Nini3112 Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Pengos😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 13 minutes ago, Green23 said: Kostas je mnogo skup Branko Lazić Košarkaški gledano Lazić je bolji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 U slucaju dolaska Kosatasa kako bi izgledale visoke pozicije? Mislim da bi Mitrovic umesto Vajta na 4 a ovaj na 5 umesto Mitrovica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 5 minutes ago, Nini3112 said: Pengos😍 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) Odakle svima odjednom da pisu o Pengosu? Koji relevantan izvor je rekao da smo u bilo kakvim pregovorima sa njim? Ne kazem da nismo u pregovorima ali mislim da bi nam vise legao Henry od Pengosa ili tipa igraca kao on jer nam fali defanzive na bekovskim pozicijama. Edited July 10, 2022 by Vasa123 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) I posle se prigovara sto nismo istrpeli Micica a svi skocili protiv Kostasa 😂 Edited July 10, 2022 by necke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Ima i Kendrik Peri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 10, 2022 Author Share Posted July 10, 2022 25 minutes ago, bosMan_jr said: Kostas je besmislen, mozda bi za skok u vis ili troskok bio dobar Ima dosta mana da, al daleko od toga da je besmislen. I Olimpijakos se interesovao, pretpostavljam kao neku zamenu za Zan Sarla. Siguran sam da ce ga uzeti neko u El, kao 2/3 centra naravno ne ocekujem nigde da igra 20 minuta. Moze da dobija vecu minutazu kroz Abu i tako napreduje, narocito kada budemo malo odmarali Martina kad nam se ukrsti duplo kolo u El gostovanja i Aba protiv uslovno receno slabijih protivnika. Ako je Adetokumbo besmislen, sta reci onda za Raduljicu ili Cirbesa u ovoj sezoni? Bolje nekog mladjeg ko moze i da napreduje a ima sta da pruzi. Momak je davao vise poena prosecno od Kuzmica sa daleko boljim procentom i to za 4 minuta manje na parketu. Da znam da Kuz bolje branik pik, znam da bolje cuva centre na niskom postu i jos mnogo toga, ali ovo sigurno nisu limiti momka a Kuzmicevi jesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) kostas je antikosarkas koji je promasio sport ,takve pajvane ne bi u klub dovodio ni na treningu da popune broj ,ako je ovo istina onda smo mi totalno izgubili kompas i ne znamo gde bijemo sto se moglo naslutiti angazovanjem amatera za trenera Edited July 10, 2022 by Darko Pancev 6 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Dobro Kostas nije bas besmislen,malo je -iq ali moze sa njim da se.radi mlad je jos uvek Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 kostas papanikolau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Ono malo što sam gledao Kostasa... Uf... Nadam se da ga nećemo dovesti... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Je l sad doslo u fazu da svi pisemo random imena ili sam nesto propustio? 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 21 minutes ago, Don Radonja said: Zamisli petorku: Pefi-Lazic-Lazarevic-Kostas-Luka.... Pa oci bi krvarile...Ko bi mogao tu da postigne kos... 😄 Dejo 5min do kraja ima +10.😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Just now, NikadProtivKaline said: kostas papanikolau kostas slukas 👀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 1 minute ago, Nini3112 said: Dobro Kostas nije bas besmislen,malo je -iq ali moze sa njim da se.radi mlad je jos uvek ti druze onda nisi gledao njegove sposobnosti ,covek jeste za sport ali za sport bez lopte 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Ok cinjenica je da mu prezime dize dosta rejting. Videcemo koliko ima istine u tome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 1 minute ago, Darko Pancev said: ti druze onda nisi gledao njegove sposobnosti ,covek jeste za sport ali za sport bez lopte Pa to, ne znam da li je dao koš u karijeri a da nije kucanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Proslih sezona smo se zalili da nemamo centre koji su atletskezveri, pipaci tabla, masine za zakucavanje i slicno. Sada kada smo zainteresovani za jednog takvog ne valja. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Ako se vec gleda jos neki visoki eto imamo osetkovskog iz asvela. Moze da siri igru i ima solidan sut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 10, 2022 Author Share Posted July 10, 2022 (edited) Cuj antikosarkas. Kada bi tako gledali mi smo imali 30 antikosarkasa u prethnodih 10 godina. U realnom svetu momak trenira kosarku, ima prednosti, ima mana, neko mu da ozbiljan novac za platu, igra u drugoj najjacoj ligi na svetu i po svemu sudeci nastavice da igra u istoj, samo u nekom drugom klubu izgleda. Nasli da mi otvarate oci manama Kostasa... Hocete da krenem o manama Kuzmica ove sezone u napadu? I onako ce gro minuta ciniti Martin-Mitrovic, ne vidim problem da se momak razigrava kroz Abu. Da necemo da izgubimo od Splita ili Borca jer je igrao Kostas 20 minuta? Sasvim ok opcija da odigra 6-7 min cak i u El, da se odigra neka akcija za lob pas, da udeli neku blokadu i to je to. Edited July 10, 2022 by 1945 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 1 minute ago, 1945 said: Cuj antikosarkas. Kada bi tako gledali mi smo imali 30 antikosarkasa u prethnodih 10 godina. U realnom svetu momak trenira kosarku, ima prednosti, ima mana, neko mu da ozbiljan novac za platu, igra u drugoj najjacoj ligi na svetu i po svemu sudeci nastavice da igra u istoj, samo u nekom drugom klubu izgleda. Nasli da mi otvate oci manama Kostasa... Hocete da krenem o manama Kuzmica ove sezone u napadu? I onako ce gro minuta cini Martin-Mitrovic, ne vidim problem da se momak razigrava kroz Abu. Da necemo da izgubimo od Splita ili Borca jer je igrao Kostas 20 minuta? Sasvim ok opcija da odigra 6-7 min cak i u El, da se odigra neka akcija za lob pas, da udeli neku blokadu i to je to. antikosarkas koji zauzima mesta nasoj deci koja su izmislili kosarku za njega! ako ovog pajvana dovedemo onda je ovo pomracenje mozga ,sto se mene tice ja i moja ekipa ovo necemo ici da podrzavamo i za ovo da navijamo ,Covicu Mars iz Zvezde! 2 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 10, 2022 Author Share Posted July 10, 2022 7 minutes ago, Darko Pancev said: ti druze onda nisi gledao njegove sposobnosti ,covek jeste za sport ali za sport bez lopte Pa dobro jel Kuzmic spusta loptu u dribling? Jusufa Fal? Jel Aleks Pojtres spusta loptu u dribling? Zbog cega atletski centar mora da igra sa loptom? Kako je igrao Mozli u Partizanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 19 minutes ago, Hogar said: Ima i Kendrik Peri Pu pu pu pu pu pu, daleko bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts