Jump to content

U Zvezdu, zna se! 2022/23


Brat od Korneta

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

  1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

    • WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

6 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Postujem tvoje misljenje na sportskim temama, ali poredis babe i zabe. Nedovic je avion za tadasnjeg Tadiju, neuporedivo. Iako mi jeste jasna skepsa dela navijaca u pogledu angazovanja Nedovica.

Neću da kvarim veselje, kad se bude kompletirao tim i stručni štab onda ću podrobnije da objasnim i sve oko Nedovića

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Chaos Is Me said:

To što ga se Radonja odrekao govori ponešto i o tom Radonji. Volimo svi Dejana jako, ali nije on baš neki evroligaški par exellance trenerski autoritet nego neko ko je limitiranog uspeha imao samo na lokalnom nivou, igrajući vrlo limitiranu košarku. Dozvolimo da postoji možda neki drugi put za KKCZ osim isključivo Radonjićevske košarke, možda nam baš izlazak izvan tog okvira pruži mogućnost za toliko željen iskorak. Možda i ne, ali valja probati ponekad i rizikovati. 

 

Pretpostavljam da ni Pešić i Mesina nisu par exellance trenerski autoriteti, a za Ćelavu Prevaru već znamo. Novi trener Zvezde će pak to sigurno biti, pa se pod njim neće igrati ta limitirana košarka, nego košarka bez granica, idealna za ostvarivanje dugo željenog iskoraka. Nešto kao kada smo onomad dobili mladog, perspektivnog i nadasve modernog trenera sa raskošnim plejbukom, s tim što tada nije bilo ovoliko para... A nije ih doduše bilo ni pre nedelju-dve, kada je trebalo ispoštovati želje sada već bivšeg trenera, tada je vladao aparthejd i bili smo pušteni niz vodu...

 

A sve i da taj novi trener ne bude autoritet nije velika šteta, jer mi vrhovnog autoriteta u klubu već imamo... I mislim da je veoma lepo to što se ispunjavanje njegovih hirova poklapa sa željama većine zvezdaša, tako da samo nek je veselo i neka padaju bombe.

 

I'm out

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jedino sto bih Nedi zamjerio (kada već zamjeramo) je zeleni Porše, msm znam da nije Ferrari, ali majku mu barem crveni da je. Nama u Bosni ta zelena ima još dodatno negativnu konotaciju. 😜  
Dobro ti nama došao majstore, pa da osvojiš trofeje sa nama kao što si sa Unikahom osvojio EuroCup (uz barem 10 ppg više nego što je bilo u toj finalnoj seriji). 
Što se tiče ovih negativnih stvari, ne treba se obazirati, samo da mi osvojimo sve, pa kako bude.

Spoiler

Kupi prestao da nas se plaši, naziva nas Zvezdom, to nije dobro jer je poznato da kada gube, gube od FMP-a, a kada nas dobiju, dobili su Zvezdu.  (jeste bajata fora, još od 2011, ali nemojte da im zamjerite)

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Vasa123 said:

Ili vise kao Avramovic? Brzina, sut za 3 i lako se zapale. U odbrani krater obojica (mada Avramovic malo bolji). Nadam se da cemo dovesti jos jednog dobrog strijelca, nije Nedovic tip igraca kao Panter (pure scorer).

Vrhunska uvreda je Nedovića porediti sa Avramovićem. Nemanja je top EL klasa.

Edited by blesingejm
  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Nedović je košarkaški šalabajzer, ne razume timsku odbranu i napad individualno ne voli da igra odbranu.

 

Sa druge strane ozbiljan je gunner, trpač i ISO opcija za svaku ekipu. Takođe je izuzetno kul tip i ja lično sam presrećan što dolazi. 

 

Njegov učinak zavisi od ostatka ekipe, a ako je istina 30% onog što se priča po kafanama malo će nam biti šlemovi, trebaće bunker. 

 

P.S. Nisam insajder, ne znam nikog iz kluba , ali se priča svašta iz prve, druge ruke

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

47 minutes ago, Guru said:

 

Ja koliko znam Dobrić nigde ne ide, tako da će obojica da zakivaju. A i Ivanović sa njima... Čekam još recimo Jogija Ferela na pleju pa duživamo u toj nekoj poletnoj i napadačkoj košarci, dosta je bilo hrkljuša i krvavih kolena. Sreća da nam je novi trener... Ko nam je novi trener?

 

Ne bi trebalo, ali je bilo priče da Dobrić ide u Pao kod Radonje. Jeste da od dobre odbrane sve kreće, ali džaba zid, ako nemaš metaka za napad. Verovatno novi trener Nebojša želi lepršaviju igru od svog prethodnika.  

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Aleksa said:

🤡🤡🤡Ispade Majka Dzejmsa doveli. Mislim da je max po sezoni 500k 

Ово јесте цена Недовића, он је прошле године добио тамо јачи уговор, са 800к на 1м колико се сећам. Само је питање колико смо ми стварно платили, али оволико Недовић кошта.

 

Добродошлица једном од мојих омиљених играча, Звездином детету, репрезентативцу Србије...♥️

Желим му да трофеју Еврокупа, Првенству и Купу Грчке у својој биографији, дода још 3 трофеја до краја следеће сезоне!

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

https://m.basketnews.com/news-174822-nemanja-nedovic-the-clause-in-his-contract-that-allows-him-to-leave-panathinaikos.html

 

Ево на Баскет њузу изјава неког директора Пао-а који каже да су покушали да изједначе понуду Звезде која је око 3 милиона за три сезоне, као и да је излазна клаузула 300к евра.

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...