SuperTraktorko Posted Friday at 09:58 PM Posted Friday at 09:58 PM 6 hours ago, McLeod said: Veceras dobijaju Valensiju svakako za dalje cemo videti 4 hours ago, McLeod said: Partizan tradicionalno prekida Fenerove serije pobeda tako da je to bas fiks kec. Jbg, ocekivano. Ne moze se silom protiv madjije. 5 1
MrTripleDouble Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) obozavam ovog lika lagano od 1:51:00 do kraja Edited 16 hours ago by MrTripleDouble 2 1
SuperTraktorko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Cerekam se kao kreten naglas na sred kancelarije. Mislim da su mi krenule suze od smeha
MrTripleDouble Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 18 minutes ago, MrTripleDouble said: obozavam ovog lika lagano od 1:51:00 do kraja hajlajci: 1:54:35 1:55:25 1:55:40 2:04:23 1
NMX Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ajde na stranu ovaj rijaliti lik... Mene zanima koncept ovakvog lajva. Ko uz prenos cele utakmice na nekom TV kanalu ode na neki strim (ovaj kuzma, stex, ludi pantic...) i kao - pratim utakmicu u strimu dok slusam lika koji sedi u studiju i gleda TV. Ok, ako neko nema prenos pri ruci ali ko kuci uzme i pusti ovo i tako prati utakmicu? Jedino sto ja vidim je da se ovo posle utakmice secka i vade biseri ovakvih budala koje lupetaju u ovim prenosima 5
Don Dusko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Dobro sto kuka al sto kritike primaju samo amerikanci to je druga stvar.
MrTripleDouble Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 8 minutes ago, NMX said: Ajde na stranu ovaj rijaliti lik... Mene zanima koncept ovakvog lajva. Ko uz prenos cele utakmice na nekom TV kanalu ode na neki strim (ovaj kuzma, stex, ludi pantic...) i kao - pratim utakmicu u strimu dok slusam lika koji sedi u studiju i gleda TV. Ok, ako neko nema prenos pri ruci ali ko kuci uzme i pusti ovo i tako prati utakmicu? Jedino sto ja vidim je da se ovo posle utakmice secka i vade biseri ovakvih budala koje lupetaju u ovim prenosima pa rece da ima i po 700 coveka u lajvu nego kazi ti meni ko to dok gleda tekmu ode na neku 'lajv temu' na forumu i kao gledam tekmu i pisem zilion postova od kojih su 99% postova pljuvanje po svojim igracima? oooh wait... 1
NMX Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 minute ago, MrTripleDouble said: pa rece da ima i po 700 coveka u lajvu nego kazi ti meni ko to dok gleda tekmu ode na neku 'lajv temu' na forumu i kao gledam tekmu i pisem zilion postova od kojih su 99% postova pljuvanje po svojim igracima? oooh wait... Košarkaški forum, telefon u ruci...to i da razumem (sem dela oko kpljuvanja igrača, to je za psihijatriju) ali ovo... 700 kažeš Svaka čast ako iko ovo može da sluša uživo
MrTripleDouble Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 minute ago, NMX said: Košarkaški forum, telefon u ruci...to i da razumem (sem dela oko kpljuvanja igrača, to je za psihijatriju) ali ovo... 700 kažeš Svaka čast ako iko ovo može da sluša uživo bas suprotno evo primer mog matorog koji svake nedelje gleda nekog lika koji radi prenose utakmica blizanaca na youtubeu jer nema arenine kanale. kako to da ne razumem, a da imam razumevanje za likove koji dok traje utakmica iskucaju milion poruka, sa nepogresivim stavom da su oni za sve u pravu u vezi izmena igraca, pozivanja akcija, defanzivnih sema, ko u datom trenutku treba da bude na terenu itd
SuperTraktorko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 23 minutes ago, NMX said: Ajde na stranu ovaj rijaliti lik... Mene zanima koncept ovakvog lajva. Ko uz prenos cele utakmice na nekom TV kanalu ode na neki strim (ovaj kuzma, stex, ludi pantic...) i kao - pratim utakmicu u strimu dok slusam lika koji sedi u studiju i gleda TV. Ok, ako neko nema prenos pri ruci ali ko kuci uzme i pusti ovo i tako prati utakmicu? Jedino sto ja vidim je da se ovo posle utakmice secka i vade biseri ovakvih budala koje lupetaju u ovim prenosima Mislim da je valjda zamisao/koncept to da su ti livestream podcasteri kao neka savremena varijanta radio spikera. Naravno, u praksi najveca korisnost je post-factum slusati bisere i smejati se.
Don Dusko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Neka rade/slusaju ljudi kako im je volja.Samo su ekranizovani. A YT ili tako neka platforma ima veci reach od nekog foruma. Zamislite da krenu odavde biseri da se vade a ima ih.
Recommended Posts