Don Dusko Posted December 19, 2024 Share Posted December 19, 2024 2 hours ago, realno *w said: Recite mi jednu stvar: Da li je po vama normalno jučerašnje Plavšićevo objašnjavanje kako je super logičan potez da Kalinić napravi namernu, nakon što mu je Larkin probacio kroz noge? Pri tome, ni najmanje ne mislim da pričam o Kaliniću. Ništa strašno, takvi igrači koji igraju sa velikom energijom, teško podnose takve raspade u igri, pa kad onda dodje takav neki potez, izgube kontrolu i šta je tu je. Ali mi nikako ne može biti normalno da jedan komentator 2 minuta bez prestanka ponavlja da kako tako iskusan igrač kao Larkin mora da zna da mu sledi takvo nešto kad uradi takav potez, kako je to najnormalnija stvar u košarci itd. Pa koliko klinaca to gleda i sluša? Oooozbiljan kreten, ako mene pitate. Plavsic je tu da opravda sve vadete domacih igraca.Msm da je to uradio neki stranac u Zvezdinom dresu ne bi bio ovako blag. Nije normalno da komentator podrzi taj potez jer ispada kada bilo ko krene da te ponizava da je uredu da ga ti bacis na pod fizickom silom. Pre svega ne treba dozvoliti da te neko ponizava.Jesu frustracije kod Kaline ali opravdavati potez. Jedno je kad mi ovde na forumu a drugo kada je ovako pred sirokim auditorijumom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted December 19, 2024 Share Posted December 19, 2024 (edited) Mani lično je Darko Plavšić užasno iritantan komentator. Sinoć sam drugo poluvrjeme gledao bez zvuka pa nisam čuo šta je rekao za tu situaciju Kalina/Larkin. Čovjek ili konstantno mrači kao da prenosi sahranu, ili ga s druge strane opuca neki ničim izazvan hajp i krene da maleriše kako Zvezda ima nikad bolju, odličnu, šansu da slavi konačno protiv Efesa u Istanbulu, a utakmica nije ni počela maltene. Ne kapiram zaista. Ima dobre tekstove, ali samo komentarisanje utakmica užas. Kovačić zna manje košarke od njega ali nekako mi je slušljiviji mnogo. Edited December 19, 2024 by Dzo23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted December 23, 2024 Share Posted December 23, 2024 Gov..ivi mozzart sport i njihovo izveštavanje live košarke zvezda -partizan...imate li malo obraza stvorovi pristrasni. Na sta liči izveštavanje iz minuta u minut. Tolika pristrasnost nije zabeležena. Ovo im nije prvi put da pristrasno staju na jednu stranu bez I malo objektivnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 23, 2024 Share Posted December 23, 2024 Mislio sam da je Karović bar malo bolji od Cakovića ali mrtva trka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 Ko nije naleteo na Plavsiceve prenose grcke lige, taj ne zna sta je otaljavanje posla. Desava se da prodje po nekoliko napada a da se brat ne oglasi, tek povremeno procedi rezultat ili nesto tipa "nema pogotka", "pogodak za 2 poena", a i to onako nekim polumrtvackim glasom. Mislim da je danas na mecu mecu Oli - Lavrio doslovno zadremao u par navrata... 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Ja mislim da se Darko tokom prenosa Zveznih utakmica (i reprezentacije ali to je dosta ređe) toliko emotivno isprazni da mu posle treba nekoliko dana da se povrati. Protiv Barse gledam prenos na ELTV i u jednom trenutku dok Davidovac izvodi bacanja kaže komentator nešto tipa: Pogledajte hladnokrvnost i mirnioću sa kojom igrač izvodi bacanja. To se ne može reći i za kolege sa srpske televizije koji sede u kabini pored moje. Ko njih je interesanto kao i događaji na terenu". Posle sam video SK snimak i Darko je baš navijački prenosio. Tako da nekako i mogu da razumem tu njegovu nezaineresovanost dok prenosi timove za koje ne navija. A pretpostavjam da je mnogo drugačije kad komentarišeš utakmice iz hale gde te cela ta atmosfera ponese u odnosu kad to radiš sam iz studija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjau5 Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 drugari evo mene da vam javim da je ove sedmice gost u x&o podcastu proslavljeni italijanski trener Ettore Messina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Gospodin Edin Avdić. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxP Posted January 1 Share Posted January 1 Kakav pacijent je ovaj Edin, lik je u poslednjem podkastu sa svojim jadnim drugarom Milosem, ponistio Zvezdinu pobjedu u gostima nad Fenerom, kao da je bilo protiv Crnokose. Odvratan je lik i strasan licemjer 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 1 Share Posted January 1 Dugo se skrivao ali je konacno skinuo masku. Razumem sve ide na partizanove utakmice gleda iz prvog reda, ali zar je toliko tesko zadrzati neku objektivnost majka mu stara. Pobeda protiv Barselone mozda jedina gde je pohvalio igru Zvezde i gde nije prosipao stare fraze kako protivnik ima povredjene igrace. Cak je umanjio pobedu Zvezde protiv Fenera u gostima 😂 U ovoj zemlji se sve svodi da li si prikljucen crvenom ili crno belom taboru. Bas imam nisko misljenje o sportskim novinarima u Srbiji generalno gde ce za putovanje na gostovanju sa klubom ili za prisustvovanje na novogodisnjem koktelu uciniti sve samo da bi bili tamo. Da se ogradim cast pojedincima 2 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted January 1 Share Posted January 1 (edited) Edina je doktor robotike izponizavao uzivo u programu krajem prosle sezone i ovaj to ocigledno ne moze da zaboravi, iako je cutao kao slina dok ga je Covic prevaspitavao. “Nista specijalno” je pobeda Zvezde protiv Fenera u gostima, pa onda kaze posle 5 minuta za Partizanov trijumf protiv njih u Areni da je “zlata vredan”(dosli su posle dva blowout-a od po 30 razlike). Edited January 1 by Carl Johnson 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 1 Share Posted January 1 Izgleda da sam samo ja slep kod Edina i ne vidim to nipodastavanje Zvezde u podcastu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTraktorko Posted January 1 Share Posted January 1 (edited) 56 minutes ago, Carl Johnson said: Edina je doktor robotike izponizavao uzivo u programu krajem prosle sezone i ovaj to ocigledno ne moze da zaboravi, iako je cutao kao slina dok ga je Covic prevaspitavao. “Nista specijalno” je pobeda Zvezde protiv Fenera u gostima, pa onda kaze posle 5 minuta za Partizanov trijumf protiv njih u Areni da je “zlata vredan”(dosli su posle dva blowout-a od po 30 razlike). Pa za Partizan ta pobeda i jeste zlata vredna. 😄 Ne znam što se toliko potresate, Edin nije Zvezdin fan, a nije čak ni Partizanov, više je Obradovićev. Imate tu u studiju osvedočenog navijača Zvezde zajedno sa Edinom. Who cares. Edited January 1 by SuperTraktorko 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted January 1 Share Posted January 1 1 minute ago, SuperTraktorko said: Pa za Partizan ta pobeda i jeste zlata vredna. 😄 Ne znam što se toliko potresate, Edin nije Zvezdin fan, a nije čak ni Partizanov, više je Obradovićev. Imate tu u studiju osvedočenog navijača Zvezde zajedno sa Edinom. Who cares. I to sto kazes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted January 2 Share Posted January 2 On 1/1/2025 at 4:48 AM, MaxP said: svojim jadnim drugarom Milosem pwaky 1 3 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxP Posted Friday at 01:24 PM Share Posted Friday at 01:24 PM On 1/2/2025 at 12:50 PM, Mairosu said: pwaky Izvini brate 😂 Samo me nervira pristranost, bar u podkast formatu ne ocekujem da je vidim, a ovdje je bas ocigledna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Friday at 01:32 PM Share Posted Friday at 01:32 PM Gledao sam podcast i nigde nisam video nipodaštavanje Zvezde. Edin je čak više puta napomenuo da je pobeda protiv Barse baš velika i najvrednija do sada. Ako je i bilo smanjivanja efekta pobede protiv Fenera, to je vrlo moguće zato što se on još na početku sezone opredelio da mu se ne sviđa kako je sklopljen Fener i kako igraju, a činjenica je da imaju ozbiljnih problema sa povredama cele sezone, pa i u tim utakmicama protiv Beogradskih blizanaca. Baš ružni i maliciozni komentari ovi iznad. 7 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted Friday at 04:59 PM Share Posted Friday at 04:59 PM btw, svi svake godine dobijemo pozive na ng koktele i tome sl. bukvalno nije nikakva ekskluziva otići na taj događaj (ako si medijski radnik tj) niti si se "prodao" ako si otišao. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted Friday at 06:49 PM Share Posted Friday at 06:49 PM Ja toliko gotivim i postujem Edina da mi ne bi smetalo sve i u gtr majici da vodi podcast 😀 Naravno, postovanje i za naseg @Mairosu Koliko vas je super slusati, da mi sva putovanja deluju duplo kraca 😁 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted Saturday at 08:03 AM Share Posted Saturday at 08:03 AM Odličan Đorđe Đogo kod Jao Mileta... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strah od vozova Posted Tuesday at 10:31 AM Share Posted Tuesday at 10:31 AM Ali kako je opisao igrace Unikahe. Kao da je igrao protiv onih vanzemaljaca u Space Jam-u. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted Tuesday at 01:24 PM Share Posted Tuesday at 01:24 PM (edited) On 1/3/2025 at 2:32 PM, Chaos Is Me said: Gledao sam podcast i nigde nisam video nipodaštavanje Zvezde. Edin je čak više puta napomenuo da je pobeda protiv Barse baš velika i najvrednija do sada. Ako je i bilo smanjivanja efekta pobede protiv Fenera, to je vrlo moguće zato što se on još na početku sezone opredelio da mu se ne sviđa kako je sklopljen Fener i kako igraju, a činjenica je da imaju ozbiljnih problema sa povredama cele sezone, pa i u tim utakmicama protiv Beogradskih blizanaca. Baš ružni i maliciozni komentari ovi iznad. To sto se Edinu ne svidja kako je Fenerbahce sklopljen nema nikakve veze s tim da ga je Crvena Zvezda otkinula u gostima nakon sezone u kojoj su izgubili samo dve utakmice kod kuce u Evroligi. Nije lako dobiti u Istanbulu, a pogotovo je tesko rutinirati 20 razlike. Edited Tuesday at 01:25 PM by Carl Johnson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts