DejoLazaKalina Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 2 minutes ago, Aleksa said: A gde nam je toliko najavljivani Zoki😂 Pa je l rekao covek da su Zoki i Raduljica bili zavese za Petruseva? Je l citate vi nesto ili samo postavljatw pitanja, 5 ovakvih pitanja je bilo posle objasnjenja da su bile zavese za Petruseva 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 6 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) 4 minutes ago, Nini3112 said: Kaze Maxbet da ipak nije nerealno da nam dodje Teo Zavisi od subvencija Joci Gorkom na Divčibarama. Edited July 19, 2022 by Decembarski 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, Redstar0356 said: Pa je l rekao covek da su Zoki i Raduljica bili zavese za Petruseva? Je l citate vi nesto ili samo postavljatw pitanja, 5 ovakvih pitanja je bilo posle objasnjenja da su bile zavese za Petruseva Citam ja, nego sam bio napadnut kada sam poslao screen od neke stranice o buducnosti koja je pitala Zorana da li dolazi, sto je on demantovao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, СтелаРоса said: Apsolutno, ali me brine da cemo iz nekog potpuno suludog razloga dovesti jos i Nikolica ili Raduljicu Ma iskreno, ne verujem. Mislim da je sve to samo bacanje dimnih bombi, kao i ono za "Crnogorca iz Valensije". Druga stvar mene brine. Koliko je trener pitan za ova pojacanja i kakva ce mu koncepcija igre, jer sve za sada lici samo na to da se krcaju skupi igraci na lopate, bez neke strategije. Ajde pod kosem i imamo neki ofanzivno-defanzivni balans, ali spolja je problem. Nama uz Napiera hitno treba neko kao Holins, a ne bacanje para na Teodosica. Napadacke opcije imamo i to nam vise nije problem, daj da mislimo i na odbranu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 6 minutes ago, srlepajce said: Maxbet pise o sastanku Covica i Tea Oci u oci 😁 Jel poneo Covic fasciklu za ucenjivanje 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 3 minutes ago, Vasa123 said: Ko je ovaj treci, Raduljica? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 4 minutes ago, Nini3112 said: Kaze Maxbet da ipak nije nerealno da nam dodje Teo Hvala nebesima... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Just now, Sreten Žujkić, penzioner said: Ko je ovaj treci, Raduljica? Kum Žoržo. 3 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Just now, Decembarski said: Kum Žoržo. On im pogledEm zeli dobar dan 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 3 hours ago, Zvezdan said: Je l ima sanse da Petrusev zavrsi kod nas? Done deal, per sources 😌 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Laki treće kolo smo opet u Ljubljani 57 minutes ago, UDresuKvinsiMilera said: U EL prvih sedam utakmica 5 gostovanja,ABA drugo kolo Buducnost kod kuce, trece COL tamo.Odlicno,odlucujemo sezonu na startu a imamo mladog trenera+novi motor ekipe.Derbi osmo kolo u ABA kod nas. @Laki21 brzo ćemo mi opet na isto mjesto 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Ima mesta za jos max jednog igraca i to na poziciji 2. Poznato je da Teo kad je u igri ima jos jednog pleja uz sebe, tako da je moguce da to bude on. Iskreno nadacu se Guduri dok ima sanse. Sto se tice pojacanja siguran sam da je Covic taj koji dovodi po sopstvenoj zelji, nerealno da je da mu Vlada kaze, e ajde mi dovedi Hasana i Petruseva, a ovaj kaze vazi bratac. Nego, jaki mi, jake komsije, pa sad samo jos da se poHrvemo. Prosle god bilo je placenici protiv sistema, a ove god povratak placenika protiv razjebanog sistema sa nadolazecim placenicima. Epik. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Ajmooo jos Shabazz I Singleton... I kao vodja ove ekipe Milos Teodosic... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Izgleda da smo i mi upali u ovaj lend lease act su Ukrajinom, ja nemam drugog objasnjenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 "Najsvežiji primer, sa Holinsom nismo produžili ugovor u januaru jer smo mnogo, a podržali smo odluku struke, osluškivali javnost. Bio je van forme, počeo je dobro, dobio koronu, pa se povredio i napravio pauzu, posle polako ulazio u formu. 'Ko je doveo ovog skakavca, ko je doveo ovog kamenca?'" neboysha nije osluskivao mene 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daba Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 57 minutes ago, suptil said: Mogo bi Daba da se javi da podeli impresija vezane za burni danasnji dan 🙂 Vazduh trepti kao da zemlja gori. Lepo vam kum zorto napisao na srpskom a vi se uvatili sundjer Boba 😆 Pravo da ti kazem ubacivao sam u tabele raspored Aba lige. Prvo i drugo kolo smo domaćini MZT-u i Budućnosti a u trećem kolu idemo Cedevita Olimpiji. A prepodne sam proveo lepo u razgovoru sa jednim gdinom zvezdasem inace forumasem odavde. Tako da mi je dam bio ispunjen, kada sam dosao kuci i otvorio forum imao sam sta da vidim od Sundjer Boba i Lignjoslava pa sve do Ko to tamo peva neunistivi ste. 5 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Uvek me obraduje kad dovedemo mladog talentovanog igraca. Ovaj klipic sa Daliborom, lepota duse ♥️ Dobrodoslica obojici, nadam se da ih cekaju velike karijere. Uz to ako bude i neki trofej, bombon ♥️ 12 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Dis sizon...uan men...uan disižn... uan dizajarrr... TRRRTM...TRRRTM... (dramatik mjuzik) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Znaci Kumova najava je definitivno bila za Petruseva, sto ocigledno govori da Shabaz i Singlton nisu zavrseni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) 5 minutes ago, Benito said: Znaci Kumova najava je definitivno bila za Petruseva, sto ocigledno govori da Shabaz i Singlton nisu zavrseni. Upravo to. Dok ne objavi klub niko nije zavrsen... Iako su osobe sa dobrim informacijama objavili da su zavrseni tj done deal, kao I portali danas. (Za Shabazza) 😁 Edited July 19, 2022 by Predragdjape 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 16 minutes ago, Crni said: Ima mesta za jos max jednog igraca i to na poziciji 2. Poznato je da Teo kad je u igri ima jos jednog pleja uz sebe, tako da je moguce da to bude on. Iskreno nadacu se Guduri dok ima sanse. Sto se tice pojacanja siguran sam da je Covic taj koji dovodi po sopstvenoj zelji, nerealno da je da mu Vlada kaze, e ajde mi dovedi Hasana i Petruseva, a ovaj kaze vazi bratac. Nego, jači mi, jake komsije, pa sad samo jos da se poHrvemo. Prosle god bilo je placenici protiv sistema, a ove god povratak placenika protiv razjebanog sistema sa nadolazecim placenicima. Epik. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 4 minutes ago, Benito said: Znaci Kumova najava je definitivno bila za Petruseva, sto ocigledno govori da Shabaz i Singlton nisu zavrseni. Zavrseni su brate mili 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 2 minutes ago, Pero said: Zavrseni su brate mili Za Singltona verujem jer je Matic objavio ali za Sabca ne znam bas🤭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts