uvrnuto Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 A vrhunac Kuzma: "Ovo je bio dobar momenat da se navijači zaista zabave i fantastična poruka i način na koji su je poslali." Nakon skandiranja Kosovo - Srbija. Gospodi pomiluj. 1 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 bas sam tad pomislio, uvrnuto, ova je za tebe. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 1 hour ago, uvrnuto said: A vrhunac Kuzma: "Ovo je bio dobar momenat da se navijači zaista zabave i fantastična poruka i način na koji su je poslali." Nakon skandiranja Kosovo - Srbija. Gospodi pomiluj. 48 minutes ago, uini said: bas sam tad pomislio, uvrnuto, ova je za tebe. Vise se ceni :"Kosovo je Srbija" nego transparent"odbrana, odbrana Partizane odbrana". :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 1 hour ago, uvrnuto said: A vrhunac Kuzma: "Ovo je bio dobar momenat da se navijači zaista zabave i fantastična poruka i način na koji su je poslali." Nakon skandiranja Kosovo - Srbija. Gospodi pomiluj. Kako bi ti meni slusao "Orahovcu basto rajska" od Pedje i Ultra Copa 10 h na repeat 3:-) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 2 hours ago, Kosjan Willavić said: Kako bi ti meni slusao "Orahovcu basto rajska" od Pedje i Ultra Copa 10 h na repeat 3:-) Nije ultrakop ali mislim da ispunjava standarde: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Nista Uvrnuto, menjaj zastavu u:Po Kosovu opet cemo brati bozur jednog dana Ako treba cekacemo i hiljadu Vidovdana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 "Malo su ga potcenii igraci Valencije ali Dobric nikada ne promasuje stalno" Kakva izjava sunce ti jebem Umro sam od smeha kad je to rekao..Još uvek mi smešno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Mile je mnogo bolji voditelj i urednik nego sto je bio igrac 😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Odličan večerašnji podcast tj. gost kod Jao Mileta, Ermal Kuqo (Kurtoglu)... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 8 hours ago, bekrinjo said: Odličan večerašnji podcast tj. gost kod Jao Mileta, Ermal Kuqo (Kurtoglu)... ah, ermal kuqo, sa kojim sam se jednom napičkao na tw. kad je bio onaj adria open tokom korone imao je tiradu nekih less than friendly postova o novaku, kako je ovakav i onakav, ugrožava javno zdravlje itd, i onda napisa "i'd have rafa or roger every day over him!", na šta mu ja odgovorim "coming from a clippers executive, I'm not surprised you're settling for second and third best", onda je usledilo sakrivanje tweetova i otpraćanje. bilo je vrlo civilizovano, na nekom nivou. al' sad vidim i blokiran sam, pa dobro, life goes on štos kaže. 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 37 minutes ago, Mairosu said: ah, ermal kuqo, sa kojim sam se jednom napičkao na tw. kad je bio onaj adria open tokom korone imao je tiradu nekih less than friendly postova o novaku, kako je ovakav i onakav, ugrožava javno zdravlje itd, i onda napisa "i'd have rafa or roger every day over him!", na šta mu ja odgovorim "coming from a clippers executive, I'm not surprised you're settling for second and third best", onda je usledilo sakrivanje tweetova i otpraćanje. bilo je vrlo civilizovano, na nekom nivou. al' sad vidim i blokiran sam, pa dobro, life goes on štos kaže. Pusti ti to twitter tatisanje, nego jal je spreman nba podcast? 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 57 minutes ago, Horium said: Pusti ti to twitter tatisanje, nego jal je spreman nba podcast? 😁 izašao u utorak, dr vojo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 1 hour ago, Mairosu said: izašao u utorak, dr vojo Bome, bolje sam prognozirao plej-in od vas dvojice 🤭 Zezam malo, ali uzivao sam u osvrtu svejedno. Dalas i Portland def najveca razocarenja, ali bice vrlo zanimljivo na sta ce liciti Juta i OKC sledece sezone. Imam velika ocekivanja, not gonna lie. Boze zdravlja i da Indijana zalici na nesto za par sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 @Mairosu Kad večeras izlazi podkast o večitima i ABA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Ovaj što prenosi Partizan misli da je Grigonis Grk😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 2 minutes ago, Perkos2 said: Ovaj što prenosi Partizan misli da je Grigonis Grk😄 Kako ga nije sramota da ovoliko navija za Partizan - nije komentator nego navijač. Stamota za SK! 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 6 minutes ago, Veteran said: Kako ga nije sramota da ovoliko navija za Partizan - nije komentator nego navijač. Stamota za SK! Pa srpski komentator prenosi srpski klub u evropskoj utakmici, logicno da ce da navija. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 3 minutes ago, СтелаРоса said: Pa srpski komentator prenosi srpski klub u evropskoj utakmici, logicno da ce da navija. Tacno. Stvarno ne vidim problem. Domaci komentatori su uvek pristrasni prema domacim timovima (a cesto i prema domacim igracima in general) i ne vidim tu nista cudno i abnormalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 U redu. Medjutim on ima identičan stav i kad igraju dva domaca tima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 1 hour ago, Veteran said: Kako ga nije sramota da ovoliko navija za Partizan - nije komentator nego navijač. Stamota za SK! Nije kao plavšić dežurni kritičar nego navija, meni nije problem što navija nego što ne zna osnovne stvari o košarci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Meni je gori onaj sa Arene koji prenosi Aba ligu jer mislim da tamo ne bi bas trebao da favorizuje bilo koji tim, a on kada Partizan igra onu ekipu sa druge strane ne ferma ni dva posto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Jbt koga boli cose sto su komentatori pristrasni? Ja bih prvi voleo da prenose objektivno ali znam da je to tesko je smo svi mi navijacki obojeni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 (edited) Ma italijanski i spanski komentatori uopste ne navijaju za svoje klubove u prenosu inace 🙃 To samo nasi tako🙃 Edited April 14, 2023 by Zvezdinho 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Meni ne smeta što je lik ložana, ne smeta mi ni što slabo zna košarke, dok pobeđujemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts