Squabbit Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 19 minutes ago, delgado said: Duhoviti ste obojica 800. Kvalitetan humor 😁😁😁 @uini diraju nam malog uh uh.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 Ono sto su Australci odigrali u prvom poluvremenu protiv Litvanije je do sada najbolja i najlepsa kosarka prikazana na ovom SP. Svaka im cast... ono sto pruzaju Mils i Bejns je neverovatno. Najjaci neamericki konkurent nasima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 (edited) Uopste AUS je super tim.. ovi bekovi su komplement u pm, dole su jaki + Jingles koji daje tu atipicnost Pomogla im malo Lietuva jer su zadnja 3 min imali bar 4,5 jako losih napada, pa promasena bacanja, Sabonis zicer na min do kraja.. Treba se cuvati njih jer cenim da ce zeleti osvetu da Rio Edited September 5, 2019 by Squabbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 A Francuzi osvetu za prethodno SP. Kako stoje stvari, i ako se dalje nastavi ocekivanim tokom, jedna od te 2 reprezentacije nas ceka u SF a zamerili smo se obema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 Dobra je Australija, ali kontam da imamo potencijala da ih masakriramo kao Kanada u trecoj cetvrtini ili da ih sustizemo kao Litvanija danas ako treba. Ne potcenjujem ih, stvarno su dobri ali bih rekao da ćemo izaći na kraj s njima budemo li at our best. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 (edited) "We know Japan is gonna come and play hard".. Voimja oca. Edited September 5, 2019 by Cavani 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 Ono, ajd' sto inace od pro sportista se i ne mogu ocekivati ne znam kakve izjave osim sablonskih, ali sve i da se trude svaki put da kazu nesto drugacije, ne ide i ne bi islo, jer moze da ispadne lose, arogantno, nebulozno i ko zna kako sve ne, ako izadju iz sablona, a to je no no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 (edited) Australija je super, ali ipak sumnjam da ovi trecepozivci mogu da doprinose u eliminacijama ovako. U prevodu, rotacija im je kraca od nase iako mi u rosteru imamo i Raduljicu i Bircevica i cetiri beka pride od kojih su Micic i Guduric trenutno izgubljeni kao sjaj u travi. Edited September 5, 2019 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 (edited) Pitanje za upucenije. Zasto za Francusku ne igra Lovernj, da li je u pitanju neka povreda ili nesto drugo? Filipinci imaju jednog solidnog NBA igraca, Dzordan Klarkson. On navodne ima neke filipinske korene i dobio je filipinsko drzavljanstvo. Znam da se on dosta trudio da se pitanje drzavljanstva i nastupa za Filipine resi. Bio je i na sirem spisku za prvenstvo. Zna li se razlog zasto ga nema u sastavu na ovom prvenstvu? Edited September 6, 2019 by A sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Lovernj je povrijedjen, ne znam sta jez sli kazu ugrozava mu i karijeru. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chupa Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 U Kanadi bas vlada patriotizam svi ocigledno jedva cekaju da predstavljaju zemlju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 9 hours ago, McLeod said: Australija je super, ali ipak sumnjam da ovi trecepozivci mogu da doprinose u eliminacijama ovako. U prevodu, rotacija im je kraca od nase iako mi u rosteru imamo i Raduljicu i Bircevica i cetiri beka pride od kojih su Micic i Guduric trenutno izgubljeni kao sjaj u travi. Ko ti spada u te trećepozivce? Igru im nose Mils, Ingles, Bejns, Deli i Bogut, što je i očekivano. Trećeg visokog traži između Lendejla i Keja, za to malo što očekuje od njih, neko će uvek odraditi. Golding je baš brutalan šuter, već godinama je na 40-50% šuta i on će ubaciti svoje otvorene šuteve uvek. Osim tih pomenutih, ostali imaju baš minimalan učinak. Sve u svemu, to je jasno definisana rotacija od otpilike 8-9 igrača i to je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 12 minutes ago, riviera said: Zar nije kod Srbije 5 u rosteru - Bogdan, Bobi, Gudurić, Bjelica i Jokić? Šesti je Smailagić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Verovatno su računali Tea kao NBA igrača, a Guduru nisu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 1 hour ago, A sad said: Pitanje za upucenije. Zasto za Francusku ne igra Lovernj, da li je u pitanju neka povreda ili nesto drugo? Filipinci imaju jednog solidnog NBA igraca, Dzordan Klarkson. On navodne ima neke filipinske korene i dobio je filipinsko drzavljanstvo. Znam da se on dosta trudio da se pitanje drzavljanstva i nastupa za Filipine resi. Bio je i na sirem spisku za prvenstvo. Zna li se razlog zasto ga nema u sastavu na ovom prvenstvu? imaju vec jednog naturalizavanog igraca - blatche-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Rusi su se posle ovog poraza od Poljske prakticno oprostili od prvenstva. Ako bi se desilo, hipoteticki, da Venecuela dobije Argentinu i ostali rezultati poklope pa da se napravi krug od tri im je jedina sansa. Ali cini mi se da cemo igrati protiv Argentine ili Poljske u cetvrtfinalu, kako god okrenes apsolutni smo favoriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 (edited) Da, mada ja i dalje mislim da će Argentina dobiti Poljsku, ali ok. Da mogu da biram, svakako da bih radije Poljake, nekako su mi nemaštoviti, iako tu ima solidnih igrača. Igraju neki smallball koji protiv nas apsolutno ne može da prođe. Argentinci imaju nekoliko igrača koji mogu baš da "polude". Edited September 6, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Pa i ja mislim da ce Argentina to dobiti, ali svakako i jedne i druge bismo morali da odradimo rutinski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 (edited) Argentina igra sa kratkom rotacijom, 7-8 igraca, ali dosta kvalitetnih. Igraju na kos vise, vole da se nadigravaju, imaju dosta igraca koji su sposobni da iskreiraju. Ipak, ne bi mogli nikako pod kosem da pariraju Srbiji. Delia je jedini centar u ekipi, a ni on nije bas neka dobra opcija. Edited September 6, 2019 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Bas raduje sto nemamo problema sa umorom. Ja sam se iskreno pribojavao odlaska na SK sa samo 4 igraca na pozicijama 1 i 2, i to jeste odredjena doza rizika, ali minuta je odlicno dozirana, Sale prvi odlicne kombinacije gde i visoki igraci mogu da rasterete spoljnu liniju. Najsveziji smo docekali poslednje cetiri utakmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Očekujen da Grci ipak prođu, Italija pre Španije, Australija i Litvanija pre Francuza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 4 hours ago, riviera said: number of NBA players / 100k inhabtitants Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Koliko osetno manja poseta na tekmama,pre svega mislim na nasu grupu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts