Don Dusko Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 12 minutes ago, berti said: Ne moze, Litvanac je. A Litvanci su, šta? Kakve veze ima sto je Litvanac? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Mozda hocemo da sastavimo celu ekipu od visokih igraca, posto je Kuzminskas cista cetvorka u ovoj fazi karijere. Sreca sto je Maxbet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 1 minute ago, bosMan_jr said: Mozda hocemo da sastavimo celu ekipu od visokih igraca, posto je Kuzminskas cista cetvorka u ovoj fazi karijere. Sreca sto je Maxbet Ne valja dokazani i prekaljeni Evroligaski igrac, sta dalje pricati😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 (edited) 1 hour ago, Benito said: Pakuj I prosledi sto dalje od nas😝 Bas nam fali igrac na mestu mrtvog belca, pokojnog igraca i mrzitelja znojavih muskih tela, Vajt je malo, treba blizanac🤣 Edited August 22, 2022 by Gudura 3 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 11 minutes ago, Benito said: Ne valja dokazani i prekaljeni Evroligaski igrac, sta dalje pricati😂 Dokazani i prekaljeni EL igrac je i Majk Batist ali ne mislim da bi bio adekvatno pojacanje za nas u narednoj sezoni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 58 minutes ago, Don Radonja said: Kakve veze ima sto je Litvanac? Pa valjda znas kako nase budaletine rezonuju. Litvanci su protiv Rusa, sa Zalgirisom smo se zakačili. Naravno da su to gluposti, ali.ne bi iznenadilo da se "najverniji" pobune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Ako klub stvarno razmišlja u ovom pravcu, onda ne znam šta da kažem. Ovog lika ne volim ni na slici da vidim a ne u našem dresu. Bivši košarkaš. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Telesport javlja da se trazi klub za Vajta ali i za Ivanovica 😳 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 2 minutes ago, Benito said: Telesport javlja da se trazi klub za Vajta ali i za Ivanovica 😳 17 hours ago, uini said: dzoni ivanovic i sead memic vajta, kombo trejd, who sez no reci koliko sam vidovit, kano zorka. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Ako kojim slučajem, po zakonu verovatnoće, Maxbet ipak nešto pogodi.. Kuzminskas bi mogao doneti nešto od onoga sa čime je Perperoglu, po meni najbolji stranac u Zvezdi 💯, razmazio Zvezdašku košarkašku javnost… Prilično gabaritan za svoju poziciju, kombinacija niskog posta (Bez Dede i Kaline taj segment smo u potpunosti izgubili) i dobre ručice… Ako bude na 70% Perpera Zvezda bi ubola 🎰 Kako god, #ZVEZDAIZNADSVIH ❤️ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Nadam se da je ovo za Dzonija budalastina ili neka spin varijanta, mada ne znam koji bi motiv bio za tako nesto. Prvi put posle ko zna koliko sezona ne moramo da ganjamo 2 pojacanja na PG-u i sad ovo, mada izgleda da nam to ne smeta. Kuzminskas bi bio dobar ako je cilj da ovo bude najgore vodjen prelazni rok od 2011. naovamo i tako preskoci Alimpije leto mladih snaga iz Amerike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Pise i da mozda odu u Buducnost. Taman da nas Dzoni napuni kad dosje vreme. Nisu valjda toliko ludi, a ako jesu bas da vidimo ko ce da menja Ivanovica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 18 minutes ago, Benito said: Telesport javlja da se trazi klub za Vajta ali i za Ivanovica 😳 To sam čuo od jednog lika, doduše kada su bili razgovori sa Teom. Mislio sam da se od toga odustalo ali vidiš nije. Bolje da je Ivanović ostao a Marković otišao. Ništa, ajde onda da budem vidovit. Daj Adams - Adams na pleju 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 5 minutes ago, PavNO1 said: To sam čuo od jednog lika, doduše kada su bili razgovori sa Teom. Mislio sam da se od toga odustalo ali vidiš nije. Bolje da je Ivanović ostao a Marković otišao. Ništa, ajde onda da budem vidovit. Daj Adams - Adams na pleju 🙂 Ko je drugi Adams? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 14 minutes ago, Nenad010 said: Nadam se da je ovo za Dzonija budalastina ili neka spin varijanta, mada ne znam koji bi motiv bio za tako nesto. Prvi put posle ko zna koliko sezona ne moramo da ganjamo 2 pojacanja na PG-u i sad ovo, mada izgleda da nam to ne smeta. džoni nije kompatibilan sa ovim novim plejmejkerom. da je pefi u prajmu, komotno bi mogli da uzmemo nekog omladinca kao trećeg PGa. tolika je želja ovde da se white škartira, koliko i da džoni ostane. kada bih se kladio ko bi od njih dvojice mogao više da doprinese sledećoj sezoni, pre bih gađao whitea, bez obzira što imamo tri PFa. ivanović je tipičan primer kako se zvezdaš zaljubi u karakter a ne u ono što igrač može da donese. sve je to za ljude, razume se. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Zao bi mi bilo da ode Dzoni verujem da bi bio bolji naredne sezone ipak je prosle prvi put bio van kuce, plus sav pritisak iz Podgorice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Neverovatno mi je koliko se mnogi Zvezdasi oduseve kad se najavi mogucnost dolaska bilo koga, samo neka dolaze likovi nebitno sta nam treba i sta oni nude. Sa druge strane rasterecenje rostera je MUST. Voleo ili ne voleo nekoga, bar 2 visoka moraju da nas napuste i verovatno 1 niski ako zelimo jos jedno pojacanje spolja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 29 minutes ago, uini said: džoni nije kompatibilan sa ovim novim plejmejkerom. da je pefi u prajmu, komotno bi mogli da uzmemo nekog omladinca kao trećeg PGa. tolika je želja ovde da se white škartira, koliko i da džoni ostane. kada bih se kladio ko bi od njih dvojice mogao više da doprinese sledećoj sezoni, pre bih gađao whitea, bez obzira što imamo tri PFa. ivanović je tipičan primer kako se zvezdaš zaljubi u karakter a ne u ono što igrač može da donese. sve je to za ljude, razume se. Sve se slažem. Samo neka ga Džoni gde je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 3 hours ago, srlepajce said: https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-zvezda-hoce-reprezentativca-litvanije-380209/ Jedini aktivni profi košarkaš mlitaviji od milka blejice. 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 43 minutes ago, Benito said: Ko je drugi Adams? Darius 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 4 minutes ago, Laki21 said: Jedini aktivni profi košarkaš mlitaviji od milka blejice. i pametan kao nemanja bjelica. usput ima vrj prangiju. a volimo te propale igrace da voskrsnemo, jos je i knicks i litvanac, ne vidim sta moze da krene naopako. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Bas ne verujem da ima bilo sta oko Kuzminskasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Kuzminskas je Leri ptica za Vajta u ovom momentu, tu nema zbora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Nije loš Kuzminskas, ali godine ga bas muče i uvek je bio mlitav, no dosta je bolji od npr Vajta. Njegov saigrač ponitka je dosta bolji igrač i šta naši gledaše nemam pojma Ja jesam da odu duo Dzoni Vajt, prvi jer mu fali difens i snaga da iznese ulogu u EL, a drugi jer je propao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 2 hours ago, berti said: Pise i da mozda odu u Buducnost. Taman da nas Dzoni napuni kad dosje vreme. Nisu valjda toliko ludi, a ako jesu bas da vidimo ko ce da menja Ivanovica. Kako ko? Pa Sabaz. Ja još uvek čekam naše prvo milionsko pojačanje. Zaslužili smo valjda bar nekog 1+ miliona igrača obzirom da smo uzeli sve trofeje prošle godine plus smo igrali tu neku EL, gde može neki novac da se uzme. Na sve to smo potpuno rasteretili prošlogodišnji roster(sve što je bilo iole skupo je otišlo) Ne pamtim da smo imali lošiji(jeftiniji) prelazni rok(čak i onaj Alimpijevićev je na papiru imao više logike) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts