MilošVB Posted April 6 Posted April 6 22 minutes ago, Don Dusko said: Ostade Arena bez tona na Barsi vs Real Madrid. Španci pumpaju? 2
suptil Posted April 7 Posted April 7 Onaj Lucic iz Telekoma rece da Arena sport pregovara sa vecinom komentatora sa sportkluba. Kupili su prava koja je imala firma sportklub a nisu kupili sport klub tako da nisu otkupili i radna mesta na sportklubu. Tako da sad sa vecinom pregovaraju o prelasku na Arenu.
Урош19 Posted Tuesday at 06:07 PM Posted Tuesday at 06:07 PM Razočaraću se ako ne bude vandrednog javljanja Miloša i Edina povodom čistke u Denveru 1
nemanjau5 Posted Tuesday at 06:35 PM Posted Tuesday at 06:35 PM (edited) Meanwhile legenda NBA kosarke jedan jedini - Zaza Pachulia je gost nove epizode X&O's chat podcasta kod Edina. Edited Tuesday at 06:36 PM by nemanjau5 1 1
NMX Posted Wednesday at 07:14 AM Posted Wednesday at 07:14 AM On 4/7/2025 at 5:03 PM, suptil said: Onaj Lucic iz Telekoma rece da Arena sport pregovara sa vecinom komentatora sa sportkluba. Kupili su prava koja je imala firma sportklub a nisu kupili sport klub tako da nisu otkupili i radna mesta na sportklubu. Tako da sad sa vecinom pregovaraju o prelasku na Arenu. Šta god mislio o Telekomu, ako Lučić ne laže - ovo je dobra vest. Na Arenu je već prešao onaj old school lik sa pokojnog SOS kanala, Vladimir Živković, prenosi holandsku ligu poslednjih cirka 20 godina. Naleteo za vikend na tekmu Ajaxa, on prenosi na Areni. Bio je na SK do skoro. Isto tako, juče sam gledao Kecmanovića sa Tiafoom u Monaku. Komentator Arene od tenisa zna poen, aut, mreža, kraj meča, pobednik je Tiafoe. Jezivo. Tako da su tu šuplji samo tako.
Nenadd Posted Wednesday at 08:37 AM Posted Wednesday at 08:37 AM 1 hour ago, NMX said: Šta god mislio o Telekomu, ako Lučić ne laže - ovo je dobra vest. Na Arenu je već prešao onaj old school lik sa pokojnog SOS kanala, Vladimir Živković, prenosi holandsku ligu poslednjih cirka 20 godina. Naleteo za vikend na tekmu Ajaxa, on prenosi na Areni. Bio je na SK do skoro. Isto tako, juče sam gledao Kecmanovića sa Tiafoom u Monaku. Komentator Arene od tenisa zna poen, aut, mreža, kraj meča, pobednik je Tiafoe. Jezivo. Tako da su tu šuplji samo tako. Meni se ucinilo da je Kole radio taj prenos? Mada ti je poenta na mestu, stvarno im fali ljudi tamo..
Mairosu Posted Wednesday at 10:12 AM Posted Wednesday at 10:12 AM 16 hours ago, Урош19 said: Razočaraću se ako ne bude vandrednog javljanja Miloša i Edina povodom čistke u Denveru Razočaraj se. 😄 4
Урош19 Posted Wednesday at 10:41 AM Posted Wednesday at 10:41 AM 28 minutes ago, Mairosu said: Razočaraj se. 😄 4
fradler Posted Wednesday at 03:51 PM Posted Wednesday at 03:51 PM 6 hours ago, Nenadd said: Meni se ucinilo da je Kole radio taj prenos? Mada ti je poenta na mestu, stvarno im fali ljudi tamo.. Da, Kole im je tzv. premium komentator za tenis, on prenosi srpske igrace. Sad je radio Novakov mec i uzasan je... Od pohvalnih stvari se moze reci da poznaje pravila, sve ostalo je katastrofa. Tezak ustogljenko, Noleta konstantno oslovljava punim imenom i prezimenom. "Odlican forhend Novaka Djokovica" Sve vreme ravna linija, bez emocija, bez ikakve involviranosti... Korektan kosarkaski komentator, al' ovo na tenisu je debakl, gori je od onih pacera sa Eurosporta. 1 1
Rex Posted Wednesday at 07:35 PM Posted Wednesday at 07:35 PM 3 hours ago, fradler said: Da, Kole im je tzv. premium komentator za tenis, on prenosi srpske igrace. Sad je radio Novakov mec i uzasan je... Od pohvalnih stvari se moze reci da poznaje pravila, sve ostalo je katastrofa. Tezak ustogljenko, Noleta konstantno oslovljava punim imenom i prezimenom. "Odlican forhend Novaka Djokovica" Sve vreme ravna linija, bez emocija, bez ikakve involviranosti... Korektan kosarkaski komentator, al' ovo na tenisu je debakl, gori je od onih pacera sa Eurosporta. Ja bih rekao da nije do njega. Pogledaj malo neke medije koji su pod direktnom državnom kontrolom - sve je ravno i bez loženja. Dok na informeru recimo Novaka uopšte nema. A kod medija koji nisu pod direktnom državnom kontrolom, već su samo saradnici, znatno je spušten ton i Đoković se više ne tretira kao "naš". Tako da verujem da je na Areni palo takvo naređenje. Moje mišljenje, nikakav insajd info nemam.
Nikom nista Posted Thursday at 08:36 PM Posted Thursday at 08:36 PM Sad sam gledao Partizan i u pravu ste... ovaj Lončar je bas, bas iritantan...
Barkley#34 Posted Thursday at 08:41 PM Posted Thursday at 08:41 PM Oni kojima je smetala preterana politizacija prenosa sada mogu da odahnu. Inače, mene bi bilo sramota da radim prenos a da znam da se smanjuje ton publike. Ne mislim na Lončara, on je ionako smrad. 1
Carl Johnson Posted Thursday at 08:45 PM Posted Thursday at 08:45 PM Alal vera ako ste kleli Zvalavog onoliko koliko nije bilo tona publike. Arena Sport, popusis mi kurac 3
Smrtokapa Posted Thursday at 08:57 PM Posted Thursday at 08:57 PM (edited) Jel ovo Rada osoba koja traži od Ćusa da prokomentariše Ljuljovo čobansko ponašanje? Edited Thursday at 08:57 PM by Smrtokapa 2
Shikamaru Posted Friday at 09:02 AM Posted Friday at 09:02 AM On 4/9/2025 at 5:51 PM, fradler said: Tezak ustogljenko, Sve vreme ravna linija, bez emocija, bez ikakve involviranosti... E, zato treba slušati kako prenosi odbojku, ono je fantazija Lik se uživi više nego pola njih na terenu, kad god repka (i to posebno ženska) igra ja uvek tražim dal Kole prenosi jer ono je spektakl 2
Chaos Is Me Posted Friday at 09:09 AM Posted Friday at 09:09 AM Lončar završava prenos juče "Partizan je zaslužio da pobedi" kao da je u pitanju fudbal pa ti protivnik metno jednu kontru igrajući bunker sve vreme a ti se ispromašivao. Kad ono i indeks debelo na strani Reala. Tragedija od lika. 1
Rex Posted Friday at 09:47 AM Posted Friday at 09:47 AM Eto i njih dvojice na Areni, što je olakšanje. Prošla trka je bila neslušljiva. https://www.instagram.com/p/DITIvS7sZrJ/
Miki28 Lakers in 5 Posted Friday at 06:57 PM Posted Friday at 06:57 PM Pogledati snimak na Areni 5 meca Hamburg-Braunsvajg, posebno od 80-85 i skontati kakve amatercine rade na Areni. Covjek je u nekoliko navrata u istoj recenici mijesao Braunsvajg i Ajntraht da covjek ne zna koji mec je uopste u pitanju. O tome da nisu imali ni grafiku da ne pricam
Recommended Posts