na svetu da vidim Žoca kada neko ispali trojku iz okreta sa 10 metara u 21. sekundi napada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Legenda kaže da je jednom bio jedan divljak, ali da je kod Žoca postao racionalan igrač, pa čak i kapiten. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 57 minutes ago, Volter said: Partizan poslao zvaničnu ponudu Slukasu https://sportklub.n1info.rs/kosarka-euroleague-22-23/vesti-euroleague-22-23/partizan-poslao-zvanicnu-ponudu-slukasu/ Želimir i njegova ljubav prema Sloukasu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Ko bi rekao da ono " SO ALL THE LIFE YOU WAIT FOR ME " može imati i ovo značenje. Verujem da ova ponuda nije ispaljena pre nekog kontakta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 4 minutes ago, DameTime said: Želimir i njegova ljubav prema Sloukasu 😄 Zelimir&Sloukas > Kapelo&Panući 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Ne bih ja vjerovao nečem što piše Sportklub. Evo reko nam Tegeltija da se opustimo, zadnje vrijeme došlo. [emoji2957] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 I ruke i noge za Slukasa dižem. On je plej i clutcher. Iako je u finalu eurolige promašio. Hiljadu puta je pogodio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Ništa ne bih dodao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 17 minutes ago, DameTime said: Želimir i njegova ljubav prema Sloukasu 😄 Zna Željko šta radi, ako je ovo tačno i ako Slukas dođe, biće brutalna bekovska linija Partizana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 51 minutes ago, longbowman said: Znam, i to me jako boli. I znam da je nemoguće ali bih sve dao na svetu da vidim Žoca kada neko ispali trojku iz okreta sa 10 metara u 21. sekundi napada. 50 nijansi ljubicaste i psovanje koje bi se i na Areni culo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 (edited) 20 minutes ago, Volter said: Zna Željko šta radi, ako je ovo tačno i ako Slukas dođe, biće brutalna bekovska linija Partizana. Meni ovo govori da je Dante bivši. EDIT Moramo da nađemo nekog novog simpatičnog dobricu za @DameTime Edited July 1, 2023 by goofy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Ne vjerujem da je Dante bivši dok ga ne vidim u drugom dresu.Biće da je nešto drugo ipak u pitanju. Podrška za Exum porodicu, zavolio sam matorog kao da mi je stric rođeni. [emoji853] 4 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Sloukas je gotov. Moze kao bekap na koji minut, sa vise prostora u kranchu kad ustreba, ali da mi vodi napad - no, sir. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 6 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Sloukas je gotov. Moze kao bekap na koji minut, sa vise prostora u kranchu kad ustreba, ali da mi vodi napad - no, sir. Vidim da je kod komšija Teo planiran za bekap, tako da može kod nas Slukas na istu poziciju, nemam ništa protiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 21 minutes ago, goofy said: Meni ovo govori da je Dante bivši. EDIT Moramo da nađemo nekog novog simpatičnog dobricu za @DameTime Spoiler Samo ti provociraj 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 14 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Sloukas je gotov. Moze kao bekap na koji minut, sa vise prostora u kranchu kad ustreba, ali da mi vodi napad - no, sir. Kosta bi bi dobar i da na treningu školuje Jama ružno kako treba se igra pozicija play-a. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Uvek mi je fascinantno u prelazno roku kada krenemo da ocenjujemo koji igrac nesto moze ili ne moze. Ispadne uvek da znamo bolje od Zeljka. Aj da premotamo nazad na “this time last year” i info da ce nam Dante igrati pleja. Od debeloguzog injury prona koji pleja moze samo na igrici da igra, dodjosmo 12 meseci kasnije do toga da se svi nadamo da cemo uspeti da ga zadrzimo i da nema adekvatne zamene za njega. Zato, sit back, relax and enjoy the ride. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 33 minutes ago, Klipan said: Uvek mi je fascinantno u prelazno roku kada krenemo da ocenjujemo koji igrac nesto moze ili ne moze. Ispadne uvek da znamo bolje od Zeljka. Aj da premotamo nazad na “this time last year” i info da ce nam Dante igrati pleja. Od debeloguzog injury prona koji pleja moze samo na igrici da igra, dodjosmo 12 meseci kasnije do toga da se svi nadamo da cemo uspeti da ga zadrzimo i da nema adekvatne zamene za njega. Zato, sit back, relax and enjoy the ride. Upravo ovo, pratim raspravu na temi kod komsija gde im ni jedan igrac nije dobar, trener i predsednik dovode igrace jedan drugom iza ledja, opsta histerija oko produzenja ugovora starosedeocima,... Dok ja licno, a verujem i vecina navijaca Partizana sedimo mirno i sa nestrpljenjem cekamo ko ce biti sledeci bez da razmisljam da li je to dobar potez ili ne, jer bilo da dodju Mirotic, Klejbur, Slukas i Dragic ili neko sasvim deseti za koga nisam ni cuo apsolutno verujem da je to ono sto je Zeljko zeleo i da ce biti sve OK. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Sloukas je gotov. Moze kao bekap na koji minut, sa vise prostora u kranchu kad ustreba, ali da mi vodi napad - no, sir. 53 minutes ago, goofy said: Vidim da je kod komšija Teo planiran za bekap, tako da može kod nas Slukas na istu poziciju, nemam ništa protiv. Cestitke, podigli ste nivo bahatosti na max 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Iz kluba demantovali da je ponuđen ugovor Slukasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 (edited) Po meni je propust što nismo doveli Williams-Gossa ako već baratamo tim nekim parama, on je i dalje gladan, mislim da će ove sezone imati ekstra motiv da se dokaže, jer ga Real nije zadržao iako bez njegove partije u G3 u Beogradu ne bi vidjeli F4. Za trojku bi trebalo pratiti šta će na ljetnjoj ligi da uradi Louis Olinde, ima elitnu visinu i dužinu za tu poziciju, a mislim da ima popriličan upside, procenti u EL 2022/23 su mu jako dobri, 59/39/80. Ako ne dobije ugovor u NBA, ja bih ga doveo. EDIT: Mirotić, Sloukas i ostali isluženi likovi nikako, eventualno ako hoće za svoj ćef i za male pare da odigraju sezonu u KKP kao pomoćni igrači. Takođe mi nije jasno zašto smo potpisali Puntera prije nego što smo riješili pitanje Exuma, za mene je on okosnica naše spoljne linije, two way igrač na tri pozicije, ako treba. Edited July 1, 2023 by Beonegro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts