NikadProtivKaline Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 prilicno sam siguran da je white bivsi 0 minuta sinoc verujem to i potvrdjuju a verujem i da se njemu ovde ne ostaje 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 2 hours ago, Darko Pancev said: Sada kad znas da ces igrati El mora da se reaguje brzo ,ali kod nas se uvek ceka podlednji momenat pa se onda kaze nije mu zena dala da dodje ,stopirao klub i slicne stvari ! platis pa se klatis!!!! Uvek bilo i bice Pobegli nam Clybern,Pengos, i ovi ostali mamojebci jer smo bli zauzeti oko ABA . Trebali smo da zajebemo AbU i odmah dovedemo gore spomenute. Opusteno ljudi. To sto se ne znaju imena ne znaci da se ne zna ko nam je bivsi a ko su novi za sledecu sezonu. Samo se sa razlogom ne objavljuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 (edited) Tema se vrlo brzo pretvorila u trolovanje@1945sa Vučevićem i sl 😁 Što se tiče rostera znajući trenera i precednika ostaju : Kuzmić, Luka, Deda, Laza,Lazarević, Ivanović, Dobrić, Marković Voleo bih da ostane Kalina Nate da ostane ako ne možemo da nađemo pravog pleja, a vrv ne možemo Holins da ostane Bek napadač i dobar centar za sve pare Edited June 7, 2022 by Milos 3.14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 2 hours ago, bosMan_jr said: Ne znam šta ste se uhvatili Sarca i njegove najave, lik je 99 posto pricao o produzenju dva igraca iz sadasnjeg rostera. Ok je da postoji tema, nista strasno, ali da ima neku tezinu u ovom trenutku - veoma tesko. Takodje, ne smatram trofej u KLS nevaznim i treba da ga napadnemo sa 100 posto svojih mogucnosti. Mislio sam na dva nova igraca. Drugi su zakljucili da je neko od postojecih. Od ta dva "dogovorena" igraca ,jedan je domaci ,drugi je stranac. 13 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Kuz i Mitar ce ostati u klubu dok god je tu Dejo! Isto mislim i za trio Deda ,Dobric i Lazic! Jsko bi voleo da da ostanu Wolters Holins i Kalina ! Lazarevic zasluzio da ostane kao i Ivanovic! Simon ,Cirbes ,Markovic ,Wajt to su prioriteti za promenu sredine !!!! nama treba tri kvalitetna igraca pa poziciji 1,2,5 da bi nadogradili ovaj roster skrpljen i zbudzen na silu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 2 minutes ago, Šarac said: Mislio sam na dva nova igraca. Drugi su zakljucili da je neko od postojecih. Od ta dva "dogovorena" igraca ,jedan je domaci ,drugi je stranac. Ima li ikakvih naznaka ko od postojecih ostaje/odlazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 igraci koji nisu isporucili ocekivano: dzoni - jbg, nedovoljno. verujem da nije ni jeftin. na ovom forumu cesto osporavani aleksa ispade bar za klasu bolji igrac dobric - u odnosu na projektovanu ulogu. secam se da su ovde prosle god odredjeni optimisti pisali, kako bi dobric, sa usage-pm jednog loyda isporucio bolje i efikasnije. njemu je najbolje da se vrati na ono sto je uvek i igrao white - jbg gadna povreda je ucinila svoje, a cini se da i mentalno nije na nivou koji je potreban. siguran sam da je bivsi kuz - dosta dobar pocetak sezone, i onda je prosto uvenuo. nema snage vise za ovaj nivo kosarke. na to dodati i ocigledne probleme sa vidom...i vreme je da se rastajemo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Nama trebaju evroligaški bek, četvorka i petica a da pri tom ostatak rostera ne bude slabiji od trenutnog, da bismo išta mogli u EL. Teška priča. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kum žoržo Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Kalimera…..😎 14 12 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodie Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Grčka, samo da nije neki otpadak iz Panate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Nedovic daj boze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 (edited) Ja ne znam koliko je pametno zahvaliti se Kuzmicu jer grdosiju od 2.15m ne znam gde cemo naci. Da se razumemo, prvi centar svakako treba, a Kuzmic i Luka mogu da se bore za mesto drugog ili treceg centra u rotaciji. Odlaskom Kuza bi dosli u situaciju da moramo 2 nova centra da dovedemo od cega bi jedan verovatno morao da bude domaci igrac sto nemam predstavu ko bi mogao da bude. 2 minutes ago, Bodie said: Grčka, samo da nije neki otpadak iz Panate. Odakle ova informacija? Edited June 7, 2022 by СтелаРоса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Кум је рекао "добар дан" на грчком, стога прво појачање одатле стиже. @СтелаРоса 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodie Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 1 minute ago, СтелаРоса said: Odakle ova informacija? 4 minutes ago, kum žoržo said: Kalimera…..😎 Kalimera je valjda dobro jutro na grčkom, tako da je dogovoreni igrač iz Grčke. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Kavadas 🤩 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 3 minutes ago, СтелаРоса said: Ja ne znam koliko je pametno zahvaliti se Kuzmicu jer grdosiju od 2.15m ne znam gde cemo naci. Da se razumemo, prvi centar svakako treba, a Kuzmic i Luka mogu da se bore za mesto drugog ili treceg centra u rotaciji. Odlaskom Kuza bi dosli u situaciju da moramo 2 nova centra da dovedemo od cega bi jedan verovatno morao da bude domaci igrac sto nemam predstavu ko bi mogao da bude. Odakle ova informacija? Jednog stranca i jednog domaceg umesto Kuza,sta nam tesko. I ovako ga svi terate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Slukas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Ja ga ne teram 😄 Ali koji domaci uopste moze da udje u opticaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 ima jedan domaci kod miska na lageru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Kum je rekao Kalimera. Ali to je rekao u podne. To mu je 78 post i ima 1.283 plusica a njegov post je izmedju Sectorovog i Bodievog tako da je sve jasno. Dobrodoslica novom igracu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Dolazi Vucevic 100%. Sto bi dolazio juce ako nece da dodje da igra? 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Где је брат Бладс из пекаре да посведочи да је Вуч добио коверат на полувремену? Шалу на страну, ако је Недовић, само да га заобиђу повреде и бомба. Но, ипак бих сачекао неку потврду. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 1 minute ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Где је брат Бладс из пекаре да посведочи да је Вуч добио коверат на полувремену? Шалу на страну, ако је Недовић, само да га заобиђу повреде и бомба. Но, ипак бих сачекао неку потврду. Mozda i Jovic cemu se iskreno ne bih obradovao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 3 minutes ago, Redstar0356 said: Dolazi Vucevic 100%. Sto bi dolazio juce ako nece da dodje da igra? Znam da se sprdas, ali verujem da se svi ovde potajno nadamo kako bi jednog dana mogao da zaigra za nas. Medjutim, sinoc je izjavio kako zeli da igra u NBA sto duze moze, da zavrsi tamo karijeru, a da ce na Zvezdine utakmice dolaziti i dalje kao navijac. Tako da treba da ga iskljucimo iz bilo kakve price. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strah od vozova Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Jel ima sanse da vratimo Dangu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts