NikadProtivKaline Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 ko je slanina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 3 minutes ago, NikadProtivKaline said: ko je slanina? Bacon 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Ne znam zasto nismo pojurili Jaku ovo leto, idealan kao zamena na beku 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Sedam novih igrača je u klubu, možda dovedemo još jednog i tako kompletiramo ekipu. Unapred nikom ne dajem poverenje, sačekaću da krene sezona i da vidim na delu igrače koje smo doveli. Svako od njih ima određeni kvalitet i sad je na treneru da to sve lepo uklopi i osmisli kako će ekipa igrati. Pomalo se plašim da ne postanemo divlja ekipa( vidim neki to priželjkuju) koja ide na individualni kvalitet pa dokle dobaci. Biće teško i treba puno ozbiljnog rada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 2 hours ago, Don Radonja said: Zar taj Beacon nije otisao kod Radonjica u PAO? Slanina, ne odasiljac! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 6 hours ago, Kankkunen said: Za njega mora da se stane u red, trenutno su Monako, Bajern, Baskonija ... pa ti proceni ima li vajde stajati u redu. Ima li neko da ga Monako nije kupio? 2 hours ago, Guru said: Solidan domet Adamsa, kako li će Kuzmanović preživeti kada ovako potegne u Pioniru Hide contents Kad je pre stigao da odigra sa Megom? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 2 hours ago, Guru said: Solidan domet Adamsa, kako li će Kuzmanović preživeti kada ovako potegne u Pioniru Reveal hidden contents Reveal hidden contents Reveal hidden contents Au brate na minut do kraja i -4 dize trojku sa 8 metara.... Ako to uradi u Evroligi bice harakiri na forumu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 (edited) 10 minutes ago, Laki21 said: Ima li neko da ga Monako nije kupio? Ima, oni koje je kupio Makabi. Edited July 30, 2022 by Borca 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 3 hours ago, NikadProtivKaline said: pakuj kuzminskasa dve muve jednim udarcem tweener koji nedostaje + nije politicki podoban mandrilima Jedini igrač mlitaviji od milka bjelice. 5 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 On 7/29/2022 at 2:13 PM, Darko Pancev said: Doveli smo cirkuzanta koji Evropu nije video osim na razglednici! Da rezimiramo ,nikad gluplje potrosen novac i nikad gore balansirana ekipa koju nesrecni trener anater nije ni selektirao a treba da je vodi u El koju je gledao samo preko tv! ocekujte 0 trofeja ove godine ! Ja sam tek sad izvalio da si ti Pancev sa pokojnog RSB-a, i tamo su se ljudi smejali kad god napises nesto a pisao si uglavnom ovako neproverene cinjenice i sastavljao timove od 20 miliona evra za koje si pricao da kostaju 7 i to plafon. 😄 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 39 minutes ago, Vasa123 said: Au brate na minut do kraja i -4 dize trojku sa 8 metara.... Ako to uradi u Evroligi bice harakiri na forumu. Kako bre -4, valjda vode +4. Ko je pio od nas dvoje 🙃 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 21 minutes ago, Laki21 said: Jedini igrač mlitaviji od milka bjelice. Al' ume da odigra na postu protiv nekih slabijih defanzivaca: 😈 Spoiler Spoiler 1 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 2 hours ago, Zvezdan said: Ne znam zasto nismo pojurili Jaku ovo leto, idealan kao zamena na beku Zato sto je dobio nenormalan ugovor u Turskoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 23 minutes ago, LightWeight said: Zato sto je dobio nenormalan ugovor u Turskoj Hvala tom klubu sto ga je uzeo. :D 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 (edited) 1 hour ago, Mirage93 said: Ja sam tek sad izvalio da si ti Pancev sa pokojnog RSB-a, i tamo su se ljudi smejali kad god napises nesto a pisao si uglavnom ovako neproverene cinjenice i sastavljao timove od 20 miliona evra za koje si pricao da kostaju 7 i to plafon. 😄 Ti si izvalio ,bravo majstore :))))) drugaciji mi je nick pa ti je tesko bilo !!! DA ,ja sam taj koji je pisao da treba da se dovode skuplji igraci ,kvalitetniji kao sto je Kalina ,Nedovic,Hasan sto se i obistinilo ali na zalost sada nemamo trenera! Kazi mi ti koji si izvalio koliko sada kosta ova popara od ekipe koju imamo ??? Edited July 30, 2022 by Darko Pancev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 1 hour ago, Guru said: Al' ume da odigra na postu protiv nekih slabijih defanzivaca: 😈 Hide contents Hide contents Nikad njegov skill nije bio upitan, već činjenica da je ekstremno soft igrač, naročito pozadi. U tuči ga naravno nema nigde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Ekskluziva: https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2022&mm=07&dd=30&nav_id=2191791 35 minutes ago, Darko Pancev said: koliko sada kosta ova popara od ekipe koju imamo 5-6 miliona evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 2 hours ago, BojanaCZV said: Kako bre -4, valjda vode +4. Ko je pio od nas dvoje 🙃 Aaa sad tek skontah da vode. Vidio ljubicaste dresove i dole ime ljubicasto pa mislio da gube, jbg nemojte zamjeriti... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 5 hours ago, Guru said: Solidan domet Adamsa, kako li će Kuzmanović preživeti kada ovako potegne u Pioniru Reveal hidden contents Reveal hidden contents Reveal hidden contents Na kojeg igraca iz EL te najvise igracki podseca, bilo od aktivnih ili bivsih? Mene dosta na prezimenjaka Dariusa, imaju mnogo slicnosti u igri, a mozda malo i na Jeremy Parga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Mene na Jamesa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Ima Džejmstovštine u njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 (edited) 2 hours ago, Darko Pancev said: Ti si izvalio ,bravo majstore :))))) drugaciji mi je nick pa ti je tesko bilo !!! DA ,ja sam taj koji je pisao da treba da se dovode skuplji igraci ,kvalitetniji kao sto je Kalina ,Nedovic,Hasan sto se i obistinilo ali na zalost sada nemamo trenera! Kazi mi ti koji si izvalio koliko sada kosta ova popara od ekipe koju imamo ??? Nije do nika, nego do toga da je posle svega sto si pisao tamo realno bilo da se zavuces negde da ti se ljudi ne bi smejali kao sto to rade i ovde. 😄 Ti si pisao da treba da se dovode igraci od 20 miliona i da je to realno bilo pre 2 godine, tako da bez uvrede, nemamo o cemu da pricamo. A sto se tice ove ekipe, jos jedan dobar igrac tipa Bejkon, Ponitka, Kid i bice verovatno jedna od najboljih u novijoj eri, a to sto je ti nazivas "poparom" dovoljno govori o tome koliko si napredovao sto se kosarke tice za sve ovo vreme. Negde realno kosta 6-7 miliona recimo, ili sto bi ti rekao, 3. 😄 Edited July 30, 2022 by Mirage93 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 21 minutes ago, Laki21 said: Ima Džejmstovštine u njemu. Ako ima James style-a u njemu, odmah cu da pripucam sebi u nogu manje ce da boli😝 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 na koju foru Monako nije pokupio Vajta Okara...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Ja sam prezadovoljan svim potpisima osim Bentila, jos uvek ne mogu da se pomirim da su doveli onu cepanku 😕 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts