NikadProtivKaline Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 3 minutes ago, Miki28 said: Evo stigao i partibrejker. I slavlje na Kalemengdanu u junu bi sjebao nisi nebeska udica, ali prvi sam ti lajkovao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Карију 2011. кад је био способан за велика дела и Радоњи прошле и неких ранијих година, да су дошла двојица од ових сада појачања била би права небеска удица. Овако код Ћокија увијек иста прича-кад је тренер почетник онда је ростер змај у односу на њега а када је тренер праћка онда обично нема с ким за више у ЕЛ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Petrusev na godinu dana je idiotizam ,Petrusev na 2 ili 3 gid bi bio ubod jer ce decko biti odlican igrac ! Ovo nije nista iskreno ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 4 minutes ago, Redstar0356 said: Nek pokaze Lebron da je covek od reci i nek dodje da uzme El. Barem da u necemu bude bolji od Dzordana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) bez osvrtanja na realnost: Onako ciganjski...Gudura je upravo ta zaprška na ovaj ,,Rokaj - snimaj '' wet dream Nebojšin. Da je ikako izvodljivo, nakarikao bi ga Čoki i to pod bilo kojim okolnostima, uslovima, kamatnim stopama il šta god...i bez osvrtanja na stepen bahatosti. ko zna kada će opet moći ovako pakleno da vrati balans za sve one sezone krvavih kolena...? skupilo se.... Edited July 19, 2022 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 3 minutes ago, NikadProtivKaline said: nisi nebeska udica, ali prvi sam ti lajkovao Wow, hvala ti. Shabazz, Singlton, Teo, Gudura i lajk od tebe. Kakvo vece💪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Vidim , nikom nije palo na pamet da Miško ima više poverenja u našeg Vladu Jovanovića nego 99% navijača kkcz ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Realno bre ljudi... Malo mi nekako krivo... 19. Jul je. Čekamo još da ozvaničimo Šabaza i Krisa... Ceo roster znamo...😊😊😊 Mogao bi Čovkins i sa jednim šlagom na torti i da nas iznenadi... Sve bre gotovo 10 dana pre Avgusta meseca. 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Just now, StiviKivi said: Realno bre ljudi... Malo mi nekako krivo... 19. Jul je. Čekamo još da ozvaničimo Šabaza i Krisa... Ceo roster znamo...😊😊😊 Mogao bi Čovkins i sa jednim šlagom na torti i da nas iznenadi... Sve bre gotovo 10 dana pre Avgusta meseca. 😄 A smejali ste se drugu @1945 kad je otvorio temu. 7 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Petrusev je ozbiljna napadacka opcija, i na EL nivou. Samo su mu potrebni minuti u kontinuitetu i pravo na gresku, nesto sto u Efesu nije imao. Da je ostao Radonjic mislim da bi ga doveo na neki pristojan nivo u odbrani, da ga nauci da se postavlja bolje, brani prostor, itd., i da bi onda bio cist plus na terenu. Ovako sa jednom po svemu sudeci prosecnom defanzivnom ekipom uz ne previse iskusnog trenera, pitanje je da li moze da ubaci vise nego sto ce da primi. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 6 minutes ago, medobrundo said: Teo, Shabaz, Ivanović, Marković, Topić Nedović, Gudura, Lazić Holland, Dobrić, Lazarević Singleton, White, Ilić Martin, Petrušev, Kuzma, Luka, Nikolić, Raduljica? Generalno smo na 1 i 5 dobro popunjeni, dok zabrinjavaju pozicije između Izvlace slamcicu ko ce biti trener 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 e sad može Lessor mirno na počinak. 7 minutes ago, Darko Pancev said: Petrusev na godinu dana je idiotizam ,Petrusev na 2 ili 3 gid bi bio ubod jer ce decko biti odlican igrac ! Ovo nije nista iskreno ! pa napisaše da je 1+1 plus NBA klauzula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) 21 minutes ago, Sreten Žujkić, penzioner said: A smejali ste se drugu @1945 kad je otvorio temu. ,,četrespeta'' sad sipa absent za vrat...dok sa terase baca topovske udare. ona analiza stanja na bekovima u EL ekipama je bila bombona...kakva Baskonia...? Šabaz ganci kao vrata. Edited July 19, 2022 by Wingwalker 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) 8 minutes ago, Miki28 said: Wow, hvala ti. Shabazz, Singlton, Teo, Gudura i lajk od tebe. Kakvo vece💪 a Henry, Z, Monroe, Charlie Brown, Shayok i Radule? Edited July 19, 2022 by NikadProtivKaline Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 6 minutes ago, Sreten Žujkić, penzioner said: A smejali ste se drugu @1945 kad je otvorio temu. Orden za prvoborca.🎖️ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Coban Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Virtus nece da se odrekne, bez obzira sto Zvezda nudi ozbiljnu lovu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 5 minutes ago, NikadProtivKaline said: a Henry, Z, Monroe, Charlie Brown, Shayok i Radule? Nije to to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 15 minutes ago, Setite se 2011 said: Vidim , nikom nije palo na pamet da Miško ima više poverenja u našeg Vladu Jovanovića nego 99% navijača kkcz ... Imam i ja poveerenja da ce svi miskovi dobro narokati statstike, pogotovo Petrusev posto nece imati defanzivne odgovornosti (tj boli ga uvo da l je bek prosao pored njega). Al to sto ce oni da nabiju statistiku ne znaci da ce Zvezda imati dobre rezultate, cak naprotiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Ako Guduric dodje Teo gotovo sigurno doci nece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Petrušev ako želi iskorak u karijeri onda se mora dobrano pokazati u Zvezdi ovu sezonu. verujem da je osvestio to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Covke u onom pominjanju nasih reprezentativaca koje smo kontaktirali samo Guduru nije pomenuo, a ne verujem da ga nije pitao za zdravlje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Dolazi Ilić, ali Aleksa, to npr.ne bi bilo loše ako mora neko iz Pg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, Redstar0356 said: Imam i ja poveerenja da ce svi miskovi dobro narokati statstike, pogotovo Petrusev posto nece imati defanzivne odgovornosti (tj boli ga uvo da l je bek prosao pored njega). Al to sto ce oni da nabiju statistiku ne znaci da ce Zvezda imati dobre rezultate, cak naprotiv Ceniš da će to da im pogura karijere, nema šanse ... ta vremena su davno prošla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 6 minutes ago, Redstar0356 said: Imam i ja poveerenja da ce svi miskovi dobro narokati statstike, pogotovo Petrusev posto nece imati defanzivne odgovornosti (tj boli ga uvo da l je bek prosao pored njega). Al to sto ce oni da nabiju statistiku ne znaci da ce Zvezda imati dobre rezultate, cak naprotiv Pa ne gleda se samo statistika jebem mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Shabaz, Markovic, Ivanovic Nedovic, Teodosic Guduric, Holland Singleton, Ilic Hasan, Petrusev, Luka Znaci to bi otp moglo ovako da izgleda ako se ostvare svi gazdini vlazni snovi Gde cemo sa Dobricem, Lazicem i Lazarevicem? Za Dobrica i Lazarevica greota a Lazic je mogao vec da bude u steucnom stabu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts