Del Piero Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) 4 hours ago, Sector said: Vidim da su Urugvajci dobili Turke. Tu je naravno i legendarni Esteban Batista. 😄 zajeban rezultat je 95:86, lako se permutuje Edited June 30, 2021 by Del Piero 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Meksiko bolji od Rusije, nekih osam razlike na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Slovenija razbila Angolu. Jedina repka koja moze da se suprostavi timu USA ako se plasiraju na OI 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 prosek godina brazilaca, skromnih 46 ☕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Meksiko je bio dobar i protiv Nemaca, zamalo im je pobegla pobeda. Gust je bio gledati Ajona kako poentira. S druge strane, Obst je pokazao neke meni interesantne karakteristike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Ovo je nerealno koliko Hrvati ne mogu nista da odbrane. A Brazil bas nista posebno.Ocekivao sam da se lagano plasiraju na OI Hrvati, imaju laksi turnir nego pred Rio i jos igraju kod kuce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Aco ih unistio visemjesecnim mindfuckom kroz medije. Car. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 "Hrvati mogu učiti iz ovoga. Bila im je loša noć, vjerojatno nisu ovo očekivali od nas. U eventualnoj utakmici u finalu ih nećemo moći iznenaditi na isti način, no vjerujem da je ovaj Brazil mnogo jači od Hrvatske", istaknuo je. Aco Srbine 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Hahahahahah na finjaka. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Koliko su samo hrvati ocajni. Skocio sam danas do pionira da bacim oko na clavella Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Slovenci igraju strasan basket, nadam se da ce se plasirati na Olimpijadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Radujem se i jedva cekam to finale Litva-Slovenija. Bukvalno 50-50 tekma. Litvanija domacin, opaka centarska linija Valanciunas-Sabonis koja ce praviti velike probleme Slovencima koji su dosta tanki pod kosem sa Tobijem kao jedinim dostojnim visokim, ali koja doduse i nije toliko kompaktibilna jer ne mogu zajedno da igraju, okruzena dosta boljim suterima nego ranijih godina, dok se na drugoj strani sve ocekuje od Doncica koji ce morati da izvuce GOAT partiju, uz dobre partije Prepelica, Dragica, Blazica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Babo ubacio 38 poena, sto je tacno polovina poena Hrvata, ali dzabe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Ispali Hrvati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Nice and easy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 E, jebajga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Litvanija ima jedno veliko prokletstvo. Njima dva ubjedljivo najbolja igrača igraju na poziciji centra. Onda se dođe do nekih komičnih situacija u kojima Sabonis ćoškari i glumi stretch četvorku. Jako je zajebano danas složiti napad sa dva centra u ekipi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Navijam sutra za Sloveniju da izbaci Litvaniju i olaksa nam malo borbu za medalje na OI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Zar se nismo jednom opekli na Slovence? [emoji846]Kad je Luka u pitanju, ja bih uvijek preskočio taj lakši put [emoji16]Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Bravo za bracu Nemce potpuno zasluzeno su ponizili hrvate Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Da sam Srbenda ne bih se radovao ovom porazu Hrvata. Prolaz jednih i drugih na OI je bila idealna prilika za stoka razliku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 49 minutes ago, Shonewizard said: Zar se nismo jednom opekli na Slovence? Kad je Luka u pitanju, ja bih uvijek preskočio taj lakši put Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk A i na Litvance.. Nekako mislim da bi pre preziveli ludilo Doncica nego Valancunas + Sabonis ako ne bude Milutinkv igrao Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Prenosi li neko Kanadu i Grcku veceras? Sportklub od 12 kanala na 15 prenosi Vimbldon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Bogami Česi muče Kanadu, vidjećemo dokle će izdržati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Za mene ne bi bilo iznenadjenje da Cesi osvoje ovaj turnir. Jedan od standardnijih i uigranijih rostera, svi znamo i kako su odigrali SP bez Veselog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts