Charles De Ketelaere Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gos'n Čeda Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 ❤️ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 4 minutes ago, kendrick said: Leday i Smajlagic na 5 citav mec i bice non faktor. Ataman ga je tako neutralisao sa Pleissom i Sanlijem, a Zeljko je klasa iznad njega. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 16 hours ago, Alex_Serbia said: Funny story... Spadam u srećnih 5% muškaraca koje njihove tašte obozavaju koliko i svoje kćerke. Pre 5-6 godina mi je poklonila ranac koji moje lenjo dupe nije do sada zamenilo za drugi (doduse, ovaj se drzi izvrsno, valjda je to razlog). Po prvi put od cetvrtka sam imao potrebu da iz stana izađem sa rancem. 15tak minuta od izlaska i nepovratnog udaljavanja sam se zapravo setio ciji logo/grb je na rancu, jer o tome nisam imao potrebe ranije da razmisljam...😬😬😬 Tako da, ako vidite vitkog, prosedog, 38-godisnjeg lika sa grbom Reala na rancu, ne pucajte! Nikada ne znate neciju pricu i okolnosti 😑😆 Mozda je tasta samo bila veoma dalekovida... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 (edited) 8 minutes ago, Kooineeperk said: Mozda je tasta samo bila veoma dalekovida... U tom slucaju kudos to her, svaka joj cast REALno 😁 Edited April 30, 2023 by Alex_Serbia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacool Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 (edited) Potpuno ocekivano za Tavaresa… mislim da postoji 1% sanse da igra, igrace jer su videli kako su prosli u drugoj utakmici, takodje Mateo mora da spasava svoju guzicu… mislim da trunke ne bi trebali da kalkulisemo, nego i mi svim raspolozivim silama na njih u trecoj… pa sta bude.. vazni su im Dek i Jabusele tako da ce i oni koliko toliko biti oslobljeni… da je lako, ne bi nas zapalo… i da…verovao bi da mozemo i da se ave ovo sa suspenzijama desilo a da su oni obe pobedili… a kako necu sada… i nije fer prema ostalim momcima unapred ih otpisivati edit: ovaj sa arene kaze da nema Tavaresa Edited April 30, 2023 by Zacool 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Real gubi kod kuce od Zaragoze na poluvremenu, Simanic im 14 strpao. U raspadu su bukvalno, zavrsava njih Partizan i sa suspenzijama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Tavares ne igra.Babusere sve redovno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacool Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Raspadaju se, sa sve Deckom i Jabuseleom… bez njih bice jos gori.. Tavares se cuva onda za utork, ali mislim da nema sansi da odigra vise od 20 min… mislim da sad niko ne moze ni da predpostavi na sta cemo da licimo i kako ce ta utakmica da ode… I malo ovde treba uci sa rezervom.. i mi smo se “raspadali” protiv Igokee i slicnih… al smo na kraju dobijali… 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljusha Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Kakve veze ima što Panter mačka neće igrati protiv Barse, pa igraće u finalu Stvarno došli dani pobede 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Andjusic mora da bude u pravom svetlu, dovoljno je iskusan da povuce sad kad je najbitnije. I Aleksa da poludi. Bez obzira na Pantera, voleo bih da prođemo sa 3 0. Sve ostalo je kockanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted April 30, 2023 Author Share Posted April 30, 2023 Koja je Andjušina najbolja partija u sezoni? Pametnom dovoljno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Andjusic nece ulaziti sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Ako cemo se oslanjati na Andjusica, zatvaraj radnju. Bice katastrofalno tesko napraviti adjustment protiv ovako duboke ekipe da se minimizira hazard njegovih i minuta Tristana/Balse koji ce gotovo izvesno morati da im se daju da nam ne popadaju nosioci koji su dostupni. Bukvalno samo neko tesko ludilo sina Avrama moze da nam obezbedi i egal tekmu, kamoli nesto vise. Naravno da bih i ja zeleo da se posao zavrsi sto pre, ali to sada prosto nije moguce. Mislim da je to odavno jasno i Zeljku. Covek je mozda fajter, ali nije imbecil i te price kako nece pustiti ni dete u tablicu ovde ne piju vode. Prosto su okolnosti takve da mora da se izabere manje zlo i oceni 'kontrolisani rizik'. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 (edited) Igrace Tavares protiv nas 1000% i to ce da guli mega minute, ako se Ćuska pita. Mateu dupe zavisi od toga. Jedino da Edi proceni/odluci da je sansa za prolaz Reala mizerna, pa da cvrsto odbije da rizikuje svoje zdravlje i karijeru. Edited April 30, 2023 by Alex_Serbia 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Interesantno da Hezonja nije bio u sastavu. Randolph opet samo 6 minuta, pa i Poirier malo minuta (18) obzirom da je jedina prava petica u sastavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Ja sam očigledno jedina budala, i ovde i u rl, koja misli da treba pustiti obe, ispeglati kazne, i odvaliti ih ponovo u Madridu. Glede situacije, gde u 3 utakmici(ili obe u Bg) cedimo igrače do poslednjeg atoma snage, igramo egal, izgubimo, i odemo polumrtvi u Madrid vs pa išli smo i iz Fuenlabrade u istoriju, za što ne možemo da probamo i Madrid. Gde grešim u računanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacool Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Pa gresis ier se svaka kalkulacija vrati kao bumerang.. plus ce momentum uzasno biti na njihovoj strani, plus sudije itd ako bude ikako mogucnosti, odvaliti ih odma u utorak 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 (edited) 30 minutes ago, KockoOblo said: Ja sam očigledno jedina budala, i ovde i u rl, koja misli da treba pustiti obe, ispeglati kazne, i odvaliti ih ponovo u Madridu. Glede situacije, gde u 3 utakmici(ili obe u Bg) cedimo igrače do poslednjeg atoma snage, igramo egal, izgubimo, i odemo polumrtvi u Madrid vs pa išli smo i iz Fuenlabrade u istoriju, za što ne možemo da probamo i Madrid. Gde grešim u računanju? Grešiš u mnogo toga, al prevashodno da nije u našem DNKu, da puštamo utakmice. Da ne spominjem, da bi svaka naredna pobeda Reala, njima digla moral i bili bi bliži preokretu. Na kraju krajeva, imamo dve utakmice pred našim navijačima i potpuno je suludo namerno dopustiti da dođe do toga da jedna utakmica odlučuje. I to u Madridu. Ajde da vidim da neko kaže Željku, "E sad ćemo da pustmo dve utakmice koje nas potencijalno vode na F4". Idemo u meso, svaku narednu, pa ako nas nadigraju tri za redom, pružimo ruku. U suprotnom, odnosmo u Kaunas. Edited April 30, 2023 by Xpert 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 22 minutes ago, KockoOblo said: Ja sam očigledno jedina budala, i ovde i u rl, koja misli da treba pustiti obe, ispeglati kazne, i odvaliti ih ponovo u Madridu. Glede situacije, gde u 3 utakmici(ili obe u Bg) cedimo igrače do poslednjeg atoma snage, igramo egal, izgubimo, i odemo polumrtvi u Madrid vs pa išli smo i iz Fuenlabrade u istoriju, za što ne možemo da probamo i Madrid. Gde grešim u računanju? Potcenjujes fakat da bi u G5 Real povukao svaku vezu, uslugu, lobi, duska dugouska, MCU i SW fransizu samo da prodju dalje. Na cist basket, normalno sudjenje i kompletni, verujem da bismo mogli I do 3.pobede u Madridu. A iscedjeni fizicki za G5 svakako ne bismo bili, jer se opet pravi pauza 4-5 dana izmedju. 1-2 i 3-4 se igraju sa danom pauze. Just now, Xpert said: Idemo u meso, svaku narednu, pa ako nas nadigraju tri zaredom, pružimo ruku. U suprotnom odnosmo u Kaunas. Ovoliko veliki covek nisam, posle svega, jer bi njihov prolaz bio sve samo ne u ravnopravnim snagama. Svaka cast ostalima ako jesu. 50 minutes ago, Beonegro said: Interesantno da Hezonja nije bio u sastavu. Randolph opet samo 6 minuta, pa i Poirier malo minuta (18) obzirom da je jedina prava petica u sastavu. Pa cuvaju ih za Bg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 5 minutes ago, Alex_Serbia said: Pa cuvaju ih za Bg. Hezonja baš djeluje kao lik kojem je duša u nosu i treba mu odmor... Randolph očito da ne može više od nekoliko minuta, a Kruško je danas prosto bio loš, šut 1/6, čini mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Apsolutna bi glupost bila ici na 2 poraza u Bg pa onda sa kompletnom ekipom po prolaz u Madrid. Koliko god da su ovi u kurcu 2 pobjede u Areni bi ih vratile iz mrtvih i jako tesko bi bilo dobiti ih u G5 u Madridu i za mnogo jacu ekipu od Partizana. Mislim da Partizan moze ovo zatvoriti cak i u G3 bez obzira na suspenzije, Real je prosto u raspadu trenutno i ni slucajno im ne treba davati sansu da se vrate u zivot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 18 minutes ago, Beonegro said: Hezonja baš djeluje kao lik kojem je duša u nosu i treba mu odmor... Pa oni svakako racunaju na 2 meca u Bg u razmaku od 48h... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 12 minutes ago, Alex_Serbia said: Pa oni svakako racunaju na 2 meca u Bg u razmaku od 48h... Pa neka izgube prvi i mogu da odmaraju 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Kako ih iz mrtvih vraća činjenica da će dobiti 2 utakmice protiv Balše, Tristana, Trivuna i Andjušića? Usput nahranjeni u Areni, napušeni od cele Evrope, i našim osmehom posle obe izgubljene. Na kraju, nije li na nama da odredimo kako ćemo da umremo, a ne kako hoće EL i madridisti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts