SamoZvezda Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Sad kad nema DR, neka ekipa: 1. Hertel, Ivanovic, Markovic 2. Loyd, Canaan 3. Dobric, Lazarevic, Lazic 4. Williams, Simonovic(Mega), Ilic 5. Raynolds, Petrusev, Mitar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 1 minute ago, Dl91 said: Spominjete pojacanje potrncijalna a trenera jos nemamo na vidiku. Branko Lazic kao igrac trener.nesto kao Rud Gulit u Celziju....😍 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 3 minutes ago, Webad said: Ima Radonja igraca na poziciji drvo u vidu Papajanisa 😀 Neka nam on posalje Nedovica. 😁 Just now, Placebo Lone star said: Branko Lazic kao igrac trener.nesto kao Rud Gulit u Celziju....😍 Tandem Branko Lazic - Marko Simonovic. 😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Vec se spominje Kari kao prvi pik (maxbet) Sumnjam da bi covek u 73.god vodio i klub 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Just now, srlepajce said: Vec se spominje Kari kao prvi pik (maxbet) Sumnjam da bi covek u 73.god vodio i klub Video da Radonji nudimo 500k. Piroćanac je to... 1 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Coban Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Neko je pitao gde je i sta radi Jure Zdovc, mislim Cvarkov ali ne videh odgovor, ako neko zna voleo bih cuti, mislim da nije losa opcija mozda i na duze staze. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 @Dropkick MurphysNe diraj mi komsiju,zive dve ulice od mene,stara.je to kajla😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 (edited) Milenko Topic hmm? Sta mislite o tome? Edited June 29, 2022 by Predragdjape 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Kakav bre Kari Pešić.... Neozbiljno totalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Iznervirao se Vujčin. A samo sam mu rekao da se jebe. Bezveze. 3 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 1 minute ago, Nini3112 said: @Dropkick MurphysNe diraj mi komsiju,zive dve ulice od mene,stara.je to kajla😄 Prenesi tamo da mu ja nudim još 100 eura mesečno...ako se lomi 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Sasu Salin se spominje po kaficima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 15 minutes ago, Placebo Lone star said: 19 minutes ago, leki bg said: Dakle Dejo definitivno nije otisao zbog kinte. To je...to je samo jos gore. Dejani nam odlaye masovno,napisi koji Dejan....😀 Pa jedan Dejan jeste otisao zbog kinte a drugi Dejan i ne bas zbog kinte, barem ne svoje, nego ove budzetske kinte. 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 12 minutes ago, Dl91 said: Spominjete pojacanje potrncijalna a trenera jos nemamo na vidiku. eno objasnise gore da je ogroman red ispred cokijeve kancelarije brzo ce to 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 2 minutes ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Iznervirao se Vujčin. A samo sam mu rekao da se jebe. Bezveze. Ovaj profil treba reportovati... masovno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 1 minute ago, Mile1 said: Sasu Salin se spominje po kaficima Tuga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 2 minutes ago, Mile1 said: Sasu Salin se spominje po kaficima morao sam da guglam da li igra i dalje ili je postao trener 8 1 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Coban Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Just now, medobrundo said: morao sam da guglam da li igra i dalje ili je postao trener M2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 4 minutes ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Iznervirao se Vujčin. A samo sam mu rekao da se jebe. Bezveze. 4 minutes ago, Mile1 said: Sasu Salin se spominje po kaficima Pero, ako ti nije problem javi Mišku da mu ja poručujem isto ovo što si ti Vujčinu. Hvala 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 2 hours ago, NikadProtivKaline said: ja verujem da mu se u ovoj situaciji apsolutno nije trcalo po svaku cenu preko posebno ne u jedan pao, koji je slicna prica kao ovde, sa nesto vise para sto se tice strana, da vidimo sta imamo: - sa jedne strane gospodin covek koji nikada nista ruzno o bilo kome nije rekao. daje izjavu da zeli da ostane i da napravi iskorak zajedno sa klubom - sa druge strane covic. o njegovim dostignucima valjda nema potrebe previse da pricam. javno daje ultimatum treneru koji mu je doneo najvece uspehe u istoriji kluba, dok mu botovi i nadzorni organi po drustvenim mrezama pisu o laznom zvezdaskom srcu radonje ja tu nemam dilemu na kojoj sam strani Da potpišem post, hvala Dejanu Radonjiću na svim radostima i trofejima a posebno na osećaju ponosa usled toga što tim za koji navijaš igra sportski i fajterski, sa pobedničkim mentalitetom, kao i na osećaju ponosa jer se svi oko Zvezdine klupe ponašaju gospodski a pod uticajem DR. Sa jedne strane svakako bih voleo i nadam se još jednom Radonjinom povratku, pod drugačijim okolnostima, dok sa neke druge strane mislim da bi to bilo previše… U svakom slučaju puno sreće u nastavku karijere, mada ne podnosim zelene tako da neću puno navijati za njega dok je tamo. I za kraj jedna malena zamerka, kao uvek gospodin čovek, malo je bezveze ovakav kraj, ispada pomalo kao da je pobegao u Atinu. Kolikogod imao posla sa jednim Čovićem te raznim preveslavanjima i mešetarenjima, mislim da smo mi kao iskreni navijači zaslužili jedno dostojanstvenije i direktnije obraćanje od strane DR. Kapiram i uticaj agenta, igranje igara i pregovora, ali opet nešto je iznad toga (trebalo da bude/ostane) do kraja, to je odnos navijači - Radonjić. Nije trebalo nikakvo objašnjavanje, samo Dovidjenja moji Zvezdaši. Znam da on to misli, ali ostaje nedorečeno, za sada… 26 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 6 minutes ago, medobrundo said: morao sam da guglam da li igra i dalje ili je postao trener Da si pratio kvalifikacije znao bi da je u februaru zatrpao Sloveniju u Ljubljani. Kako god, sledi mnogo mracniji period za klub - ako su glasine tacne to znaci da se domaca osnova koja je svih ovih godina vukla klub na svojim ledjima najverovatnije raspada (trener + 4, 5 igraca). Od 14 igraca koji su igrali prosle sezone samo se White, Zirbes, Hollins i Wolters mogu smatrati strancima, ostalo su domaci. Od tih domacih Simonovic, Kuzmic, Kalinic, Davidovac sigurno odlaze, ostaju Ivanovic, Lazic, Lazarevic, Mitrovic, Dobric i Markovic. Sto znaci da treba iskopati jos dva dobra domaca igraca cak i da svi pomenuti ostanu i sledece sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikel Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Naravno da je sve to zbog kinte... Menadzerska vrteska: - Radonjic iz CZ u Pao, povecanje plate za 20%, - Alimpijevic iz Burse u CZ, el klauzula, povecanje plate za npr. 30% - Jovanovic ili neki drugi slobodan agentov trener u Bursu - novi izvor prihoda agentu na osnovu procenta. Agent dobija visestruko po osnovu povecanja zarade svojih klijenata i procenta koji mu sleduje. Plus, sva tri trenera ce povuci bar po jednog novog igraca sa liste tog istog agenta pa ce isti zaraditi dodatno i po tom osnovu. Ne nasedajte na teorije zavere i izmisljenje podele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Dajte Marka Marinovića sa sve onim brčićima pa da pikamo basket, kad je već Cvele Lavlje srce završio u Igokei 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grati Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 14 minutes ago, Mile1 said: Sasu Salin se spominje po kaficima Nije idealno ali nije ni lose resenje. Gledao sam ga par puta u Fibi ove sezone, jako dobar suter. Osvojio Fibu i zavrsio sezonu sa 12.6ppg i 45.4% trojke Evo neke partije: Protiv Tofasa: 27 poena - 8/12 trojke Protiv Rytasa: 23 poena - 7/13 trojke Protiv Karsijake: 20 poena - 6/11 trojke Protiv Prometeja: 33 poena - 8/13 trojke 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Dajte Dragana Bajića i Dalibora Ilića u paketu. 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts