Pero_Cameron Posted July 3 Share Posted July 3 9 minutes ago, neko me sabotira said: Ma ja sam se samo tješio vašim ohrabrujućim prognozama (ko je rekao @Pero_Cameron). Sami su me iznenadili moji igrači 😀 Salu na stranu, trademark NZ je da pogadjaju sve i svasta ali da jednostavno pokleknu pred sam kraj kad sut stane. Nisam uzeo u obzir da im je rival najbaksuznija selekcija na svijetu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3 Share Posted July 3 3 minutes ago, Pero_Cameron said: Sami su me iznenadili moji igrači 😀 Salu na stranu, trademark NZ je da pogadjaju sve i svasta ali da jednostavno pokleknu pred sam kraj kad sut stane. Nisam uzeo u obzir da im je rival najbaksuznija selekcija na svijetu. Pa u I poluvremenu je bilo 10-15 za 3 a u II poluvremenu ocaj. I pored toga su izvukli pobedu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted July 3 Share Posted July 3 U timu sa Aytonom, Hieldom, Gordonom najbolji strijelac Edgecombe, tek dolazi na koledž, 2005. godište. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3 Share Posted July 3 Bahami posle Finaca preslisali i Poljsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 3 Share Posted July 3 Nešto mi ovi Grci nisu simpatični. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 3 Share Posted July 3 Kalates/Walkup/Papanikolau/Janis/Papajanis 2024 godina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 3 Share Posted July 3 Kad gledam Grčku 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 3 Share Posted July 3 Impresivna pobeda Filipinaca. Odakle izvukose ove igrace, maltene potpuno nov tim u odnosu na svetsko prvenstvo. Sigurno su se i Gruzijci sokirali ovim rezultatom, inace tesko da bi Dzile postedeo Shengeliu i maltene pustio niz vodu tu prvu utakmicu. Treba im +19 za prolaz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 3 Share Posted July 3 Vidi ti Grka, 56 poena za poluvrijeme. Kalates sutira trojke ko Klay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 3 Share Posted July 3 Ne znam da li su Dominikanci neko merilo ali Grci izgledaju dosta dobro dok im upada šut, Spanulis je dovoljno mudo da meće Janisa na 5 gde je on i najprpduktivniji za fiba košarku. Takođe Grci imaju prelepe dresove. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 3 Share Posted July 3 Bruno Fernando vs Spanija. Bori se batica samo tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 3 Share Posted July 3 Francuska uništava Tursku u prijateljskoj utakmici 20-5 nakon 7 minuta igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 3 Share Posted July 3 Jel ovo Lorenzo posećivao turske ugrađivače kose? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 3 Share Posted July 3 15 minutes ago, Chaos Is Me said: Jel ovo Lorenzo posećivao turske ugrađivače kose? Mislim da ne, nosio je traku pa zato je cudan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 3 Share Posted July 3 Vidite dal je sve ok sa Pradiljom? Al ga je brat zakucao jujuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 3 Share Posted July 3 Kakav poster Souze na Pradilji jao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 3 Share Posted July 3 Francuzi dobili Turke tacno 50 razlike u prijateljskoj. Doduse Turci bez Senguna, Bitima, Osmana... Glavni igraci im Korkmaz, Sanli i Biberovic. Bas bas tanko. Dal neko zna dal su naturolizovali nekog posle Larkina i Vilbekina ili dal planiraju? A Francuzi stvarno su premocni fizicki i defanzivna sila. Nilikina, Kordinije, Jabusele, Gober, Lesor, Vembi itd. Toliko su jaki na visokim pozicijama da ne osete izostanak jednog Poarjea a brace Fal nema ni na sirem spisku. Ne treba zaboraviti da igraju kod kuce i zato su u par najvecih favorita za medalje. Bas, bas jaka reprezentacija. Okobo, De Kolo, Nilikina, Maledon, Hifi, Batum, Furnije, Kordinije, Kulibali, Hoard, Jabusele, Vembanjama, Lesor, Gober... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 4 Share Posted July 4 Litvanci se jedva izvukoše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 4 Share Posted July 4 Au sad vidim Zubac protiv Novog Zelanda 29+16 za indeks 43 i opet su izgubili. Hezonja šutirao iz igre 6 od 22. Teško će ići protiv Grčke koja je sposobna da stegne odbranu žestoko. Mislim da Hrvati nemaju nikakvu šansu protiv njih, a Slovenci samo uz neku svemirsku partiju Dončića plus da prokenja šut za 3 role playere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 4 Share Posted July 4 (edited) Šut Turske kad je Vembi bio na terenu: 1/24. Edited July 4 by Problem sa licnim greskama 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 4 Share Posted July 4 14 hours ago, Don Dusko said: Bahami posle Finaca preslisali i Poljsku. Geldao sam tu utakmicu, nisu ih baš preslišali Bahami, držali se Poljaci dugo, držali su priključak ali uvek kad bi se približili Bahami bi se odlepili na 10+ , jednostavno kvalitetnija su reprezentacija od Poljske to se videlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 4 Share Posted July 4 12 hours ago, Brat od Korneta said: Doduse Turci bez Senguna, Bitima, Osmana... Glavni igraci im Korkmaz, Sanli i Biberovic. Bas bas tanko. Dal neko zna dal su naturolizovali nekog posle Larkina i Vilbekina ili dal planiraju? Biberović se vodi kao naturalizovan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 4 Share Posted July 4 5 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Šut Turske kad je Vembi bio na terenu: 1/24. 15 hours ago, Brat od Korneta said: Francuzi dobili Turke tacno 50 razlike u prijateljskoj. Doduse Turci bez Senguna, Bitima, Osmana... Glavni igraci im Korkmaz, Sanli i Biberovic Pa McLeod je rekao da su kurton od tima, što znači da idu bar do polufinala 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted July 4 Share Posted July 4 (edited) Дајте линк за Словенију Ух пребацио сам да играју сада а оно у 16:30 Edited July 4 by Bogoljub Gagic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 4 Share Posted July 4 22 minutes ago, Darko said: Pa McLeod je rekao da su kurton od tima, što znači da idu bar do polufinala Da budem iskren, nisam verovao da su kurton (to sam mislio zadnje godine pa su me ovde svi ispljuvali 😄), ali ni ja nisam mislio da ce osvojiti medalju mada su ovi tornjevi u reketu izgleda zaista dosta dosta veliki cheat code. Ali je Turska smesna ekipa, docice pravi izzavoi. Za nedelju dana cemo odmeriti snagu protiv njih, bice odlican test. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts