DejoLazaKalina Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Sta bre ovi pricaju o respiratorima i pandemiji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Mozda hoce da kaze da ce Zvezda igrati VTB ligu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 stara ljisica je ovaj Čović 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 28, 2022 Author Share Posted June 28, 2022 Ne verujem da ce reci nista epohalno, verovatno pokusava da pridobije veci budzet, nagadjam, al videcemo ubrzo. Mislim da ste preozbiljno shvatili ovo gostovanje, pa nije bas situacija da nam odnose koseve kao onomad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Upalim pink prvi put posle 10 godina i imam sta da vidim. Kakva je ovo gnjida i u kakvoj mi kgb-ovskoj zabokrecini zivimo. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 koje su to evropske vrednosti? dalje nisam cit'o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 čim je na pinku zna se u kom pravc ide priča Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Spao je na najnize grane, ako je to uopste moguce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 biohemijske laboratorije, zele genetski da nas istrebe jbt on je u gorem stanju nego sto sam mislio nebojsa, da se ne ljubimo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 4 minutes ago, Devil In My Pants said: Spao je na najnize grane, ako je to uopste moguce. Ispratim mu inace gostovanja,bude kriticno nekad ali ovo je presedan.Tacno se vidi momenat kada se vrati zdravom razumu i pomisli auh sta ja pricam. Barem ima malo komedije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 19 minutes ago, 1945 said: Niko ne izigrava cistu pricu, nemoj da zamenjujes tezu. Ovde mozes da procitas na svakoj stranici i da se pljuje i Vucic i Covic(i Fmp) i svi do jednog ovde pisemo da dobijamo pare od drzave i zavisimo od iste u velikoj meri, sto niko nikada i nije osporio. Ti meni okaci sad crno na belo kao sto sam ja i ako ima cinjenica, priznacu bez ikakvih problema sve sto nije cisto od strane kkcz. Sto nisam siguran da sam ikada procitao sa druge strane da se normalno prizna nesto, odgovori su uglavnom zamenjivanje teza u stilu tvog "a vi sa tim i tim?" ili se prebaci na los grobarski humor "dobro evo priznajemo samo da vi posteni budete zadovoljni", mozda cak nijednom nisam naisao na normalan odgovor a pisao dosta puta slicne stvari pa i na Partizanovoj temi. Ma tako je, ta prica, vi ste svi dobri, kod vas igraju dobri momci, sa druge strane olos navija, olos igra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Sta je rekao NČ (za nas u romingu)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 dosao da verbalno brkne faraona u oko u njegovom ognjistu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 28, 2022 Author Share Posted June 28, 2022 (edited) 12 minutes ago, Bole Tyson said: Ma tako je, ta prica, vi ste svi dobri, kod vas igraju dobri momci, sa druge strane olos navija, olos igra. Opet zamena teza. Ne znam u cemu je toliki je problem da se pise precizno i priznaju cinjenice. Bas i napisah kako radi vas humor a ti ponovi isto to, neprijatno mi je. Evo i da ti odgovorim i na to tvoje iako ti nisi na moje. Mi nismo dobri-ima dosta necistih stvari i kod nas, u pravu si da kod nas igraju sve dobri momci i ovo je bas losa zamena teza, sa druge strane ima onih koji se ponasaju sportski a ima i nesportski, olosa navijaca ima sa obe strane. Edited June 28, 2022 by 1945 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Ajd, sad dolazi interesantno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 brknjava i kvazimoda sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 sve je to iz poznate kuhinje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 sad je brknuo i tileta rekavsi da je davidovac dobio duplo vecu lovu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Cuti i slusaj pazljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Postojace Zvezda i bez svih nas... Svi smo prolazni, kaze Cova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 28, 2022 Author Share Posted June 28, 2022 7 minutes ago, leki bg said: Sta je rekao NČ (za nas u romingu)? Nista. 2 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 spasa nam nema ali propasti nećemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Spasa nam nema propasti nećemo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 za sve koji su ocekivali konkretne stvari, corak. tj, konkretno je govorio o politickoj situaciji u svetu, evropi i srbiji. O kosarci, da necemo propasti. floskula tu i tamo, i toeto... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MWilly Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Indirektno prozvao Radonjica za Davidovca i Holinsa 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts