Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Zsto ne pratite predkvalifikacione olimpijske turnire. Ima dosta zvucnih imena koja ucestvuju. Za Bosnu je debitovao Garza, dosta je ubrazo kretanje otkako je u NBA ligi, na koledzu se kretao kao puz.

Edited by Miki8
  • Like 1
Posted (edited)

Kad je Ljubiša Preletačević hteo da učestvuje na nekim izborima i kad je došao da podnese zahtev tamo su mu rekli ne može lista da se zove po imaginarnom liku.

Morali su brzo da nađu nekog ko će da promeni ime. E ja znam lika koga su brzo našli

Edited by Milos 3.14
Posted
Dobri Nemci, nema šale sa njima. 
Mi nikad nismo imali u sezoni 7 igrača u NBA i ne samo mi...ali i da jesmo nikad ni petoricu ne bi okupili u repku.

Edit:
Francuska je do sada imala 42, Srbija 30, Hrvatska 23 i Španija 20 NBA igrača...to su cifre za Evropske zemlje. Rekorderi su Kanadjani sa 60.

Nemce kao i u većini timskih sportova jednostavno ne možeš dobiti na foru ili pregaziti na startu i onda samo privesti susret kraju. Mora protiv njih da se taljiga do zadnje sekunde.
Posted
Just now, Skyglider said:

Baš dobra utakmica Nemačka vs Kanada, ode u produžetak

Odlična. Da ne znaš, mislio bi neki semiš minimum. Toliko je borbeno.

Posted
9 minutes ago, Kenozoik said:

Odlična. Da ne znaš, mislio bi neki semiš minimum. Toliko je borbeno.

Da , utakmica baš kao da je polufinale SP, Kanađani dobiše na kraju poenom razlike ali Nemci baš dobar utisak ostavljaju, još igrali bez Schroedera poslednjih 5 minuta reg dela i ceo produžetak , morao napolje zbog 5 PF

Posted

Polako, postacete svi believeri u Nemce poput mene, nase snage jacaju. Kanadjani iskreno bolji nego sto sam mislio, bas su duboki.

Jebeno bi nama bilo za medalju i da smo u punom sastavu, objektivno.

Posted
6 minutes ago, McLeod said:

Jebeno bi nama bilo za medalju i da smo u punom sastavu, objektivno.

Subjektivno.

Samo, jbg. imamo Karija za selektora. Da je on to što je nekada bio, šetali  bismo do medalje u punom sastavu.

Ni zlato ne bi bilo daleko..

• Like 2
Posted
Just now, Kenozoik said:

Subjektivno.

Samo, jbg. imamo Karija za selektora. Da je on to što je nekada bio, šetali  bismo do medalje u punom sastavu.

Ni zlato ne bi bilo daleko..

Sa ovim zrebom i ovako i onako imamo sansu za polufinale, a posle ko zna. Ali ovo su jako kvalitetne ekipe.

• Like 1
Posted
9 minutes ago, McLeod said:

Sa ovim zrebom i ovako i onako imamo sansu za polufinale, a posle ko zna. Ali ovo su jako kvalitetne ekipe.

Ne sporim. Nemci su me veoma prijatno iznenadili i prošle godine. Odličan basket na individualni kvalitet koji imaju u par igrača. 

Kanadjani su odlični mada verujem da ih ovakve , na broju, svi gledamo prvi put.

Medjutim.. da smo u punom sastavu (!! , ne pamtim kada se to desilo zadnji put), sa 2001 Karijem..Ni jedan tim  sa ovog MB ne bi trebalo da nam bude preveliki problem, osim, naravno USA i možda Fra ( zbog snage i atletike) .

Nevezano za žreb.

Posted

Nekako smo skloni potcjenjivanju Španaca, a kad čovjek pogleda ko je svjetski šampion - Španija, ko je evropski šampion - opet Španija. Malo previše da bi bilo slučajno. Odlični večeras, liči na otvorenu utakmicu do kraja... :thumbsup:

• Like 7
Posted

Lopta kod ovih brzih pasova amera po spoljnoj liniji ide tako snažno da bi je Boriša primio licem.
Juče dvadesetogodišnji ruki Dimeca volinu u zagradjivanju tresnuo o parket ko džak cementa.

Pitanje je da li će španci moći da guraju u ovom tempu i u zadnjem frtalju.
Očigledno je ko može.

Posted
dobri su španci ali im fali neki surovi trpač, više nego ludi plej, taj deo nadoknađuju izvrsnim kretnjama lopte i bez lopte
Upravo tako. Kada se umore i ovi tanki procenti šuta će im kalirati. Teško je usporiti amere a nemoguće je igrati u njihovom tempu.