L' Imperatore Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 16 minutes ago, kum žoržo said: Z Bazz Napier. Igrao u Rusiji. Ova nije bila teška 😄 Zanimljivo da su opcije on i Henry. Dva totalno različita igrača. Ali podržavam da se na pleju prvenstveno gleda top kvalitet, a ne toliko profil igrača. Jako bitno je imati na toj poziciji ekstra kvalitet. Što se tiče Browna i Shayoka. Tu se očigledno traži neka fizički jaka dvojka, dugačka, solidna u odbrani. Uglavnom, sušta suprotnost Nedoviću. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Zumbul resio da se bavi sportom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Daj Šabaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Shabazz takođe ima Portorikansko poreklo, možda je Hollandov kum 3 1 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Je l' se meni cini ili nas ceka novi UPPR? 14 1 2 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 3 minutes ago, Marokanac said: Je l' se meni cini ili nas ceka novi UPPR? Beži maleru 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 I to sve posle dolaska Novaka u Beograd ne bi rekao da je slucajno 15 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Napier, Ivanović, Pefi Nedović, Brown Jr Holland, Dobrić, Lazić Simonović, Ilić, Lazarević Monroe, Martin, Luka Budžet za 2024: 25mil 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Tedoosic, Ivanovic, Topic Nedovic, Lazic Guduric, Dobric Lazarevic Kalinic, Ilic, Popovic Martin, Kuz, Luka Da smo bili pametni da uklopimo ovo i damo Radonji kljuc, bog da nas vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 29 minutes ago, Markoss said: Charlie je opcija, kao i Shayok, ali nisam siguran koliko ce tu da se zuri, jer imamo pozicije koje su nam problematicnije. Plej je prioritet i opcije su Henry i Napier. Potom i jos jedna petica (neRaduljica), koja bi trebala da bude drugaciji profil od Hasana i Luke. Ilic je done deal, a zasto ga ne objavljuju jos uvek, zaista ne znam. Da li cemo dovesti drugu PF, sve zavisi od Vajta, koji je jedan dan blize da ode, drugi dan blize da ostane, pa mi je licni zakljucak da se tu jos uvek nista ne zna. Mene vi interesuje da ti nama kazes... a ko dogovara ta pojacanja i po kom planu i programu se radi? Od novog trenera osim instagram slike ni traga ni glasa. Jel iko osim Covica barem ukljucen u dovodjenje ovih ljudi, jel se iko osim Miska i njega pita nesto? Neki sportski sektor ako to postoji i vrsi funkciju? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Bojim se kako ce nam spoljna linija izgledati defanzivno ako dodje Nejpijer. Ivanovic, Nedovic, Nejpijer, Dobric 😬😬😬😬😬😬 Bas tanko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 (edited) 2 minutes ago, Tamburinjo said: Mene vi interesuje da ti nama kazes... a ko dogovara ta pojacanja i po kom planu i programu se radi? Od novog trenera osim instagram slike ni traga ni glasa. Jel iko osim Covica barem ukljucen u dovodjenje ovih ljudi, jel se iko osim Miska i njega pita nesto? Neki sportski sektor ako to postoji i vrsi funkciju? Milan Dozet kao SD i Vlada Jovanovic kao trener. Edited July 12, 2022 by Markoss 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 (edited) 4 minutes ago, Tamburinjo said: Mene vi interesuje da ti nama kazes... a ko dogovara ta pojacanja i po kom planu i programu se radi? Od novog trenera osim instagram slike ni traga ni glasa. Jel iko osim Covica barem ukljucen u dovodjenje ovih ljudi, jel se iko osim Miska i njega pita nesto? Neki sportski sektor ako to postoji i vrsi funkciju? Ovo su sve retorička pitanja, pretpostavljam? Edited July 12, 2022 by quentin 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Ja se nadam da je Dzon Braun, posto je nosio masku protiv nas. Al vrv je Sabaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Nnoko verovatno kod komsija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 (edited) Holand i Brown i te kako imaju smisla pored Nepiera i Nedovića, ali opet dolazimo na početak - bitno je ko će i još bitnije kako upravljati ovim strojem. Edited July 12, 2022 by Čvarkov 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 1 minute ago, Nini3112 said: Nnoko verovatno kod komsija pravilo broj 1. nikad ne veruj toj stranici gde si procitao Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 e da, noko, na njega sam skroz zaboravio ako vec kuz ide, on bi se odlicno uklopio uz hasana/luku mada opet deluje kao overkill i guzva mozda pre neka skocna 4/5...moze simonovic npr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 2 minutes ago, Aleksa said: pravilo broj 1. nikad ne veruj toj stranici gde si procitao Koja stranica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Just now, Benito said: Koja stranica? goat_magazin 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Just now, necke said: goat_magazin Uf oni su kriminal bas Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 5 minutes ago, Vasa123 said: Bojim se kako ce nam spoljna linija izgledati defanzivno ako dodje Nejpijer. Ivanovic, Nedovic, Nejpijer, Dobric 😬😬😬😬😬😬 Bas tanko... Jos odavno sam rekao Jedva cekam da dodje neki ofanzivni trener, da igramo seksi kosarku, damo 80 a primimo 100 poena Tako ce nekako otp izgledati. I da imamo iz prajma Nelson, Dzenkins, Lazic, Jovic Pa bi odbrana bila nista vise od pristojne, iz proslog razloga sto nema ko da je postavi trenutno Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 ukoliko prve opcije na 1 i 2 budu sabac i kumara...dzoni skroz gubi poentu u ovom rosteru sve sto je njemu forte, ova dvojica mogu mnogo bolje i dokazano na EL nivou Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 3 minutes ago, necke said: goat_magazin Zar nije on bese napisao legendarno nemojte ludovati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts