Cooper Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Bogumi, pored trofeja, uštedeli smo dobre pare za sledeću sezonu... Quote Partizan je prošle godine „vajd kard“ platio pola miliona evra, a naredne će biti duplo skuplja – milion evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 1 hour ago, L' Imperatore said: Komšije, čestitke na zasluženoj tituli. Btw imam jedno pitanje koje nisam smeo da postavim ranije, da nebi to pogrešno razumeli kao provokaciju. Zato ču ga postaviti sad kad ste dobro raspoloženi pa vas boli qrac. 😄 Elem, šta je priča sa ledayovim šorcom? Jel istina da on to ne pere čitavu sezonu? I ako je tako, dali se to izmedju utakmica propisno skladišti kao nuklearni otpad i onda posle sezone zakopa negde z Bugarskoj/Bosni? On to namerno, da ga niko ne čuva, svi beže od njega... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 (edited) Edited June 23, 2023 by Ne sam Safete 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Eto ti sad, i meni nestalo reakcija… 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Ne brinemo za buducnost. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Uvek najmlađi nosi pehar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 19 minutes ago, Son_of_a_gun said: Eto ti sad, i meni nestalo reakcija… 🙄 Ditto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Čestitke Željku i momcima kao i svim navijačima KKP. Bila je ovo šašava sezona u najmanju ruku. Ostaje žal za onim propuštenim protiv Reala ali i ovo je sasvim dobra utešna nagrada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Nije 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 On 6/16/2022 at 2:32 PM, goofy said: hmmm... osećanja su mi baš podeljena... izvinjavam se što je tako Šilja je dosledan. Ovo citirano je drugi post na temi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Iz kog zamrzivača... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Nista nece nadoknaditi bol serije sa Realom. Osim osvajanja EL sledece sezone. I 99% tog bola proizilazi iz cinnenice da smo vodili 18 razlike i raspali se kao na dugme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Nadam se da je misija Kevin počela još jutros. Ako ostane Punter ostaće i svi ostali koje budemo htjeli, bez njega upitno.Ko će sad opet čekati novi tim dvije godine da se uigra. [emoji849]Blanko ček, prodaćemo neke njive ako zafali. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 5 hours ago, Kronostime said: Bila bi fora da se kamera okrenula, a ono niko ga ne sluša. 😄 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 (edited) 56 minutes ago, Alex_Serbia said: Nista nece nadoknaditi bol serije sa Realom. Osim osvajanja EL sledece sezone. I 99% tog bola proizilazi iz cinnenice da smo vodili 18 razlike i raspali se kao na dugme. uff koja je ovo slovenska sinteza, pre nego antiteza. Edited June 23, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 (edited) 9 hours ago, Ne sam Safete said: Kakva ljubav Jam & Zoc ❤️ Čini mi se da Želimir uvek ima nekog igrača, obično vrlo mladog, kog izdvaja na neki način. Najčešće tako što mu zvoca nad glavom više nego ostalima 😄 Mislila sam da je to Aleksa, ali sad bih rekla da je to ipak mali Madar. Još ga Yam izljubi posle ovog polivanja VodaVodom na pressu 😄 Edited June 23, 2023 by DameTime reči 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 plus mora da bude omiljeni igrac nizak, jer je zelimir nizak ko napoleon, za kosarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 5 minutes ago, uini said: uff koja je ovo slovenska sinteza, pre nego antiteza. Osecaj i kompenzacija su "Sad but true". Đems Hetfild, od hevi/treš metala Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 3 minutes ago, uini said: plus mora da bude omiljeni igrac nizak, jer je zelimir nizak ko napoleon, za kosarku. Niski treneri su najbolji treneri. Niski igrači su najbolji igrači. Niski ljudi su najbolji ljudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 pjax ima 203cm, sto se trenera tice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 2 minutes ago, DameTime said: Niski treneri su najbolji treneri. Niski igrači su najbolji igrači. Niski ljudi su najbolji ljudi. Palcice, ti li si, mori? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 2 minutes ago, Kronostime said: Palcice, ti li si, mori? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 18 minutes ago, DameTime said: Čini mi se da Želimir uvek ima nekog igrača, obično vrlo mladog, kog izdvaja na neki način. Najčešće tako što mu zvoca nad glavom više nego ostalima 😄 Mislila sam da je to Aleksa, ali sad bih rekla da je to ipak mali Madar. Još ga Yam izljubi posle ovog polivanja VodaVodom na pressu 😄 Najmanje je zvocao Panteru, onda slijede Zach i Jam. Moram priznati da me je iznenadila/ obradovala ovolika ljubav... Sigurniji sam da Jam ostaje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Jam ostaje sigurno jer ima ugovor, jedino da dođe neka nemoralna ponida iz Makabija. Mada mislim da i on zna da mu nije u interesu da čami tamo na kraju klupe jer to bi u ovom trenutku jedino mogao tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts