Don Dusko Posted Thursday at 11:36 AM Share Posted Thursday at 11:36 AM 2 hours ago, realno *w said: Recite mi jednu stvar: Da li je po vama normalno jučerašnje Plavšićevo objašnjavanje kako je super logičan potez da Kalinić napravi namernu, nakon što mu je Larkin probacio kroz noge? Pri tome, ni najmanje ne mislim da pričam o Kaliniću. Ništa strašno, takvi igrači koji igraju sa velikom energijom, teško podnose takve raspade u igri, pa kad onda dodje takav neki potez, izgube kontrolu i šta je tu je. Ali mi nikako ne može biti normalno da jedan komentator 2 minuta bez prestanka ponavlja da kako tako iskusan igrač kao Larkin mora da zna da mu sledi takvo nešto kad uradi takav potez, kako je to najnormalnija stvar u košarci itd. Pa koliko klinaca to gleda i sluša? Oooozbiljan kreten, ako mene pitate. Plavsic je tu da opravda sve vadete domacih igraca.Msm da je to uradio neki stranac u Zvezdinom dresu ne bi bio ovako blag. Nije normalno da komentator podrzi taj potez jer ispada kada bilo ko krene da te ponizava da je uredu da ga ti bacis na pod fizickom silom. Pre svega ne treba dozvoliti da te neko ponizava.Jesu frustracije kod Kaline ali opravdavati potez. Jedno je kad mi ovde na forumu a drugo kada je ovako pred sirokim auditorijumom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Thursday at 11:45 AM Share Posted Thursday at 11:45 AM (edited) Mani lično je Darko Plavšić užasno iritantan komentator. Sinoć sam drugo poluvrjeme gledao bez zvuka pa nisam čuo šta je rekao za tu situaciju Kalina/Larkin. Čovjek ili konstantno mrači kao da prenosi sahranu, ili ga s druge strane opuca neki ničim izazvan hajp i krene da maleriše kako Zvezda ima nikad bolju, odličnu, šansu da slavi konačno protiv Efesa u Istanbulu, a utakmica nije ni počela maltene. Ne kapiram zaista. Ima dobre tekstove, ali samo komentarisanje utakmica užas. Kovačić zna manje košarke od njega ali nekako mi je slušljiviji mnogo. Edited Thursday at 11:46 AM by Dzo23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts