Pero_Cameron Posted July 2 Share Posted July 2 (edited) Informacije iz prve ruke od sina Saricu 1 asistencija za trojni dvojček Edit: više ne fali, i on i Doncic tripl dabl. Edited July 2 by Pero_Cameron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 2 Share Posted July 2 Sramotni su Slovenci. Hrvatska ima odličnu petorku ili bolje reći četvorku jer Filipović nema šta da traži protiv ozbiljne odbrane, čudi me da neko od Drežnjaka nije dobio koji minut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted July 2 Share Posted July 2 Vise igraca ispade ima SC Derby na ovim kvalifikacionim turnirima no Real 😅 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 2 Share Posted July 2 SC Derby pametno radi, pre par dana doveli Ivana Bogdanovića iz Cedevite Junior ZG, Bojanov rođak koji bi trebao biti vođa U20 reprezentacije 🇭🇷 na EP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 2 Share Posted July 2 Uprkos tripl dablu katastrofalno je igrao Doncic. Bas se videlo da je isceđen, kao da je igrao na x0.25 brzini. Nije cak bilo ni one njegove karakteristicne ljutnje na sve i svasta. Izgleda da je Jokic bio u pravu kad je otkazivao zbog umora svoja ucesca. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 2 Share Posted July 2 (edited) Sta se desava sa Spellmanom? Vidim da igra za Liban, totalno sam ga izgubio iz vida posle GSW-a, a imao je par solidnih rola tu, mogao je da bude igrac za klupu. Edited July 2 by Igor_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 3 Share Posted July 3 On 7/1/2024 at 2:17 AM, McLeod said: Odavno niste bili bas ovako tragicni. Mozda ona ekipa sa Ramljakom i matorim Roko Lenijem je bila gora, osim te se ne secam gore I posle ovoga, naravno pobeda protiv Slovenije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabadabaadu Posted July 3 Share Posted July 3 Odgledah Litvance malo, jako su loši. Nema tu nikakvog kvaliteta a Sabonis izgleda izgubljen u vremenu i prostoru. Nisu uopšte oni favoriti protiv Italije. Takođe mislim da će Bahami pobijediti Španiju, opasni si jako pogotovo kad je u pitanju jedna utakmica gdje ako ova trojica daju svoj maksimum Španci su tanki sa kvalitetom jako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 3 Share Posted July 3 Mislim da će Španci rutinirati Bahame. Litvanija - Italija može biti zanimljivo ali dajem prednost Litvancima ipak. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 3 Share Posted July 3 Brazilci izgubili Neta zbog povrede za ostatak turnira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 3 Share Posted July 3 8 hours ago, Igor_ said: Sta se desava sa Spellmanom? Vidim da igra za Liban, totalno sam ga izgubio iz vida posle GSW-a, a imao je par solidnih rola tu, mogao je da bude igrac za klupu. Trenutno više liči na ćuftu nego na košarkaša 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 3 Share Posted July 3 Kakvi su Grci sad? Sećam ih se u bliskoj prošlosti kao teške ciglare, protivnik skupi reket zbog Janisa a ovi spolja vola ne mogu da ubodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 3 Share Posted July 3 I dalje su ciglari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 3 Share Posted July 3 Popriličan smor od utakmica prvog dana, najinteresantnije bilo Finska - Bahami. U svakoj grupi je bar po jedna krš ekipa i onda se gubi draž, zanimljivo će biti tek kad krene eliminacija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 3 Share Posted July 3 gde moze da se vidi raspored tekmi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 3 Share Posted July 3 Ovde: https://www.fiba.basketball/en/events/fiba-olympic-qualifying-tournament-2024-valencia-spain https://www.fiba.basketball/en/events/fiba-olympic-qualifying-tournament-2024-san-juan-puerto-rico https://www.fiba.basketball/en/events/fiba-olympic-qualifying-tournament-2024-piraeus-greece https://www.fiba.basketball/en/events/fiba-olympic-qualifying-tournament-2024-riga-latvia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 3 Share Posted July 3 Bahrein ima kosarkasku reprezentaciju. Ovo zaista nisam znao do rezultata koji procitah jutros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 3 Share Posted July 3 Veceras krecu Janis i druzina u 20h protiv Dominikanske Republike. Na zalost bez KATa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3 Share Posted July 3 FIBA CL kvalitet utakmice Crna Gora vs Cameroon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 3 Share Posted July 3 Na sta lici CG krv ti jbm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3 Share Posted July 3 Just now, Miki28 Teoljub said: Na sta lici CG krv ti jbm Kad ti je najbolji igrac Kraljevic Marko(Simon the great) sta reci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 3 Share Posted July 3 Kakav bekovski tandem Drobnjak-Popovic, sve prsti od inteligencije i kreacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 3 Share Posted July 3 Vooch je prilicno propao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 3 Share Posted July 3 Nadam se da je ovo poslednje takmicenje sa Perry. Lik je uzasan. Bravo mali, kakve 2 trojke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3 Share Posted July 3 Je li se meni cini ili je Vuch nikad gori? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts