NikadProtivKaline Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 i previse hardkor za lazno zvezdasko srce Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 (edited) Cirbes ili Simon Ili Laza Edited July 4, 2022 by srlepajce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Just now, srlepajce said: Cirbes ili Simon Ili ipak Lazic😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesingejm Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 I Gudura i Kalina. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 10 minutes ago, srlepajce said: Cirbes ili Simon Ili Laza U komentaru je napisao Dabi da stavlja slem, tako da cisto sumnjam da je neko od pomenute trojice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Meni ovo mirise na ostanak Kaline ako je pouzdan covek, posto zaista ne znam ko je lik.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 random tviteras, pouzdan covek 7 1 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 I najpouzdaniji likovi su se ovog leta pokazali kao poprilicno nepouzdani, tako da ne treba vise nikome verovati i loziti se na insajderske poruke nego sacekati sta kaze zvanican sajt kluba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Just now, NikadProtivKaline said: random tviteras, pouzdan covek Pa vidim da je dobar sa Dabom i Veteranom a oni su po meni dosta pouzdani i mislim da imaju kakve takve informacije sta znam.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prasac Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Možda dovede Tompkinsa. U sezoni pre nego što su igrao El dobio nas je u obe tekme. Čuveni Luk Babit je igrao tad. U pioniru nas je dobio trojkom A tonova iz kornera. Inače slična priča kao Z Mitrović, a to je da je uvek isticao da su njegove boje crnobele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 On i Primoz Brezec 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 (edited) 2 hours ago, 1945 said: Nisam tako osecajan izvini jbg, potrudicu se da sale budu bolje da udovoljim osecajnim komsijama kojima smeta u sta moze da preraste komsijska tema. Osim što si bezobrazan bez razloga, pokazuješ elementarno nerazumevanje napisanog. Ono što sam ja napisao nema veze sa humorom, a naročito ne sa osećajnošču, nego sa posedovanjem osećaja za komunikaciju, dijalog, forum, i za neku granicu generalno. Redovno pokazuješ da ništa od toga i nije baš tvoj fah, a na feedback po pravilu reaguješ đonom i kontrom. Nikome nije namera da te otera odavde, tako da nema potrebe da ideš u krajnosti. Osećaj o kom ti ja pričam je baš negde na međi tih krajnosti koje voliš da praktikuješ. Završio bih ovde sa ovim, jer vidim da uludo rezonujem. Ti naravno imaš svu slobodu da prihvatiš napisano kako želiš, a ostali praštajte, brišite, premeštajte, nije ni bitno. Edited July 4, 2022 by fillam 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Sve dok ne vidim da je Kalina za nekog potpisao ja verujem u njegov ostanak I iz intervjua Covica nisam stekao utisak da je Kalina bivsi Mozda sam lud ali verujem 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Ma za Kalinu se ceka samo da se ozvanici.Msm da je to gotova stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 (edited) Bez želje da tatišem, što se Kaline tiče, iz svog nekog iskustva i krugova poznanstava, sačekajte da prodje EXIT i saznaćete šta će biti 😄 Edited July 4, 2022 by fillam 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesingejm Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Izjednačena Barsina ponuda. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 4 minutes ago, fillam said: Bez želje da tatišem, što se Kaline tiče, iz svog nekog iskustva i krugova pozanstava, sačekajte da prodje EXIT i saznaćete šta će biti 😄 Sta ako se malo napije odlazi a ako se olesi onda ostaje? :P 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Možda da vratimo Borišu po triesedmi put? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Tamburinjo Posted July 4, 2022 Popular Post Share Posted July 4, 2022 1 hour ago, Milos 3.14 said: Podajem mast od koje vam kurac raste i do 7cm mesečno. Pogledaj PP pliz, hitno. 5 1 53 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 22 minutes ago, Tamburinjo said: Pogledaj PP pliz, hitno. E ovo je sampionski post. Vredelo je procitati 217 stranica kukumacenja, da bi se na kraju na ovo naletelo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 39 minutes ago, Don Radonja said: Sta ako se malo napije odlazi a ako se olesi onda ostaje? 😛 Cekamo da proguta kser i onda ga jurimo sa olovkom i ugovorom i nadamo se dobrom tripu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Nadam se da vise nikome nikada na pamet ne padne da pominje ristica, pa cak ni u sali. Kakva odroncina, to mi je bilo jasno jos kad ga je gagic upropastio pre par godina. Najsporije noge evrope. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Dajte tog Vladu Jovanovica, pre nego sto se Covic opet seti Karija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 20 minutes ago, Losmi17 said: Nadam se da vise nikome nikada na pamet ne padne da pominje ristica, pa cak ni u sali. Kakva odroncina, to mi je bilo jasno jos kad ga je gagic upropastio pre par godina. Najsporije noge evrope. ni PESICA ,koji bi vratio Ristica,Bobija,Kuridzu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Bogme, i Bjelica je u autu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts