SamoZvezda Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 Sad kad nema DR, neka ekipa: 1. Hertel, Ivanovic, Markovic 2. Loyd, Canaan 3. Dobric, Lazarevic, Lazic 4. Williams, Simonovic(Mega), Ilic 5. Raynolds, Petrusev, Mitar
Placebo Lone star Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 1 minute ago, Dl91 said: Spominjete pojacanje potrncijalna a trenera jos nemamo na vidiku. Branko Lazic kao igrac trener.nesto kao Rud Gulit u Celziju....😍 1 1
Predragdjape Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 3 minutes ago, Webad said: Ima Radonja igraca na poziciji drvo u vidu Papajanisa 😀 Neka nam on posalje Nedovica. 😁 Just now, Placebo Lone star said: Branko Lazic kao igrac trener.nesto kao Rud Gulit u Celziju....😍 Tandem Branko Lazic - Marko Simonovic. 😎 1
srlepajce Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 Vec se spominje Kari kao prvi pik (maxbet) Sumnjam da bi covek u 73.god vodio i klub 1 1
Dropkick Murphys Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 Just now, srlepajce said: Vec se spominje Kari kao prvi pik (maxbet) Sumnjam da bi covek u 73.god vodio i klub Video da Radonji nudimo 500k. Piroćanac je to... 1 26
Zli Coban Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 Neko je pitao gde je i sta radi Jure Zdovc, mislim Cvarkov ali ne videh odgovor, ako neko zna voleo bih cuti, mislim da nije losa opcija mozda i na duze staze. Hvala
Nini3112 Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 @Dropkick MurphysNe diraj mi komsiju,zive dve ulice od mene,stara.je to kajla😄
Predragdjape Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 (edited) Milenko Topic hmm? Sta mislite o tome? Edited June 29, 2022 by Predragdjape 1
forumko topic Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 Iznervirao se Vujčin. A samo sam mu rekao da se jebe. Bezveze. 3 8 1
Dropkick Murphys Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 1 minute ago, Nini3112 said: @Dropkick MurphysNe diraj mi komsiju,zive dve ulice od mene,stara.je to kajla😄 Prenesi tamo da mu ja nudim još 100 eura mesečno...ako se lomi 😄 1
Kooineeperk Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 15 minutes ago, Placebo Lone star said: 19 minutes ago, leki bg said: Dakle Dejo definitivno nije otisao zbog kinte. To je...to je samo jos gore. Dejani nam odlaye masovno,napisi koji Dejan....😀 Pa jedan Dejan jeste otisao zbog kinte a drugi Dejan i ne bas zbog kinte, barem ne svoje, nego ove budzetske kinte. 😞 1
NikadProtivKaline Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 12 minutes ago, Dl91 said: Spominjete pojacanje potrncijalna a trenera jos nemamo na vidiku. eno objasnise gore da je ogroman red ispred cokijeve kancelarije brzo ce to 1
Kooineeperk Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 2 minutes ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Iznervirao se Vujčin. A samo sam mu rekao da se jebe. Bezveze. Ovaj profil treba reportovati... masovno.
Hernangomez Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 1 minute ago, Mile1 said: Sasu Salin se spominje po kaficima Tuga 1
nnn Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 2 minutes ago, Mile1 said: Sasu Salin se spominje po kaficima morao sam da guglam da li igra i dalje ili je postao trener 8 1 21
Zli Coban Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 Just now, medobrundo said: morao sam da guglam da li igra i dalje ili je postao trener M2
L' Imperatore Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 4 minutes ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Iznervirao se Vujčin. A samo sam mu rekao da se jebe. Bezveze. 4 minutes ago, Mile1 said: Sasu Salin se spominje po kaficima Pero, ako ti nije problem javi Mišku da mu ja poručujem isto ovo što si ti Vujčinu. Hvala 6
Ridji Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 2 hours ago, NikadProtivKaline said: ja verujem da mu se u ovoj situaciji apsolutno nije trcalo po svaku cenu preko posebno ne u jedan pao, koji je slicna prica kao ovde, sa nesto vise para sto se tice strana, da vidimo sta imamo: - sa jedne strane gospodin covek koji nikada nista ruzno o bilo kome nije rekao. daje izjavu da zeli da ostane i da napravi iskorak zajedno sa klubom - sa druge strane covic. o njegovim dostignucima valjda nema potrebe previse da pricam. javno daje ultimatum treneru koji mu je doneo najvece uspehe u istoriji kluba, dok mu botovi i nadzorni organi po drustvenim mrezama pisu o laznom zvezdaskom srcu radonje ja tu nemam dilemu na kojoj sam strani Da potpišem post, hvala Dejanu Radonjiću na svim radostima i trofejima a posebno na osećaju ponosa usled toga što tim za koji navijaš igra sportski i fajterski, sa pobedničkim mentalitetom, kao i na osećaju ponosa jer se svi oko Zvezdine klupe ponašaju gospodski a pod uticajem DR. Sa jedne strane svakako bih voleo i nadam se još jednom Radonjinom povratku, pod drugačijim okolnostima, dok sa neke druge strane mislim da bi to bilo previše… U svakom slučaju puno sreće u nastavku karijere, mada ne podnosim zelene tako da neću puno navijati za njega dok je tamo. I za kraj jedna malena zamerka, kao uvek gospodin čovek, malo je bezveze ovakav kraj, ispada pomalo kao da je pobegao u Atinu. Kolikogod imao posla sa jednim Čovićem te raznim preveslavanjima i mešetarenjima, mislim da smo mi kao iskreni navijači zaslužili jedno dostojanstvenije i direktnije obraćanje od strane DR. Kapiram i uticaj agenta, igranje igara i pregovora, ali opet nešto je iznad toga (trebalo da bude/ostane) do kraja, to je odnos navijači - Radonjić. Nije trebalo nikakvo objašnjavanje, samo Dovidjenja moji Zvezdaši. Znam da on to misli, ali ostaje nedorečeno, za sada… 26 2
goldberg bcd Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 6 minutes ago, medobrundo said: morao sam da guglam da li igra i dalje ili je postao trener Da si pratio kvalifikacije znao bi da je u februaru zatrpao Sloveniju u Ljubljani. Kako god, sledi mnogo mracniji period za klub - ako su glasine tacne to znaci da se domaca osnova koja je svih ovih godina vukla klub na svojim ledjima najverovatnije raspada (trener + 4, 5 igraca). Od 14 igraca koji su igrali prosle sezone samo se White, Zirbes, Hollins i Wolters mogu smatrati strancima, ostalo su domaci. Od tih domacih Simonovic, Kuzmic, Kalinic, Davidovac sigurno odlaze, ostaju Ivanovic, Lazic, Lazarevic, Mitrovic, Dobric i Markovic. Sto znaci da treba iskopati jos dva dobra domaca igraca cak i da svi pomenuti ostanu i sledece sezone.
Mikel Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 Naravno da je sve to zbog kinte... Menadzerska vrteska: - Radonjic iz CZ u Pao, povecanje plate za 20%, - Alimpijevic iz Burse u CZ, el klauzula, povecanje plate za npr. 30% - Jovanovic ili neki drugi slobodan agentov trener u Bursu - novi izvor prihoda agentu na osnovu procenta. Agent dobija visestruko po osnovu povecanja zarade svojih klijenata i procenta koji mu sleduje. Plus, sva tri trenera ce povuci bar po jednog novog igraca sa liste tog istog agenta pa ce isti zaraditi dodatno i po tom osnovu. Ne nasedajte na teorije zavere i izmisljenje podele.
Ridji Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 Dajte Marka Marinovića sa sve onim brčićima pa da pikamo basket, kad je već Cvele Lavlje srce završio u Igokei 1
grati Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 14 minutes ago, Mile1 said: Sasu Salin se spominje po kaficima Nije idealno ali nije ni lose resenje. Gledao sam ga par puta u Fibi ove sezone, jako dobar suter. Osvojio Fibu i zavrsio sezonu sa 12.6ppg i 45.4% trojke Evo neke partije: Protiv Tofasa: 27 poena - 8/12 trojke Protiv Rytasa: 23 poena - 7/13 trojke Protiv Karsijake: 20 poena - 6/11 trojke Protiv Prometeja: 33 poena - 8/13 trojke 2
Dropkick Murphys Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 Dajte Dragana Bajića i Dalibora Ilića u paketu. 3 4
Recommended Posts