Jump to content

U Zvezdu, zna se! 2022/23


Brat od Korneta

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

  1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

    • WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

4 hours ago, bosMan_jr said:

Imao je informacije jer je blizak klubu, to ne znaci da ne izmislja gluposti kad to klubu odgovara

Znam ja sve to ali cinjenica je da je jedno vreme prvi izlazio sa tacnim informacijama.

Sad posle sto je krenuo da spinuje po naredjenju kad je dobio vecu platformu to je drugo..

Ali ja koliko sam primetio nije jedini. Ima ih i na ovom forumu koji to rade. Sad dal slucajno posto im neko gura informacije koje nijsu tacne ili je ipak namerno po naredjenju to je pitanje.

Edited by LightWeight
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Naša posla 2.1 said:

Ponitka u Reggiana-i

 

Mi smo slepi pored očiju kada ga nismo pojurili…

 

🤓🤓🤓🙄🙄🙄

Potpisao navodno na 3 meseca, a kako su samo skocili na mene ovde sa tezama da on kosta 2.5x Holand i tome slicno.

Ne kosta ali i ne rezi pa ga zato nismo uzeli (osim na brata i roditelje).

Link to comment
Share on other sites

Nedo pokazao koliko je nekonstantan u šutu i koliko ćemo se nervirati sledeće sezone sa ovakvim njegovim partijama. Samo se nadam da će Jovanović imati autoriteta da ga zaustavi na vrijeme. Ono je bilo tužno gledati. Volio bih da sam sinoć vidio makar 5 minuta za Petruševa, bolno je ako Ristić ima prednost nad njim u reprezentaciji.

 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, LightWeight said:

Pa da je konstantan sad bi igrao u NBA a ne u Zvezdi 

 

nije to tako jednostavno. postoje nekonstantni ali bolji igraci koji igraju nba & konstantni a losiji koji su dugo bitan faktor u boljim ekipama u euroleague od zvezde. nedovic ima problem sa razumevanjem kosarke na vrhunskom nivou, sve ostalo je super ..skoro.

Edited by uini
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Erik Kartmen said:

Šut mu nije konstantan i to je to!

 

Ako napises uzvicnik i to je to, ne znaci da je tako.

 

Da li si svestan da je Nedovic imao druge po redu najbolje procente od svih evroligaskih bekova koji su uzimali 5+ trojki po mecu?

 

Bolji od Larkina, Vilbekina, Dorsija, Bili Berona. Tim redom. Bolji je bio samo Ajzea Kenan. Ima nekoliko sa boljim procentima kada se radi o 4+ sutnutih trojki po mecu al to je vec blizu 2 sutnute trojke manje po mecu od njega al i ako te uracunas tu je 6. ili 7. sto je sam vrh.

 

Daj mi igraca koji je po tebi konstantan suter od prvog do poslednjeg meca u sezoni? Verovatno niko nikada. Mozda Rej Alen ili Stef Kari u svojim najboljim sezonama.

 

Koga briga dal ce jednu utakmicu da sutne 0-4 ako ce sledecu da strpa 5-7 recimo i mi dobijemo taj mec. S obzirom da Nedovic nije Larkin bas trebace nam jos mnogo toga da se poklopi osim njegovih dobrih suterskih partija da dobijemo mec, samo sam pokusao da objasnim da to sto si napisao kako si ti zamislio da to ne postoji da neki suter ne veze par utakmica losije u sezoni sto se tice suta ili postoji ali jednom jedan igrac u sezoni maksimum sto se tice El pa i Nba.

 

38.6% , 61/158 za 3. Odlican suter za evroligaske uslove i zapravo jedan od konstantijih sutera u Evroligi kada se pogledaju svi drugi igraci sa vecim brojem uzetih suteva.

 

https://admin.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=000848&seasoncode=E2021

 

Svega nekoliko utakmica je imao ispod 25% za 3 i zapravo ovo se smatra jednim od konstantnijih sutera za 3 kada pricamo o suterima u El. Prihvatio tu realnost ili ne tako je kako je.

  • Like 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Nedović je prilično nekonstantan šuter, on kada upadne u slump nije u stanju ni potpuno otvorene trojke da ubode. To se najbolje videlo u plejofu grčkog prvenstva u kome se toliko raspao da je to stvarno bilo neprijatno gledati, klasičan štetočina mode na većini utakmica. On jeste izuzetno talentovan napadač i moćno oružje i na EL nivou, al' je upravo zbog šuterske nekonstantnosti, niskog IQ-a, lošeg decision making-a i slabog do nikakvog doprinosa u ostalim segmentima igre mnogo adekvatniji za nekog microwave skorera sa klupe, nego za startnog beka i prvu-drugu napadačku opciju. Drugim rečima - što ekipa manje zavisi od njega to bolje, jer su mu amplitude ogromne i nikada ne znaš da li će taj dan da usere protivnika, ili svoju ekipu.

 

 

  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...