mfmilan Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Meni već muka od atmosfere na petoj, naročito nakon ovakvog performansa komšijskih navijača danas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Ovo samo kod nas može.Dajte nam licencu pa da se sami dave u blatu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 (edited) Nivo razočarenja je išao i na 12/10 na kraju se stabilizovao na solidnih 6.5/10. 🙂 Volio bih da dobijemo u petoj, ali pauza od košarke će u svakom slučaju vrlo dobro doći tamo do SPa. Edited June 20, 2023 by Shonewizard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Ovo su bila njihova sranja a sada ćeš videti naša sranja pa sam proceni koja ti se više sviđaju. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Opasno podseća na Doka Riversa i 3:1 najopasniji rezultat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Neverovatno pičkasto izdanje cele ekipe jedno 35 minuta utakmice. Jedino Aleksa je odigrao konkretno i ko čovek. Ako ništa dobro je da je bilo one serije na kraju makar, da ne bude totalno poniženje ova utakmica, tako da barem ima nekog momentuma pred majstoricu. Da je ostalo ono gaženje baš bi bila jadna atmosfera u ekipi. Na šta će to ličiti u Areni što se tiče navijanja, verovatno će biti užasno. Ja bih udario neku baš jaku "nismo isti" kampanju. Možda jedino to bi moglo da dopre do mozga ljudi. A navijači Zvezde su ovim performansom onako lepo zagrebali dno, jedino što je bilo jadnije i bednije od ovoga je bilo ono pljuvanje Vlade Jovanovića u Železniku. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 8 minutes ago, Luchifer89 said: E moj 2:2 rezultatu, we meet again... Ali ste prošli put igrali 5. u gostima. No, bili ste užasni tri četvrtine otprilike, i onda taman kad ste prišli na -7, o5 ste bili užasni. Izgubljena Madara pa promašaj KP iz tranzicije u trenutku kad ste hvatali priključak i tu je utakmica (definitivno) izgubljena. Odbranu ste igrali koncentrisanije nego u prvim tekmama, ali napad je jednostavno bio neoprostivo loš. Nije pomoglo ni što je Facu porobio na drugoj strani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 1 minute ago, nemanjaol said: Da je ostalo ono gaženje baš bi bila jadna atmosfera u ekipi. Prosle godine ste vi nas u game 4 nabili 30 razlike pa sta je bilo na kraju? Jbg, utakmicu po utakmicu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Reset na neki start sezone... Kako ono bese za ambicije i Lesora? Bas sramno i nadam se nemoguce za ponoviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 6 minutes ago, Barkley#34 said: Ovo su bila njihova sranja a sada ćeš videti naša sranja pa sam proceni koja ti se više sviđaju. Iskreno, ne mogu da očekujem ništa lepo u petoj, prosto je tenzija tolika. Samo nek ostane na tribini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Zbog ovoga je prednost domaćeg terena bila bitna.Idemo sada pred 20 hiljada naših da osvojimo ovo.P.S. Očekujte spinovanja, jutarnje programe i saopštenja na max do četvrtka. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Kako smo igrali dobro smo i prosli. Drago mi je da je atmosfera u hali bila za primer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Kako smo igrali dobro smo i prosli. Drago mi je da je atmosfera u hali bila za primer.Samo par sitnica iz džepova pred kraj utakmice , Bogdanovic solidan.Nije mi jasno samo što prizivaju Jabuselea, treba da potpiše za Czv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 4 minutes ago, Patriota iz kauca said: Zbog ovoga je prednost domaćeg terena bila bitna. Idemo sada pred 20 hiljada naših da osvojimo ovo. P.S. Očekujte spinovanja, jutarnje programe i saopštenja na max do četvrtka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 10 minutes ago, Don Dusko said: Prosle godine ste vi nas u game 4 nabili 30 razlike pa sta je bilo na kraju? Jbg, utakmicu po utakmicu. I u majstorici smo delovali skoncentrisanije, sa vise samopouzdanja. Odlucile su bas sitnice, neke nase losije odluke, Wolters i Kalinic 2/2 za 3. Uglavnom, stoji da nema nekih pravila, ali je momentum svakako kod vas, kao sto je bio kod nas prosle sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Just now, kendrick said: Uglavnom, stoji da nema nekih pravila, ali je momentum svakako kod vas, kao sto je bio kod nas prosle sezone. Ma znam, nego svaka utakmica nosi svoje cari.Pa Fener je nabio Efes 30 razlike u game 1 pa kako je prosao u seriji?Na to mislim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Utakmica u kojoj se vratila crno bela talija... Taman za finalni čin.Samo znam da će u četvrtak biti najbolja atmosfera ove godine i da će biti pečeni.. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Sve je ovo jako jako slabo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Konferencija Zeljka Obradovica... 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Iz ovog Obradovićeg nastupa zvuči kao da bi i on mogao da zapali na kraju sezone. A vala i ja se pitam šta ti igrači misle kad dolaze u ovo naše blato, šta treba recimo Naneliju da uopšte dolazi u kontakt sa navijačima na terenu, umesto da igra u nekoj Španiji bez takvih problema. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Just now, mfmilan said: Iz ovog Obradovićeg nastupa zvuči kao da bi i on mogao da zapali na kraju sezone. A vala i ja se pitam šta ti igrači misle kad dolaze u ovo naše blato, šta treba recimo Naneliju da uopšte dolazi u kontakt sa navijačima na terenu, umesto da igra u nekoj Španiji bez takvih problema. To je naravno i jedan od njihovih ciljeva, ali polako. Zeljko se obraca nekome drugom, nece ga tek tako oterati. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 2 minutes ago, mfmilan said: A vala i ja se pitam šta ti igrači misle kad dolaze u ovo naše blato, šta treba recimo Naneliju da uopšte dolazi u kontakt sa navijačima na terenu, umesto da igra u nekoj Španiji bez takvih problema. Kako se ispostavilo, ostade samo Spanija kao mogucnost jer Italija, Grcka, Izrael pa i tradicionalno Turska (ne toliko ove sezone) su gore od nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Ne znam zašto Željko pokušava da objasni, kome da objasni.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Kaže Ivanović da je publika napredovala - potpuno se slažem 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 5 minutes ago, Patriota iz kauca said: Ne znam zašto Željko pokušava da objasni, kome da objasni.. Vidiš da i ovde vade violinice i pitaju za sluh. Šuma, drvo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts