Del Piero Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Meni je svaka recenica koju Kari izgovori suvo zlato. Kakav smek taj covek ima u govoru, to je nesto neverovatno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 super mi je bilo što im je podelio ona pisma sa govorom (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Zaglavio termometar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Ja nisam odgledao još nijednu epizodu. Sutra se vraćam sa mora pa ću natenane, redom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Duda LOL. Ladno nisu cenzurisali ovaj deo sa mudima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 epizoda solidna k'o bogdanović Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Pricao je to vec Duda. Rasko i Stime kraljevi. Stime je jos proslu oricao kako se gurao u prve redove na doceku. Normalno, ponio sendvic sa sobom da ne ostane gladan 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 A Jovic sa 12 godina ukrao caletu auto i takodje krenuo na docek? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Meni je ova 5/6 epizoda najlošija. Pola vremena priča Gurović, zatim Čabarkapa, Rakočević...jako malo aktera koji su zaista odlučivali na terenu su pristali da govore. Onda ovi jezivi novinari Panjković i Ilija Goran Kovačić. Dejan Cukić i Žarko Zečević...baš mi nije legla ekipa 😄 Kako su bile sablasno prazne tribine na meču Španija - YU u grupi...strašno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Ja baš mislim da je ekipa uradila sjajan posao sa epizodom iz Indya uzevši u obzir ko ih je sve ispalio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Pa Kari je definitivno bio ključan za tu epizodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Meni na kraju nije jasno sta su uradili sa Bodirogom? Imao je dve recenice u cetvrtoj epizodi i nijednu u petoj. Nemoguce da su se dogovorili da se nadju za dve recenice. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 To sam i ja pomislio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 2 hours ago, Del Piero said: Meni na kraju nije jasno sta su uradili sa Bodirogom? Imao je dve recenice u cetvrtoj epizodi i nijednu u petoj. Nemoguce da su se dogovorili da se nadju za dve recenice. kao sto je nemoguce da su se nasli sa radjom i kukocem za dve lajne. veliki propusti al ajde, da ne sitnicarim Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Kukoceve lajne su uzete iz filma 250 stepenika, ne secam Radjinih, ali vrlo je moguce da su i njegove iskoristili 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Koji kreten trenutno komentariše snimak Nemaca i Frenkija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Odgledao sam prve 3 epizode Zlatnih momaka i to izgleda sasvim dobro, kritike bi se svodile na neko sitničarenje. Jedina ozbiljna mana je THC na kraju. Videćemo da li će mi naredne 3 epizode pokvariti utisak. Čak mi je simpa fora iz emisije broj 2 sa onim matoraćima koji su putovali u Manilu, a čak mi je i Moka simpatičan u epizodi iako generalno nemam lepo mišljenje o njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Te je mozda i najbolja epizoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Moj ep. ranking : 2, 4, 5, 6, 3, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Ok, ali u pogledu ovog serijala treba istaci da su na zadatu temu autori razgovarali sa takvom grupom velicina, sto je do sada nezabiljezeno. Od Skansija do Milosa masa legendi, Dude, Pesica, posebne pohavle i za Menegina i Janakisa. A ako nisu razgovarali bar su ubacili licna svjedocanstva, tipa Zeravicino, Novoselovo i sl. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 O kojoj katastrofa pesmi pricaju u 5-oj epizodi? Mis'im meni su sve te navijacke katastrofa al bas da cujem i tu od koje ih bio blam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 da nije ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Ovo ti je izbaceno nakon prvenstva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Sad slušam pa kontam, mada sam pomislio da je možda samo spot naknadno. Sve u svemu, ne znam na šta su mislili 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts